Hakkasin täna väga hea tundega mängima. Paraku ei tulnud käed koju ja seetõttu tegin ka mõne blufi, mis muidu oleks tegemata jäänud. Obv ei töötanud bluffid :). Samalaadsetes situatsioonides valuebetid ka ei töötanud - nagu ikka kehva jooksu korral.
1. Mõttetu BE reg, aga eks lahe ole ka vahel 4bette coolerdamise eesmärgil flättida. Vbla võitmine polegi eesmärk.
mis riidi tal ikka nii väga vaja läks siin, ta ei foldi ühtegi riverit, sest teda biidib ainult 1 kombo AA ja 1 kombo KK
edit: okei 1-2 flushi kombot ka ilmselt, kuna sa juba QJs 3bettisid, aga 7seid vaevalt su 3bettimis ranges on.
No eks ta peab ikka hero bluffing frequentsit ka arvestama. Kui see riveril suht nullilähedane on, siis võib vabalt fold river olla oma AK'ga - kuigi seda on väga raske teha. Ma ei väida et herol on nii madal aga siiski, tasub kaalumist - mitte kinnisilmi callida päris.
Aga kindlasti ma ei ole nõus et seal nii vähe combosid on, mis teda biidivad. Neid 7meid võib seal terve posu olla ja flushe ka - oleneb jälle kui polariseeritud hero 3bet range on. Kui ei ole polariseeritud, siis tundub rangele panek palju lihtsam jah aga me oleme kõik näinud kuidas muttaja 63o'ga 3betib
Preflop: Hero is SB with Q K UTG raises to $10, MP calls $10, 2 folds, Hero calls $8, BB calls $6
Flop: ($40) 9 5 J (4 players)
Hero checks, BB bets $24.83, UTG calls $24.83, MP calls $24.83, Hero raises to $629.42 and is all-in, 2 folds, MP calls $234 and is all-in
Turn: ($607.32) 3 (2 players, 2 are all-in) River: ($607.32) 5 (2 players, 2 are all-in)
Results: $607.32 pot ($2.80 rake)
Final Board: 9 5 J 3 5
UTG mucked and lost (-$34.83 net)
MP showed K Q and won $302.26 ($33.43 net)
Hero showed Q K and won $302.26 ($33.43 net)
BB mucked and lost (-$34.83 net)
No eks ta peab ikka hero bluffing frequentsit ka arvestama. Kui see riveril suht nullilähedane on, siis võib vabalt fold river olla oma AK'ga - kuigi seda on väga raske teha. Ma ei väida et herol on nii madal aga siiski, tasub kaalumist - mitte kinnisilmi callida päris.
Aga kindlasti ma ei ole nõus et seal nii vähe combosid on, mis teda biidivad. Neid 7meid võib seal terve posu olla ja flushe ka - oleneb jälle kui polariseeritud hero 3bet range on. Kui ei ole polariseeritud, siis tundub rangele panek palju lihtsam jah aga me oleme kõik näinud kuidas muttaja 63o'ga 3betib
mängimise ajal eile kirjutasin selle kommentaari ja sai selline lühike, jah nõus, et nii lihtne see muidugi pole ja oleneb palju muttaja 3bettimisrangest, bluff freq'st ja villaini callimisrangest ka. See viimane on tegelt vb üldse kõige huvitavam siin. Kas siin on üldse villain foldib midagi peale turni calli? Peale turni calli ma paneks ta standard rangeks KK+ AQ+ ehk siis maha callib 15 kombot ja AQ foldib, ehk siis 12 kombot. AQ muidugi siin standard call pre tegelt üldse pole, neid kombosid võid isegi vähendada, mis lähevad foldi nt ja mõned mis 4bet folditakse.
5 tundi üritasin fišši bustida. Oli siuke 90/50 tegelane. Tegelt oli mingis mõttes isegi balansseeritud, aga no rahast tal küll kahju ei olnud. Sügavaimas augus olles olin kaotanud talle ca 1800, lauast lahkudes (tõesti enam ei jaksanud) olin 36 dollarit miinuses. Ja suur oli üllatus, kui pärast tuli välja, et ka sess natuke plussis!
1. Kõik sai alguse sellest käes. Vaatasin, et ybervaal ja ei suutnud callimata jätta.
Comment