[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: [NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
    Pole eesmärk herot maha teha absoluutselt, aga sp ta saabki omada nii head wr't, et ta rämedalt table selectib, mis tähendab et käsi tulebki vähem ja wr oluliselt kõrgem.

Adekvaatse pildi saamiseks peaksime teadma, mitu tundi on nad kõik neid käsi mänginud, et hinnata hourlyt. Vb on ta neid käsi 200h mänginud ja nt painkiller oma käsi 100h mänginud ainult.
    Ja võib vabalt ka vastupidi olla, tänapäeval ei tähenda kõrgem laudade arv kõrgemat hourlyt enam. Sest kvaliteedi langus on liiga suur.

Comment

• Fortune
      IP
      • Oct 2008
      • 1396

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
      Ja võib vabalt ka vastupidi olla, tänapäeval ei tähenda kõrgem laudade arv kõrgemat hourlyt enam. Sest kvaliteedi langus on liiga suur.
      Loomulikult võib ka teistpidi olla. Kvaliteedi languse määr kõigil kindlasti erinev ja tõde ma usun laiub seal kuskil keskel. Lihtsalt tahan välja tuua, et statistika saab alati olla pettev. Pole kahtlustki, et herrjanks on hea mängija, aga kui tõde seisneb selles, et ta nt 200+h kuus otsib häid laudu ja mängib ka 1-2 laua peal, siis pole ta pokkeris nö godlike, vaid tal on tõsiselt hea tööeetika.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Loomulikult võib ka teistpidi olla. Kvaliteedi languse määr kõigil kindlasti erinev ja tõde ma usun laiub seal kuskil keskel. Lihtsalt tahan välja tuua, et statistika saab alati olla pettev. Pole kahtlustki, et herrjanks on hea mängija, aga kui tõde seisneb selles, et ta nt 200+h kuus otsib häid laudu ja mängib ka 1-2 laua peal, siis pole ta pokkeris nö godlike, vaid tal on tõsiselt hea tööeetika.
        Ei saa välistada, et Ta ei ole Godlike. Kui Ta mängiks samal meetodil nagu need niiöelda "Godlike" 2.5bb/100 rakeback prod, oleks Tal vb ikka kõrgem winrate, kui ka hourly.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Adekvaatse pildi saamiseks peaksime teadma, mitu tundi on nad kõik neid käsi mänginud, et hinnata hourlyt. Vb on ta neid käsi 200h mänginud ja nt painkiller oma käsi 100h mänginud ainult.
            Vaatasin üle pika aja foorumisse ja avastasin, et päevikusse on postitusi tekkinud.

Viimasel ajal on olnud tulemused head, ei saa salata(Kuigi eelmine kuu viibisin pulmareisil ja ei mänginud pea ühtegi kätt). Aga mingi aeg tagasi sai päris palju muudetud ka mängus, ilmselt vastased pole adjustinud lihtsalt. Godmode on ka võimalik, ei välista miskit.

Viimasel ajal on töömaht olnud palju väiksem kui varem. Pole lugenud ei foorumeid ega uudiseid, pole hoidnud end üldse kursis sellega, mis toimub pokkerimaastikul. Va natuke olen oma mängu kallal paari materjaliga töötanud aga mitte kuigi intensiivselt. Pigem olen nautinud kõike seda aega, mis olen laudades veetnud. Enam ei ole seda väga tööna võtnud, ja nii imelik kui see ka pole, tulemused on pigem paremad olnud(probably no pressure).

Mängin ca neljal laual ja tunnen et see on optimaalne. Kui laudu käima üritan saada, siis olen nõus kõigiga laudu alustama. Kui vajalik arv laudu koos, siis obv selekteerin paremad/lõbusamad lauad endale.

Mänguväliselt kulutan pokkerile vast 2-3h nädalas ja töötunde koguneb ca 90-100 kuus. Pokker meeldib küll, aga mitte nii palju, et sinna 200h+ kuus panna
            Last edited by HerrJanks; 12.11.15, 18:36.

Comment

• Fortune
              IP
              • Oct 2008
              • 1396

väga kenad tulemused (y)

Comment

• HerrJanks
                Pokkerihai
                • Jul 2011
                • 3769

Proovin graafiku ka panna alates augustist...
                Siis tuli mõte paari asja oma mängus kõpitseda. Ei midagi väga erilist. Laudu võtsin veel vähemaks ja muutsin natuke hand selectionit. Samuti "unbalanseerisin" end vastaste vastu, kelle kohta rohkem infot andmebaasis. Mäng muutus korraga lihtsamaks ja järjest vähem on ette tulnud "raskeid olukordi". Samuti mindseti koha pealt, et mänginud olen ainult siis, kui tunnen et tahtmine mängida on olemas. Kui on mõtted mujal, olen tundnud väsimust või mõni muu põhjus, olen lihtsalt mängimise ära jätnud. Iga kord olen hea tujuga alustanud ja enamasti ka lõpetanud. Kuna elus on olnud päris mitmeid muutusi ja ka ambitsioonid on natukene nihkunud(pole ainult 95-100% mõtted pokkeril), olen üritanud sellest küllaltki väikesest ajast, mis asjaga tegelen, maksimumi võtta. Eks teen vaikselt oma asja edasi ja tunnen rõõmu rohkem mängu olemuse, kui raha üle, mis selles mängus liigub.

