Läks ikka eur alla, sõber tahtis panustada, aga polnud ennustuskontodel raha. Panin ise ja kuna tundusid reaalsed panused lükkasin enda poolt euri ka :D
ma tean NBAst samapalju kui pokkerisheriff ilmaasjadest aga misasi sind vaevas, et GSW peale raha panid ?
Nagu mainisin, sõber tahtis panustada, lisasin lihtsalt omalt poolt 1€, et oleks põnev jälgida. Muidu ilmselt poleks ise GSW peale pannud. Ja internet, palun mine lihtsalt pikalt! Mul ei ole tuju omahat mängida, kui ma olen viimaste päevade jooksul kaotanud paar BI lihtsalt sit outi jooksmise tõttu! Tänan tähelepanu eest.
Kuna ei ole võimalik mängida pokkerit sellise internetiga, siis hetkel otsustasin järjekordse kombo kasuks.. Ei ole tuju istuda laudadesse ja lihtsalt sit outida ja vaaladele sellega raha anda :) Peab selle interneti miski päev korda saama, lähen esmaspäev Telstra esindusse ja vaatan, äkki vahetavad pulga välja vms.. Edu seniks! Kombo ka:
Mõistan, mis mõtled, aga mulle tundub, et mõlemad liinid on okeid. Aga niisama uuriks, et udikaz, mis sul on flop cbet ja flop cbet success protsendid? Ei puutu üldse selle käe juurde, lihtsalt tahaks teada..
sain oma hemi mõneks ajaks jälle töökorda. flop cbet 55,3 eelmine kuu ja success 44,2
ma ei te küll mida sellest väga välja lugeda. ei ole kunagi mingi eriline statistika vend olnud, aga sellised numbrid hem mulle näitas :)
E: võtsin enne natukene valesti need statsid. siin on mul hu käsi ka sees. omaha nurgakesse panin ühe perioodi omaha 6-maxi statsid. sel perioodil tundsin et mängisin kõige paremini.
On endal ka üsna sarnased numbrid, ma lihtsalt tahtsin aimu saada, kui tihti flopil cbetid ja kui tihti see õnnestub.. Kas üldiselt turni cbetiks arvestatakse ainult seda kui oled flopil ka panustanud ja nüüd turnil jätkad? Või on see ka turni cbet, kui flop checkitakse läbi ja siis sa turnis betid? Kokku võttes mängisin veits täna, sitoutisin jälle edukalt :) Õnneks net nii palju tegelt ei jamanudki täna, lihtsalt on sitt jooks, tuleb välja grindida. In be4 heater! GL
Kuna ei ole võimalik mängida pokkerit sellise internetiga, siis hetkel otsustasin järjekordse kombo kasuks.. Ei ole tuju istuda laudadesse ja lihtsalt sit outida ja vaaladele sellega raha anda :) Peab selle interneti miski päev korda saama, lähen esmaspäev Telstra esindusse ja vaatan, äkki vahetavad pulga välja vms.. Edu seniks! Kombo ka:
Comment