Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
    esimene käsi on 100% õigesti mängitud ja selle pärast ei peaks minu arust ennast kindlasti halvast tundma. ainuke millest seal taga oled kui raha sisse läheb on QQ, sest 22 ja 44 selline mängija ei tõsta varases positsioonis. mis arvate, kas vastane võib AK ruutud ka suruda seal niimoodi (tal oleks 2 ülekaarti ja mastitõmme)? said rahad ees sisse siis on igal juhul hästi mängitud. river on nõme muidugi.

teine käsi on kahtlasem (kindlasti raskem mängida) ja parem ei kommenteeri, kuna seal oleks ise ka segaduses. riveril küll ennast hästi ei tunneks kui neljas sama masti kaart lauda tuleb.
    Ei ole. Cbet on mõttetult suur.

Comment

• pokkerisheriff
      Grinder
      • Oct 2011
      • 824

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
      miks ta 22/44 ei tõsta?
      Vastane: 94 kätt 24/17

minu arust selliste numbritega mängija pole manic ega isegi LAG. kas 22 või 44 varajaselt positisoonilt tõsta on standard 24/17 mängijale?

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
        Vastane: 94 kätt 24/17

minu arust selliste numbritega mängija pole manic ega isegi LAG. kas 22 või 44 varajaselt positisoonilt tõsta on standard 24/17 mängijale?
        Isegi mõni 14/11 tõstab.

Comment

• pokkerisheriff
          Grinder
          • Oct 2011
          • 824

Algselt postitas hakkameimema Vaata postitust
          Vaatan, et jälle 500 käeline sess, kaua 500 kätt sul läheb umbes 4 lauaga ?
          no minu arust on seda küsimust vähemalt 3x varem siin juba küsitud. mitte et ma ütleks et "otsi varasematest vastustest" aga lihtsalt meelde on jäänud et hiljuti mitu korda järjest küsiti, et mitu tundi mängid ja näita lifetime graafikut.

Comment

• hakkameimema
            Õpihimuline Mängur
            • Aug 2011
            • 349

24/17 ranges on kindlasti väiksed poketid...

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

tundub, et teil õigus.

http://documents.scribd.com/docs/2cl...7phacup7bw.pdf ütleb jah, et varajaselt positsioonilt tuleb tõsta kõiki paare. ise olen tavaliselt tõstnud 66 ja suuremaid.

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Algselt postitas hakkameimema Vaata postitust
                Vaatan, et jälle 500 käeline sess, kaua 500 kätt sul läheb umbes 4 lauaga ? Ja kui tihti sa graafikut vaatad (Sessi ajal üldiselt pole mõtet vaadata, aga kuna sul nii lühikesed need on, siis ilmselt sul seis peas koguaeg), igatahes soovitaks sul proovida teinekord ,kui rohkem aega, siis tee näiteks selline umbes 3h-ne sess vähemalt ja ära graafikut vaata vahepeal ning ürita endast parim anda (Mitte lolle läbimõtlemata vigu tehes) ja vaata mis tulemus on...

Usun, et kui keskmine või natuke parem jooks sind ka veel saadab, võid täitsa korraliku tulemuse teha.

Ise vaatasin ka, et mul starsis oleks vaja 400 ptsi ära teha, siis saan 50$, mingi ca 50$ oli peal ka ja mõtlesin, et teen 6 lauaga nl5 6maxi väikse sessi (Sest sa vist mängid täpselt sama formaati) 1k käsi tuli ja kestis sess poolteist tundi täpselt ja jäin kesist jooksu arvestamata ning mingit table selecti tegemata isegi ca 7$ plussi...

Igaljuhul mina tahaks küll juba mingit muutust näha vaikselt...Kasvõi vahelduseks mõni 1-3k käene sess ja ikka ja jälle ütlen, et vähemalt 2 lauda juurde võtta.