Comment

• Priidix
                  240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                  • Jun 2009
                  • 2839

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                  Vaatasin üle pika aja foorumisse ja avastasin, et päevikusse on postitusi tekkinud.

Viimasel ajal on olnud tulemused head, ei saa salata(Kuigi eelmine kuu viibisin pulmareisil ja ei mänginud pea ühtegi kätt). Aga mingi aeg tagasi sai päris palju muudetud ka mängus, ilmselt vastased pole adjustinud lihtsalt. Godmode on ka võimalik, ei välista miskit.

Viimasel ajal on töömaht olnud palju väiksem kui varem. Pole lugenud ei foorumeid ega uudiseid, pole hoidnud end üldse kursis sellega, mis toimub pokkerimaastikul. Va natuke olen oma mängu kallal paari materjaliga töötanud aga mitte kuigi intensiivselt. Pigem olen nautinud kõike seda aega, mis olen laudades veetnud. Enam ei ole seda väga tööna võtnud, ja nii imelik kui see ka pole, tulemused on pigem paremad olnud(probably no pressure).

Mängin ca neljal laual ja tunnen et see on optimaalne. Kui laudu käima üritan saada, siis olen nõus kõigiga laudu alustama. Kui vajalik arv laudu koos, siis obv selekteerin paremad/lõbusamad lauad endale.

Mänguväliselt kulutan pokkerile vast 2-3h nädalas ja töötunde koguneb ca 90-100 kuus. Pokker meeldib küll, aga mitte nii palju, et sinna 200h+ kuus panna
                  Heiheihei, kui jah sellist kirge ja tahtejõudu pole ning on muudki teha
                  /

Job very well done by you!

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Ty Priidix

Comment

• Cash87
                      Vana Tegija
                      • Feb 2009
                      • 1402

Siis tuli mõte paari asja oma mängus kõpitseda. Ei midagi väga erilist. Laudu võtsin veel vähemaks ja muutsin natuke hand selectionit. Samuti "unbalanseerisin" end vastaste vastu, kelle kohta rohkem infot andmebaasis. Mäng muutus korraga lihtsamaks ja järjest vähem on ette tulnud "raskeid olukordi". Samuti mindseti koha pealt, et mänginud olen ainult siis, kui tunnen et tahtmine mängida on olemas. Kui on mõtted mujal, olen tundnud väsimust või mõni muu põhjus, olen lihtsalt mängimise ära jätnud. Iga kord olen hea tujuga alustanud ja enamasti ka lõpetanud. Kuna elus on olnud päris mitmeid muutusi ja ka ambitsioonid on natukene nihkunud(pole ainult 95-100% mõtted pokkeril), olen üritanud sellest küllaltki väikesest ajast, mis asjaga tegelen, maksimumi võtta. Eks teen vaikselt oma asja edasi ja tunnen rõõmu rohkem mängu olemuse, kui raha üle, mis selles mängus liigub.

http://postimg.org/image/6bnc894hv/
                      Aga sissetulek on ainult pokker või oled liikunud edasi?

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

http://postimg.org/image/6bnc894hv/

Silm puhkab.

Comment

• HerrJanks
                          Pokkerihai
                          • Jul 2011
                          • 3769

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                          Aga sissetulek on ainult pokker või oled liikunud edasi?
                          Sissetulek on peamiselt ikkagi pokker. Natukene teenin ka erinevatelt investeeringutelt, mida siin väga lahkama ei taha hakata, aga ei midagi erilist veel. Suures plaanis olen kindel, et mingist hetkest õnnestub muust end elatama hakata kui soovin.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Silm puhkab.
                          Ty

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Natukene teenin ka erinevatelt investeeringutelt, mida siin väga lahkama ei taha hakata, aga ei midagi erilist veel. Suures plaanis olen kindel, et mingist hetkest õnnestub muust end elatama hakata kui soovin.

ja

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Need mõttetud, enam rikkaks ei saa... Tark raha ostab seda:

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Olete vist millestki valesti aru saanud

Mäng on viimane nädal kuidagi väga vaevaliselt kulgenud. Täna oli hea sess tegelt, ca 3K suht kiirelt plussi ja siis lõpus suutsin muidugi 2K sellest kiirelt auku panna

Stiilinäide ka...

Poker Stars $2/$4 No Limit Hold'em $0.80 Ante - 5 players
                                DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $400.00
                                UTG: $588.40
                                CO: $1000.00
                                Hero (BTN): $1019.30
                                SB: $1000.00

Pre Flop: ($10.00) Hero is BTN with Q Q
                                1 fold, CO raises to $12, Hero raises to $40, 2 folds, CO raises to $100, Hero calls $60

Flop: ($210.00) T K 7 (2 players)
                                CO bets $112, Hero calls $112

Turn: ($434.00) 5 (2 players)
                                CO bets $214, Hero calls $214

River: ($862.00) 8 (2 players)
                                CO checks, Hero bets $592.50 all in, CO calls $573.20 all in

Final Pot: $2008.40
                                CO shows T K (two pair, Kings and Tens)
                                Hero shows Q Q (a pair of Queens)
                                CO wins $2005.60
                                (Rake: $2.80)

Tegelt olen enam-vähem rahul kuidas selle käe mängisin tagant järele vaadates...
                                Last edited by HerrJanks; 26.11.15, 10:51.

Comment

Working...