[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tiigrikutsu
    Grinder
    • Oct 2011
    • 522

Re: [NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Kas seiklemas või matkamas? :D

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
      Kas seiklemas või matkamas? :D
      Oma rahadega seigeldakse võõrastega matkatakse.

Vastseliina 2014

Comment

• viki
        Grinder
        • Apr 2010
        • 893

Vaatasin,et HerrJanksi pole juba üle kahe kuu foorumis olnud.Äkki on midagi juhtunud.Kas keegi teab temast midagi?

Comment

• muttaja
          Pokkerihai
          • Dec 2010
          • 1965

Võta Satrsi lobby hommikuti lahti

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Muidugi, mõttetu siin alama klassiga suhelda.

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

Mõtlesin et võiks miskit siia kirjutada, pole jah ammu foorumit külastanud. Sai tõesti natukene ringi rännatud aga samas ka pokkeriga tegeletud. Viimast poolt aastat võib nimetada kui uut avastusretke pokkerimaailma ja natukene teise pilguga lähenemist. Sai proovitud nii erinevaid limiite kui ka erinevaid formaate ja nende erinevaid kombinatsioone. Selle suure pendeldamise ja proovimise juures otseloomulikult mingeid häid tulemusi ette näidata pole/ei olnud. Samuti sai ka üksjagu tõsisemat tööd tehtud ja lisaks üksjagu erinevaid perspektiive/plaane kaalutud. Mõtted ja ideed vahetusid iganädalaselt kui mitte igapäevaselt, seepärast polnud tahtmist ja vajadust siia miskit kirjutada, kui juba homne päev mõtlesin hoopis teisiti. Oleks liiga kurnav olnud pidevalt oma juttu ümber lükata ja põhjendada. Samuti ei olnud ja ei ole ka praegu suurt motivatsiooni päevikut pidada/siia kirjutada.

Tunnen et minu avaliku tähelepanu vajadus on praeguseks otsa saanud ja tahan teha pigem oma asja teistele vaikselt ja märkamata. Ei otsi hetkel avalikku tähelepanu, ega soovi postitada siia oma rahalisi graafikuid ja tulemusi, samuti mitte strateegiat(tegemist on tegelikult ju nö ärisaladusega, mis ka pikas perspektiivis minu enda elu raskemaks teeb).

Mängust niipalju, et maandusin pärast seiklust ikkagi uuesti tagasi oma liistude juurde. Mängin hetkel FR, eelmisest kuust alates. Tavaliselt NL400-1K. 1K olen tegelikult väga vähe käsi mänginud, kuna suured väljakanded(säästud,investeeringud,elamiskulud) ja pikemat aega pole/polnud graafik väga ilusti jooksnud on bankrolli võrreldes tipphetkega tublisti kahandanud. Samuti võtsin palju konservatiivsema lähenemise bankroll managementile(tunnen et pakub tublisti meelerahu ja optimaalset lähenemist mängule). Nii et sõltuvalt kuu tulemuslikkusest ma siis pendeldan NL400-600 ja siis kui roll küündib tähiseni, lisan NL1K juurde ja kuu lõpus(kui profit lubab) kannan suure portsu raha välja. Kui ambitsioonist rääkida, siis plaanin ikka bankrolli tublisti suurendada ja kõrgemaid limiite ka tulevikus kaasata, lihtsalt annan endale aru, et praeguse strateegiaga võtab see omajagu aega.

Mingeid graafikuid postitada ei taha, nagu ennist ütlesin aga mulle tundub, et mu tekstist kumab kuidagi läbi negatiivsust vms. Siis võin öelda, et päris tõsi see pole. Vahepeal oli küll päris pikalt halb periood, aga sellel oli kindel põhjus. Siis mõtlesingi et oleks vaja endale tõestada, et ma ikkagi biidin seda mängu nagu varem ja võtsin endale ette samad reeglid mis viimase aasta teises pooles. Sain õnnistatud ka üsna korraliku jooksuga ja sai tehtud top3 vääriline kuu(rahaliselt), BI'des võis isegi üks parimaid olla, kuna average BI jäi üpris madalaks(NL200-600 peamiselt). Jutt käib eelmisest kuust. Ka see kuu on päris hästi alanud. Niipalju veel, et olen hetkel eluga ja asjade kulgemisega päris rahul. Olen see aasta säästnud päris palju raha ja tunnen et seljatagune ja enesekindlus on kindlamad kui kunagi varem.

Tahan veel lisada, et kindlasti oli mul sellest päevikust alustava mängijana kõvasti kasu ja abi ja kindlasti see oli ka üks põhjus, mis mind edasi, kõrgemale ja kaugemale lükkas. Kõik kes tunnevad ennast ummikus või tahavad kuhugi areneda, soovitan endale siia päevik teha - kindlasti on kasu. Samas ise tunnen nüüd, et olen saanud siit selle, mille järele tulin ja soovin nüüd rohkem "omaette hoida". Nii et suur aitäh siinsetele tegelastele ja hoian päeviku ja võimaluse avatud, kui peaks tekkima tahtmine siia ühtteist kirjutada, mõtteid avada, hinge puistada vms. Edu kõigile !
              Last edited by HerrJanks; 09.09.14, 14:42.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• overbet
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 1620

Janks on elav legend. Gl, äkki kunagi näeb laudades.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

edu jeps härra jänes!

Comment

• overbet
                      Pokkerihai
                      • Sep 2010
                      • 1620

Ma otsisin 10 minutit reaction gifi, aga ei leidnud ühtegi väärilist.

Poker confirmed dead.

Comment

• ropka11
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1008

Aga winrated ju väga kõvad
                        Edit.fredy bullit praegugi mässab
                        Last edited by ropka11; 14.10.15, 19:35.

Comment

• overbet
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 1620

No obv, see pilt ongi selle mõttega, et hero mängib 4x vähem käsi kui ülejäänud, aga on ikka top winner.

Comment

• muttaja
                            Pokkerihai
                            • Dec 2010
                            • 1965

3 eesti meest 11 seas; pole paha!

Comment

• donkihott
                              Jube Noob
                              • Mar 2015
                              • 118

2+2s arvatkse nii
                              Algselt postitas Dr.FatCat
                              WARNING :

http://forumserver.twoplustwo.com/29...lanor-1560581/

for the lazy/scared to click link : There's a trojan called odlanor that can see your cards on FTP/PS, and people are using it to godmode you.
                              Algselt postitas pontylad
                              May finally have an answer for some of herrjanks plays now.

Comment

• Fortune
                                IP
                                • Oct 2008
                                • 1396

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                                No obv, see pilt ongi selle mõttega, et hero mängib 4x vähem käsi kui ülejäänud, aga on ikka top winner.
                                Pole eesmärk herot maha teha absoluutselt, aga sp ta saabki omada nii head wr't, et ta rämedalt table selectib, mis tähendab et käsi tulebki vähem ja wr oluliselt kõrgem.

Adekvaatse pildi saamiseks peaksime teadma, mitu tundi on nad kõik neid käsi mänginud, et hinnata hourlyt. Vb on ta neid käsi 200h mänginud ja nt painkiller oma käsi 100h mänginud ainult.

Comment

Working...