Tuli vist pikk segane post, igaljuhul GL ja loodame, et su pokkeritegemised ja päevik lähevad peagi tunduvalt huvitavamateks vurtsu juurde andes
                Ma ei tee 6 maxi vaid FR-i.
                Aga tänane sess kestis 130.3 mintutit, mille jooksul sai siis neljal laual kokku 525 jaotust läbi mängitud. Ja et ma pidevalt lauduadega sahmin, siis mul ausaltöeldes polnud vist enne 300 kätt oma rahalisest seisust aimu. Aga üheltmaalt jah, murdusin ja piilusin HeMi session menüü alt järgi. Aga no ma igatahes pingutan, et seda mitte teha.

Mingi 1K käsi peaks näiteks laupäeva õhtul täiesti mängitav olema ka neljal laual. Paraku eeloleval laupäeval tõenäoliselt mängida ei saa. Aga äkki proovin siis reedel, kui tööpäev väga pingeliseks ei kujune.
                See oleks ju tore projekt: Nozzu 1K käsi jutti :)

Laudu võtan juurde uuel kuul. Lubadus :)
                Last edited by Nozzu; 14.12.11, 23:24.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Kõik need positsioonid ja asjad olenevad lauas olevatest mängijatest ja mängu flow-st ka, ma küll mingit ühist textbook piiblit siukse asja jaoks ei kasutaks (obv, esimest x elus lauda maha istudes miski ranka tabeliga loomulikult hea tunne kätte saada)

Comment

• hakkameimema
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2011
                    • 349

My bad, vaatasin ka just, et 9max...

Aga see 1k projekt oleks kindlasti hea idee, kasvõi vahelduseks.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                      Kõik need positsioonid ja asjad olenevad lauas olevatest mängijatest ja mängu flow-st ka, ma küll mingit ühist textbook piiblit siukse asja jaoks ei kasutaks (obv, esimest x elus lauda maha istudes miski ranka tabeliga loomulikult hea tunne kätte saada)
                      Nojah, ma ka enam tabeleid ei kasuta. Ja kohe kuidagi palju mõnusam on mängida. Selline mängulisem tunne - just samadel, sinu poolt mainutud põhjusetel millega kõiksugused tabelid üldse ei arvesta ega saagi arvestada.

Comment

• Kodu
                        Klubi Liige
                        • Dec 2008
                        • 311

NL5 lasen 12/10 stasidega varajaselt positsioonilt kõikide paaridega beti välja kui BB on vastane vähemalt 80bb. Muidu näpitsad +

Comment

• Poke
                          Grinder
                          • Mar 2010
                          • 995

Algselt postitas Kodu Vaata postitust
                          NL5 lasen 12/10 stasidega varajaselt positsioonilt kõikide paaridega beti välja kui BB on vastane vähemalt 80bb. Muidu näpitsad +
                          kui bb-l istub 50bb-stackiga vend, siis limbid või foldid N: 22-66 utg-lt??
                          kuulen seda teemat esimest korda, keegi võiks veel oma arvamuse kirjutada

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Esimene käsi on kena ja teise põhjendus täitsa hea ehk meeldivad mõlemad.

Hakkameimema ajab täielikku keblast, kui sa midagi teha võiks, siis on kaks lauda lihtsalt lisada. Väikese overlapiga on võimalik küll.

Varajases jääme siiski räägitu juurde.

Comment

• Kodu
                              Klubi Liige
                              • Dec 2008
                              • 311

Ei limbi kunagi nende kätega varajasest. Kui blaindil 50bb vend, siis vaatan veel üle ka sb ja buttoni poisi kui seal 20bb poisse pole siis bet-fold 3 bet. Setiga tahame saada 90bb+ valuet e. hea oleks kui blaindidel ja positsioonis istuks rasvased poisid.

Comment

• Poke
                                Grinder
                                • Mar 2010
                                • 995

Algselt postitas Kodu Vaata postitust
                                Ei limbi kunagi nende kätega varajasest. Kui blaindil 50bb vend, siis vaatan veel üle ka sb ja buttoni poisi kui seal 20bb poisse pole siis bet-fold 3 bet. Setiga tahame saada 90bb+ valuet e. hea oleks kui blaindidel ja positsioonis istuks rasvased poisid.
                                asoo makes sense.
                                panen kõrvataha :P

Comment

Working...