Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]
Collapse
X
-
Re: Microob Nozzu päevaraamat
ei ole vastupidi. 1BB (big bet) = 2bb (big blind)Algselt postitas overbet Vaata postitustVastupidi
Comment
-
Nozzu ütles nii nagu 1BB(Big Bet)=2bb(big blindi). Sa ajasid vist ise nüüd segiAlgselt postitas bounce Vaata postitustseda ta ütleski ju, nozzu kirjutas et 1 big blind on 2 big betti
Nii palju kino sellisest asjast
Comment
-
Algselt postitas bounce Vaata postitustseda ta ütleski ju, nozzu kirjutas et 1 big blind on 2 big betti.Algselt postitas Nozzu Vaata postitustVist on nii, et kui big bet kahege korrutada, saab big blindi.
Comment
-
-
"Läkspahasti," nagu mu poeg tavatseb nentida, kui miskit untsu või sassi läheb. Kuu esimene pool andis lootust, et ehk õnenstub juba veebruaris NL16-sse kolida. Aga ei, tulid vahvad -3BI päevad ja sinna see kokku higistatud tulum läks.
Kuu jäi siiski paari BI-ga plussi :)

Tegelikult, et ma mängin ainult daalalaudades, võiks praegu juba NL16-s shotte võtta kuna daalades on kontol mingi 430 ühikut. Aga mõtlesin, et kraabin eurodes 400 daala kokku ja alles siis proovin. Noh, et oleks suurem ülekate ja vähem scared money.
Ehk järgmine kuu õnnestub see puudvad 50 eurtsi teenida. Kui neljalt laualt kuuele üle minnes õnnestub volüümi tõsta. Samas ma ei ole kindel, kas see on ikka hea mõte, kuna sellega ilmselt langeb mu winrate, mis NL10s on nagunii häbiväärselt väike, veelgi ja ma võin hakata miinust tootma. Ei tea, peab proovima.
Sel kuul jäi läbimäng taas väiksemaks kui mõni mees päevaga jaotusi läbi suudab lasta. Õigustan end sellega, et poiss on kolm nädalt minu juures elanud. Üksikisa elu on päris väsitav ja pingeline. Kuni põnn üleval, pühendan kogu aja temale. Ja alles õhtul, nii üheteist ajal, saab oma asjadega tegelema hakata. Ehk siis pokkerit mängida, kui just väga väsinud ei ole. Pagan, täna jõudis mulle kohale, et ma pole selle aja jooksul isegi ühtegi õllet lubanud.
P.S Täna nägin legendaarset Naxerit lauas. Tervitused. (Ja ausõna, mu mängustiil ei ole 8/6, mul oli ka laudu kus see oli 14/12 vms :) )Last edited by Nozzu; 31.01.13, 22:56.
Comment
-
Tervitused Sullegi. Pole ammu juhtunud Su päevikut sirvima ja rõõm näha, et oled endiselt innukalt grindi kallal. Ma ka jah parasjagu selle limiidi kallal pusimas. Märkasin ka Sind lauas ja korra callisin JTs-ga Su varase pos-i tõstet...et äkki tuleb midagi magusat-seekord jäid royal või muud head käed seal siiski hittimata ning tuli flopis loobuda.
Comment
-
Ah, sina olidki siis see teine(kolmas) eestlane meie lauas, kelle vastu mulle üldse ei meeldinud mängida :) Liiga loose-agressiv minu jaoks.Algselt postitas WIN Vaata postitustKa mina nägin sind Nozzu lauas eile hilja ning callisin samamoodi natuke lightimalt 2 korda lõbu pärast =) ee heee ja ühekorra 3 bettisin naljapärast eee heeee ole tähelepanelik, ma pakun free money.
Comment
-
Krt, eesmärk oleks ikka sel aastal jõuda, siis oleks endaga rahul :) Samas, NL16st polegi bankrolli mõttes väga pikk maa NL25-ni ju. 400 euro pealt vaja 500 euroni jõuda. Aga noh, karta on, et nii nagu NL10sse sisenemine ei õnnestunud esimesel katsel, ei suuda ma kohe ka NL16s kanda kinnitada. Ja NL25, njah, see, nagu ma majandaja suurepärasest ja inspireerivast päevikust lugenud olen, on juba hoopis teine maailm, võrreldes nanolimiitidega. Mnjah, läheb keerukaks.Algselt postitas kjmrc Vaata postitustVabandust väga, aga sellise volüümiga jõuad sa NL25 aastaks 2014 :)
Aga sellega ma olen nõus, et mu volüüm on üks paras huumor :)
Comment

Comment