Re: HerrJanks'i P O K K E R I B L O G I [NL25, 6-max]
Stabiilselt iga päev olen pühendand mõned tunnid:)
Ega ma võidu ei jookse aga peaasi et tehtud saab, kui tahaks tõsisemat volüümi näidata on vähemasti rakeback olemas uueks aastaks. Päris hull oleks kui nii lähedal ja tegematta jätaks, LOL. Ja saab vahepeal vabaks ka võtta, ilma et niigi väike rb ära ei kaoks.
Mõtlesin, et olen punase joone pidama saand, aga lõpp kisub jälle looka.
12 tabeldades mängitud 6max.
Aga selles sendilimiidis on tegelt kuradi raske vastaseid foldima panna, kõigega callitakse maha:(
Statid ka viimase sample kohta. Äkki teen midagi tõsiselt valesti vms, või midagi vajab korrigeerimist.
Noh mai tea, minuarust võiks 3bet veidi kõrgem olla.
3bet on täiesti normaalne. see ongi tänapeäva reggide viga, et kõik jammivad oma 3bette seinast seina ja kui ma hakkan lightilt 4bettima on 80% nendest hing kinni ja ei tea, mida edasi teha ning hakkavad pre flattima 4bette QJ jne rangega.
3bet on täiesti normaalne. see ongi tänapeäva reggide viga, et kõik jammivad oma 3bette seinast seina ja kui ma hakkan lightilt 4bettima on 80% nendest hing kinni ja ei tea, mida edasi teha ning hakkavad pre flattima 4bette QJ jne rangega.
Kõik oleneb enda mängustiilist muidugi ka. Ta laseb 12 lauda ja sellepärast langebki see 3bet nii madalale. Ei jõua kõiki +EV olukordi realiseerida. Isiklikult ma ei suudaks never oma mängustiiliga üle 6 laua lasta ja kett jookseb juba 6 peal maha, sest ei jõua kõiki kohti läbi mõelda.
Kõik oleneb enda mängustiilist muidugi ka. Ta laseb 12 lauda ja sellepärast langebki see 3bet nii madalale. Ei jõua kõiki +EV olukordi realiseerida. Isiklikult ma ei suudaks never oma mängustiiliga üle 6 laua lasta ja kett jookseb juba 6 peal maha, sest ei jõua kõiki kohti läbi mõelda.
Wööörd. ise lasen samuti 6 lauda maksimum kuna rohkemaga läheb lihtsalt kiireks juba minu jaoks ja ei jõua jälgida.
Comment