[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: pikk28 ei tea kus donkamas

imo kui uus emaplaat tuleb .. siis pead kõik üle laskma ikkagi. ma kunagi vahetasin emaplaati, siis vana windowsiga edasi lasta küll ei olnud võimalik

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

pidid nüüd kõik ilusa ära rikkuma :)
      ma just toonitasin talle, et sel juhul on mõtet parandada, kui kogu mu pokkeri stuff sinna jääb :) + muu nipet näpet. räägin temaga veel kord üle.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas leits
        imo kui uus emaplaat tuleb .. siis pead kõik üle laskma ikkagi. ma kunagi vahetasin emaplaati, siis vana windowsiga edasi lasta küll ei olnud võimalik
        kui sama versioon emaplaadist siis ei pea... aga nohh kunagi ei tea seda windowsi:-)

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas pikk28
          pidid nüüd kõik ilusa ära rikkuma :)
          ma just toonitasin talle, et sel juhul on mõtet parandada, kui kogu mu pokkeri stuff sinna jääb :) + muu nipet näpet. räägin temaga veel kord üle.
          pane läppari kettas mingile lambi arutile taha .. vajalikst asjadest backup ja uus win peale kui mobo paigas. iisi?

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

Algselt postitas Rage
            kui sama versioon emaplaadist siis ei pea... aga nohh kunagi ei tea seda windowsi:-)
            jah sama versiooni ta otsibki.

Comment

• FreakyJason
              Klubi Liige
              • Jan 2009
              • 1381

Algselt postitas pikk28
              vennad tsattisid omavahel, et ma olen superuser või siis bot ning teatavad minust supporti. üks ütles, et on juba teatanud ja minuga tegeletakse :)
              ma niimoodi naersin, et kusi pidi püksi tulema. arutasid omavahel, et 3 betin neid siis, kui nad lihtsalt on raisinud ja foldin siis kui nad on tugevad. ju ma ikka bot või superuser olen. ma kirjutasin tsatti ainult lol ja hahaha.
              ROFL

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

sain laupäeval läpaka kätte. paar nuppu klaveril ei tööta, kuid õnneks see pokerdamist ei sega. wifi töötab. naise isa ehk siis äi on suht kuld vanamees. peab meeldima :D
                vahepeal võtsin AP-st rolli ehk 600 doltsi välja ning obv raiskasin selle ära. ostsin ratta. poole aprilli eest sain rakebacki mingi 100 daala.
                mõtlesin, et teen sellest rolli taas ülesse. obv pokkerijumalad olid helded ning peale 3-nädalast pausi pokkerist panin kohe esimesel katsel AP-s õhtuse 5 daalase turna kinni. sain 580 daala ning roll NL25 jaoks põhimõtteliselt olemas. kuid..... kergelt tuleb, siis ka kergelt läheb :D
                PLO25-s leidsin laua kus oli keskmine pot 38 daala. obv oli mul vaja sinna istuda. lauas olid kaks 200 daalase stackiga venda (max sisseost on AP-s 200BB-d), kaks 100 + daalase ja üks siis mingi 70-ga. Panin ka 50 peale ja lendasin actionisse. peale paari mintsast mängu sain aru, et üks vend oli hypertiltis. ta mängis 100/100 statsidega ja pani c beti ka 100%. see oli tõsiselt koom, kuid.....mitte minu jaoks.
                sain vennaga 5* stacki sisse preflop olles edus 70/30 (umbes), kuid võitsin nendest olukordadest vaid 1. :(. vend võttis mind rajalt maha mingi Q427 tyypi offsuited lehtedega jne. tra kyll noh. sain sealt 200 miinust mingi 1h mängu tulemusena. 1 vend istus lõpuks 650 daalaga PLO25 lauas :o :o :o :o.
                tra tegelt oleks pidanud tyybiga ikka flopi võtma ning siis otsuse tegema, kas stack sisse või mitte.
                eile alustasin grindimist 450 daalaga. Võtsin NL25-s 4 lauda ning 200 käega sain juba + 64. kuid siis maksin ühele mehele TPTK-ga flopatud masti kinni (obv floppas 53-ga raisitud potis :)) + tegin veel paar lollust. krt küll. ise saan aru, et olen beated, kuid kontrollimishimu on ikka nii suur, et maksan välja. no ei saa kuidagi dongi staatusest välja. niikaua kuni ma medicore käsi maha ei pane, niikaua pole mul mõtet ka nl50-st unistada. krt muttid sead vedasid ka paar korda alt. 50 daala eest tegin lisaks veel NLHE turnasid, kus obv, kuhugi ei jõudnud.
                Õhtu lõpetuseks jõudsin PLO 3-daalasel turnal 5-ks. sain sealt 89 doltsi. hea seegi vähemalt. roll hetkel 390 daala. ei meeldi.
                levise blogis on taaskord üks kuld video. vaadake ja nautige andeka inimese kätetööd!

