Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas leits
    sa vordled ka võrreldamatuid asju ..
    mu 6max kogemus on 0 .. imo sealt ei olekski muud oodata kui h2vingut
    ma mäletan et starsis ronisin NL5st NL50 peale FRis ja seda krdima NL50 nitiringi ei suutnud beatida.. siis hakkasin esimest korda 6maxi õppima.. ja lendasin NL10st NL200 peale..

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

MIda rohkem ma ka yritan seda rohkem mulle tundub et ma ei olegi seda haiget m2ngu elusees biitinud ja olen tuimalt lakboxinud .. ttyra alati on nahhui neil ishidel nutsid ja ma ei tea muud sada imet ... 6maxi kohta nii palju ma arvan et ega seal midagi muudki v2ga ei ole .. pohmst sama ikka , kui ei biidi ei ole vahet kas 6max or fr

see kuu fr

märke m2ngu biitimisest: 0

Ja 6 maxis imo on see non-sd winnings eriti oluline, mul panb fr see alla nagu ma ei tea mis asi, imo 6maxi pole motet arutadagi .. sinna l2heks siis ikmselt 2x rhkem seda lossi

lootusetu juhtum ;1

tänane päev ka igats joontega:

Ja bustovill on n2puga katsuda
      e: panin 24h self.-excl ... motlen natukene ... mingi 20+ BI on veel NL50 jaoks, kuid ei n2e selle blowimisel enam motet kuna selle biitimisega on nagu on .. Maist olen ma yritanud siis mängida .. ning kuhu ma olen joudnud, täpselt algusesse tagasi... MASENDAV =)

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Aga miks sa ei investeeri aega ja raha õppimisse ja õpi mängima?

Võta näiteks 6-max või heads-up (kui NL50 rolli jagub selleks, madalamal pole eriti mõtet), osta DeucesCrackedi membership 2-3 peale, vaata videosid, õpi. Osta coachimist, nii madalal on võimalik isegi tasuta coachimist saada täiesti ok mängijatelt kes lihtsalt naudivad õpetamist, samas väga kirves ei oleks ka maksta, mingi 50$/tund või isegi vähem saab ikka päris kõva coachi NL50 jaoks ma arvan ja sa ei kujuta ette kui kasulik see on.

Pokker on meeletult tulus elukutse, miks sa arvad, et ei võiks näiteks NL200 regular olla? Kui sul mingisuguseid sündroome ei esine ja kompulsiivne hasartmängur ei ole siis on see ainult kättevõtmise asi :)

Comment

• Lutzky
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1829

minu non-sd jookseb kolinal alla 6maxis. saab ka nii biitiida.

Comment

• CTXrix
            Grinder
            • Oct 2008
            • 689

Algselt postitas Lutzky
            Mul ka.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas leits
              2) vastane 29/15/1,3 over 150. fold to 3bet 50%(2), flop AGG 1,2 frequency 30%(37), turn AGG 1,3 freuency 28%(18)

Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 387426
              The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BTN): $123.85
              SB: $20.70
              BB: $8.10
              UTG: $50.60
              UTG+1: $153.25
              UTG+2: $31.70
              MP1: $96.20
              MP2: $43.15
              CO: $102.10

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A K
              4 folds, MP2 raises to $1.50, CO calls $1.50, Hero raises to $6.50, 3 folds, CO calls $5

Flop: ($15.25) Q K Q (2 players)
              CO bets $15.25, Hero calls $15.25

Turn: ($45.75) 5 (2 players)
              CO bets $45.75, Hero ??
              Härrased tahaksin korra veel selle käe juurde tagasi pöörduda. MITTE KUNAGI ÄRGE KÜSIGE POKERSTARSI SUPPORTIL BET-POT NUPPU. Kui see nupp pannakse siis fishid hakkavad seda randomilt vajutama nagu Mortal Kombatis, et leida häid nippe vms. SEE VÕIB TUNDUDA TEILE HEA, ET OHOO SAAB KOHE RAHA SISSE aga te olete taunod, sest HOLDEMIS TEHAKSE HÄID KÄSI, MILLEGA TAHAD STÄKKE SISSE saada väga harva ning parem on, kui fish paneb oma 1-2BB-lisi bette ning te väikse käega callite ja kui sul on suur käsi siis hakkad tõstma - ta ikka maksabd sind kinni.

Bet Pot nupp on kurjuse ingel ja iga vend, kes requestib seda (olen sitaks näinud pokerstarsis softi improve teemas) on totaalne debiilik.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas ranka
                Härrased tahaksin korra veel selle käe juurde tagasi pöörduda. MITTE KUNAGI ÄRGE KÜSIGE POKERSTARSI SUPPORTIL BET-POT NUPPU. Kui see nupp pannakse siis fishid hakkavad seda randomilt vajutama nagu Mortal Kombatis, et leida häid nippe vms. SEE VÕIB TUNDUDA TEILE HEA, ET OHOO SAAB KOHE RAHA SISSE aga te olete taunod, sest HOLDEMIS TEHAKSE HÄID KÄSI, MILLEGA TAHAD STÄKKE SISSE saada väga harva ning parem on, kui fish paneb oma 1-2BB-lisi bette ning te väikse käega callite ja kui sul on suur käsi siis hakkad tõstma - ta ikka maksabd sind kinni.

Bet Pot nupp on kurjuse ingel ja iga vend, kes requestib seda (olen sitaks näinud pokerstarsis softi improve teemas) on totaalne debiilik.
                Täiesti nõus, näiteks pacificus, kus on see olemas on see fishide lemmik nupp ja seda nad ainult kasutavad, isegi pasiivsemad fishid. Ainult pot size muud sealt ei tule

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas TIGRANO
                  Täiesti nõus, näiteks pacificus, kus on see olemas on see fishide lemmik nupp ja seda nad ainult kasutavad, isegi pasiivsemad fishid. Ainult pot size muud sealt ei tule
                  maitea.. FTP's on see potnupp olemas.. ei ole märganud et fishid postflopis seda kuigi tihti kasutaksid.. ikka teevad oma 2-3 clicki betbari peale..

Comment

• AshrakWhite
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 666

trios ka haruharva lahmitakse :)

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas ranka

Everestis oli ka ja see andis fishidele kõvasti juurde, sest muidu nad ei tea betsizingust m*nnigi, aga bet pot on isegi enam-vähem optimaalne betsizing :P

Comment

• ESTPatrick
                        Olümpsi Mägi Aivar
                        • Nov 2008
                        • 5572

Algselt postitas Lutzky
                        mul mitte väga, aga mul on downswing ka, mis tähendab et sd joon jookseb kolinal alla

Comment

• r3o
                          FPP Pro
                          • Apr 2009
                          • 260

mul 6-max-is läheb non-sd seni ikka üles. Aga ma suht algaja veel 6-maxis (ca 100k käsi) ja ei tea kas see on püsivam trend

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas AshrakWhite
                            trios ka haruharva lahmitakse :)
                            trios on neil rohkem valikuid 1/2, 1/4, pot jne.

Comment

• Lutzky
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1829

Algselt postitas ESTPatrick
                              mul mitte väga, aga mul on downswing ka, mis tähendab et sd joon jookseb kolinal alla
                              eks erinevad stiilid ka mõjutavad seda

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

teen homme/ylehomme video ... ehk keegi vaatab ka l2bi ja leiab liike ja ma ei tea mis asju ...nyy tuttu ja ommetlna

Comment

Working...