pl25 lasin tuugalt koguaeg atleast 20 lauda. Aga nüüd on väike mängu muutus ja puht füüsiliselt ei jõua enam rohkemate laudadega, kuna märgistan ja table selectin 3x rohkem. Aga ikkagi nl50 on öö ja päev. Jälitasin ühte vaala ka täna sain ta kohe nl100 kätte, laud sai muidugi kiirelt täis,aga mai teagi esmapilgul 250 käega tundus, et nl100 on veidi pasiivsem, 50s üritatakse igahinna eest kõiki potte võita.
Kuu algas suurte lootustega, bankroll oli ca 2200$ kui alustasin nl50 shottidega. Esimesed päevad jooksin ilusti siis tuli külla downer. Jooksin 20k käega kohe mitu BI alla EV. Mõtlesin et ei tasu lolliks minna ja kolisin vanasse heasse kodusesse pl25. et safe playd teha, aga utoopia jätkus. Mõtlesin et mindseti korrashoidmiseks bankrolli ei vaata, aga kui täna multitabledes ütles, et plönni pole enam et reloadida, siis mõtlesin et asi on hapu. No sellist nalja pole ennem ka olnud, et jooksen top fullaritega ainult nelikute otsa ja need ime riverid mida stars pakkub on uskumatu. Õnneks 25BI on veel rolli alles pl25 jaoks. Homme kui isu on lükkan uuesti lauad lahti ja vaatan mis saama hakkab. Panen lohutuseks mõned graphid ka :) ja pl25 lifetime
Ty mate, kusjuures kõige naljakam ongi see, et varem ma pole nii retsi table selecti teind kui varem. Aga lohutuseks ongi lifetime graph. sisemuses tean, et biidin. lihtsalt vaja nüüd lihtsalt suurt enesekindlust et kaugele kõrgele uuesti minna
Nagu graafikult paistab, on sul sarnaseid languseid paar tükki ennemgi olnud ja oled välja tulnud. Ma ei muretseks selle pärast. Küll aga paneks mõtlema see winrate, mis sul longrun nl25 on välja tulnud. Arvan, et sellel limiidil võiks see min. 2x suurem olla, siis oleks ka perspektiivi edasi jõuda kuhugi.
Yup, olen ise ka sellepärast mures, võtsin coachi ka tänu sellele. Preagu proovin august välja tulla ja kui profitit ka tulema hakkab siis suurem rõhk uuesti uutele coach tundidele, sest kokkuvõttes miks lasta koguaeg esimese käiguga kui oleks võimalik gear up .
Hakkasin täna miski üheksa ajal mängima tegin 90 kätt tundsin, et tuju pole, panin lauad kinni. hakkasin filmi vaatama, see osutus ka siga igavaks. Mõtlesin et grind on huvitavam kui film ja lükkasin uuesti lauad käima
Olen tulemusega väga rahul peale siukest pasarahe, bankroll jälle suurem ja motivatsiooni ka kohe rohkem.
Comment