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

tra NIIIIIIIIIIII TILLLLLLLLLLLLTTTTTTTIIIIISSSSSSSSSS
                  AP on ikka mega rigged.
                  viimane piisk karikasse oli AA vs 53
                  obv tyybi statsid ÜHEKSAKÜMMEND KRIIPS NULLLLLLLLLLL. tra noh.
                  -3,5 buyinni täna
                  ei meeldi.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

eilne 1000 käeline sess +15 daala :)
                    2* sain -30 daala KK vs AA.
                    nii kui +25 peale jõudsin, siis tuli kohe cooler. paar korda lendasin ülepaariga ka seti otsa.
                    AA-d sain vist 5 või 6 korda, kuid erilist aktsiooni nendega ei saanud. suurimaks tulutoojaks tõusis hoopis 10J.

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Mul oli eile samal ajal sinuga mängides kena - 120$

Viimane käsi oli 69/0 tüübi vastu kui ta sai neliku ja mina rea

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

kuule lugesin jah su blogist, et hetkel sul suur swong peal. krt küll. mul sama lugu. pean kuidagi mindseti korras hoidma ja swongist üle saama. loodan, et mu roll ainult vastu peab. edu sulle igatahes!

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

eile kulges õhtune sess üle ootuste hästi. sessi algusest peale hakkas graafik tõusma ja alla 0 seekord isegi ei langenud.
                          vahepeal sai isegi tableselection skilli kasutatud :), kuna ühes lauas olin ainult regsidega koos ja mitte kõige halvemate regsidega.
                          kui varem mängisin cascade modes ja 6-l laual, siis nüüd 4-l laual ja tiles. krt vahe on ikka suur. pmst vastaste jälgimine on 10* lihtsam ja sellest tulenevalt saan ka õigemaid otsusi teha. 3 bet on tõusnud mul 9% peale. varasemalt oli see 5%. steal on ka tõusnud 33% (varem 25). üks viga, mis silma hakkab on see, et olen liiga tight. mai kuus 5k käega on statsid 17/15.
                          eile õhtu kokku 1300 kätt ja kasum NL25-s 70 daala poissi.

Comment

• FreakyJason
                            Klubi Liige
                            • Jan 2009
                            • 1381

Vaatsin jah, et tiksusid seal. Eriti ei jälginud, aga hea kuulda, et pigistasid poistelt mõned krossid :D. Ise tegin vähe käsi ja +5 daala.

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Vaatasin deucescracked videosid ja seal saavutas wiltontilt täpselt samasugused statsid 17/15. Nl25 tulebki hoida enamvähem selliseid statse kuna vastased on rohkem loose kui nl50 +. Ise mängisin ka samasuguste statsidega päris kaua ja isegi täitsa normaalse winratega. Kohe kui läksin agromaks hakkasin raha kaotama.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Algselt postitas antnx
                                Vaatasin deucescracked videosid ja seal saavutas wiltontilt täpselt samasugused statsid 17/15. Nl25 tulebki hoida enamvähem selliseid statse kuna vastased on rohkem loose kui nl50 +. Ise mängisin ka samasuguste statsidega päris kaua ja isegi täitsa normaalse winratega. Kohe kui läksin agromaks hakkasin raha kaotama.
                                tnx info eest.

Comment

Working...