M6niste PLO10 taas mängimas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • M6niste
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2009
    • 345

Re: M6niste seekord PLO20 vallutamas.

Epic, lisaajal Boston võidab 2ga ja mis kergelt tulnud, see kergelt läinud :) Nädal aega puhkan bettidest ja keskendun omahale :D

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

Imo, alati kui ma näen kedagi ytlemas (eriti kombopanustes :D), et see on täiesti safe bet...siis see läheb insta aiataha :D.

Sportsbettingus pole safepanuseid :D
      Unusta see sportsbetting ära, keskendu pokkerile!!!!!!!!!!!!1

Comment

• M6niste
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2009
        • 345

Kompensatsiooniks hittisin starsi satikalt 109$ turna pilet, müüsin maha, kuna tegu on rebuy turnaga. Success!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• M6niste
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2009
          • 345

Olin segaduses ja foldisin, hiljem mõtsin, kas sai õigesti ikka, mainin ära, et vastasel pole fullstack kui keegi tähele ei pane kohe..

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

wp. kaotasid ainult 9bb-d. pot bette ei ole ika mõttekas callida clean flushdrawga. eriti veel kui vastas mingi gaystack monkey. no value. ma ise ilmselt mängiks seda kätt vähe teistmoodi. nimelt checkiks flopi järgi ja kui ta turni ka checkib siis betiks turni, sest flopis any ace callib meid ja meil on selle vastu pm ainult kaks outi ja barreldada ei ole mõtet kui nii kuival flopil saad calli. samas kui checkime flopi järgi siis turnis kui ta checkib siis tal ei ole seal A ja saame niikuinii poti endale seal bettides. samas kui ta leadib siis saame floatida, sest meie check võis näidata talle nõrkust ja ta võib turni ka sellepärast bettida. meile odabv call siis. kui ta meilt calli saab siis riveris ta enam ei barrelda kui tal ei ole kätt. kui me improve ja ta leadib siis easy fold ja saime ikakgi suhteliselt odavalt riverini. samuti callivad või isegi panevad sulle otsa ala 345x käed millest me showdownil sageli ees oleme, kuid kui sisse betime ja raise saame siis me foldime parema käe ja draw võidab non-showdown poti.

ma ei tea kas saad midagi aru ka mis ma öelda tahtsin. krt saan ikka ja jälle aru, et ma ei oska kedagi õpetada. ma tean mida ma tahan öelda, aga kui kirja panen siis tuleb välja üks suur pudru ja kapsad...

proovin lihtsamalt ilma seletusteta:
            checki flop läbi ja floadi any turn ja kui riveris bet tuleb ja sul ikka KK siis anna alla. kui improved siis tead isegi mida teha. kui turnis ka checkib siis stabi turni parem ja kui saad seal check-raise pot siis loobu lihtsalt ja next hand.

Comment

• M6niste
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2009
              • 345

head mõtted, aga just sarnastel floppidel saan väga-väga tihti poole potise cbetiga poti maha, peaks isegi järgi uurima, et kui olen pre aggressor ja flopis on A, mis siis cbeti success on, ma arvan, et väga kõrge. Oskaks ainult seda vaadata kuidagi :) Muidu üldiselt mängin vahel sarnaselt kätt nagu sa soovitasid, et mixida mängu ja kõik liigutused väga sarnased alati poleks.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

saadki, aga kui saad selle flopis maha siis saad peaaegu sama suure tõenäosusega sellised potid ka turnis maha.

Comment

• M6niste
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2009
                  • 345

Aga miks anda talle tasuta kaart, et turni miski wrap, flushdraw või set tõmmata, millega ta siis juba edasi mängiks? Minu kätt aitab ju ainult 2 kaarti, tahan pigem kohe poti maha saada. Temal võib olla hunnik kaarte, mis turnis ta kätt improvevad, seepärast meeldib mulle antud käega sellel boardil flopis enamasti bettida.

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

sellisel flopil sa oled kas way ahead või way behind. kui oled ahead siis tal endal paar outi ainult sinu vastu ja tõenäoliselt saad poti ka turni betiga maha. kui behind siis ta ei foldi niikuinii seda kätt siin flopis. kui tal wrap siis callib ta sind flopis niikuinii ja sul edasi ongi seda kätt fuckedup mängida sest ise ajad poti suureks. jah checkides annad sa talle mingi backdoor tõmbe võimaluse, aga hero on positsioonis ja kui sa betid turni ja ta sind turnis tekkinud tõmbega callib siis river on niikuinii check-check. sest ta ei leadi välja 99% ajast isegi kui ta riveril hitib backdoori. kokkuvõttes kaotad samapalju aga hoiad marginaalse käega poti mängitavalt väiksena.

Comment

• M6niste
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2009
                      • 345

Mõistan, mis mõtled, aga mulle tundub, et mõlemad liinid on okeid. Aga niisama uuriks, et udikaz, mis sul on flop cbet ja flop cbet success protsendid? Ei puutu üldse selle käe juurde, lihtsalt tahaks teada..

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

mul sai just üleeile hem2 kuuajaline prooviaeg läbi, kahjuks ei saa vaadata sulle neid statse hetkel. kaalun siin praegu kas osta endale see või mitte. hudi ma ei kasuta ainult enda statse vahel jälgisin sealt..aa käsi ka importisin sealt handconverterisse, sest OO handhistory on mingi jubedus.

Comment

• M6niste
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2009
                          • 345

No nii on võimatu pokkerit mängida, kui järjekordses 3bet potis läheb internet ära ja käe käiku ma edasi ei näe, lihtsalt raha on vähemaks jäänud, ffs. Ja obv jooks on ka sitt, ei saa seda graafikut veel ülespoole jooksma.. Stiilinäiteid siis tänasest hävimisest jälle:

Ja obv nüüd veel HEM ka jamab, igakord kui copyn mingi käe, siis lööb errori ja viskab kinni HEMi, seiously, its too much already. Ei teagi, peab vist turniirid ette võtma..

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

omaha sample grafi viitsid visata? mis stiili viimasel ajal viljeled?

Comment

• M6niste
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2009
                              • 345

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                              omaha sample grafi viitsid visata? mis stiili viimasel ajal viljeled?
                              Noo hetkel proovin, kuda TAG mängustiil istub. Alla viskan kogu graafiku, kus on kõik käed alates märtsi keskpaigast. Statid peale stiili muudatust ka.

Eeldan, et asjad hakkavad paremuse poole liikuma, praegu tundub kohutav jooks olevat.

Comment

• Jäämees
                                Vana Tegija
                                • Jun 2011
                                • 1182

Sick rakeback... Kus kohas sa mängid?

Comment

Working...