"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: "375"

kuule alguses lasin niikaua, kuni 15 lauda sai korraga lahti..praegu lasen nii, et 25 per session, mis pmst
    on enamv2hem sama.

a praegu just l6petasin sessi -66% ROIga, ai. $12 omadesse vist ei j6ua veel nii pea

Comment

• EdgarP
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2009
      • 368

Algselt postitas lebovend
      kuule alguses lasin niikaua, kuni 15 lauda sai korraga lahti..praegu lasen nii, et 25 per session, mis pmst
      on enamv2hem sama.

a praegu just l6petasin sessi -66% ROIga, ai. $12 omadesse vist ei j6ua veel nii pea
      Eks see ROI kõigub seal jah vahepeal julmalt,vaata kas või teiste staketavate tabeleid-räiged swongid tulevad sisse ja sellest tulenevalt väga ei tahagi ise üle 8-10 korraga lasta...väike paus ja siis uuesti ...

Comment

• vaenekala
        Jube Noob
        • Nov 2008
        • 148

Algselt postitas Imric
        Lebovend, kuidas sinul SNG mängimisel nende nö. 3-outeritega lood on , AK vs AT, AQ vs Q8, KQ vs KT jne kuni lõpmatuseni.?

Minu jaoks on just selliste seisude ulmeliselt sagedane kaotamine äriitusfaktor hetkel ärritusfaktor nr.1.
        Kuskilt videost jäi meelde, et kui sa 60-40 ja 3 outeriste peale närvi lähed, siis parem ära sng mängi

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Bankroll on umbes 2,5 korda madalam kui kuu alguses. Olen liikunud alla
            nii SNG limiidis kui ka cashilimiidis.

Jätkame,
            375

Comment

• lebovend
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2420

Teate mis ma ütlen teile, prod ja wannabe prod, selle kohta, et 2 kuulisi downswinge pole olemas vms.

See on bullshit, sest:

1.Kui me räägime ajaliselt, siis who the fuck knows, mitu kätt tegelane on mänginud,
              äkki on ta 50 kätt mänginud, kaotas korra AA vs KK ja pole kaks kuud mänginud ja
              ongi "downswing". Ok, see on äärmuslik näide. mina olen alates 1.maist mänginud
              cashis umbes ~20k kätt ainult ja MTT/STTsid ~500. Vanasti räägiti miskist 100k käe samplest,
              uuemal ajal olen kuulnud, et vaja on miljon kätt, et aru saada, kas mängija on võitev.
              Seega, alates 1.maist olen mahult ma veel väga vähe mänginud, aga ajaliselt üle kuu.
              Nii et mul on downswing. Ja mul pohhui, kui sa arvad, et ma olen kaotav mängija või ajan
              niisama tilti suust välja. Fuck off.

2. Olete te üle vaatanud minu hand history? No you fucking havent. Niikaua, kui sa pole
              mu handhistoryt näinud, pole sul absoluutselt mingit õigust tulla seletama, et 2 kuulisi
              downswinge pole olemas, so FUCK OFF.

Siin on minu kaks põhjendatud argumenti, miks ma arvan et sa võiks perse kerida.
              Kui sa arvad, et ma ajan niisama paska, anna teada, saadan sulle oma handhistory.
              Meanwhile, fuck off.

PS: Ma pole veel alla andnud. Ma pole kordagi mänginud üle bankrolli, minimaalselt 30 BIga,
              enamusjaolt siiski 70+ buyiniga. Nii et erinevalt varasematest aegadest, kus sai ronitud tiltis
              peaga ükskõik kuhu perseauku, olen ma olnud korralik. Ja sample ongi just väikseks jäänud
              seetõttu, et rohkem puhata sellest idiootsest mängust ja anda rohkem võimalust mindsetil
              paraneda. Nagu näha on, siiamaani pole see töötanud, kõik läheb ikka vittu. Aga siiski, alla
              pole andnud, veidi veel on bankrolli järel. Millalgi ma tõusen taas tuhast nagu fööniks ja
              siis ma situn kõikide värdjalike luckerite peale.

Fuck off,
              have fun.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

ROFL

Comment

• Lutzky
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1829

Algselt postitas hotcocacola
                  ROFL
                  plusone

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

ooooooooooot
                    misasja?
                    kas te tahate n2ha mu handhistoryt?
                    ma palun teie abi
                    kas tahate aidata mind?
                    ei?
                    seda ma arvasingi
                    ma teie historyt ei viitsiks ka l2bi vaadata

aga et siis 1.maist alates...katastroof

turniiride finaltablet, KUNAS SEE OLI?
                    KAS QQ VS A9 VS A7 tuli 2ra v2?
                    KAS AK vs QK vs A9 tuli 2ra v2?
                    kas j2lle kaks tundi turniiri tasus 2ra v2?

k6ikidele kysimustele vastus: "Ei."

SO STFU

tra ma ytlen.
                    fucking uut koksi tegema.

aa, täna oli l6put88 proovikaitsmine, 8eldi meie kolmesele grupile, et meil k6ige
                    sitem t88 ja ma ei l6peta. et noh, k6ik muud asjad kooliga korras, k6ik hinded, praktika
                    jne. aga l6put88 on munnis. ja me ei l6peta ilmselt.

failfag jah? ilmselgelt.

fucki see pokker. FUCK IT

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Tournades on mul sama tunne praegu, no lihtsalt ei ole kaarti juba maikuu algusest alates olnud. Või kui on, siis on Rootsi flip kohe teisele sepale minemas.

Comment

• marguzz22
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1458

lifetime graph please ja keegi ei arva, et sa kaotav mängija oled :)

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Algselt postitas marguzz22
                          lifetime graph please ja keegi ei arva, et sa kaotav mängija oled :)
                          Enamus käed olen mänginud ilma trackeriteta ja mingi osa käsi jäi vanasse arvutisse + teatud
                          perioodidel toksin hoopis aktiivselt SNGsid ning pidevalt käib mingi MTT jebla,
                          seega mul polegi midagi suuremahulist näidata:

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

Haha. I am so much better than those donks.
                            Mingi poiss kukkus jälle 6maxis ülbitsema. Kutsusin headsuppi.
                            Kaotasin talle enam kui 300 taala NL50 HUs. Kusjuures käsi südamele, tilti
                            polnud seekord, konkreetselt naersin ja üritasin vennast aru saada, nii sotsiaalsel
                            tasemel kui ka pokkerimängu poolest.

No sotsiaalsel tasemel oli tegemist järjekordse netiheroga, kellega normaalset
                            diskussiooni ei saa pidada ja võib kohe peldiku taha viia ja kuuli pähe lasta.

Pokkerimängijana oli tegu loose donkeyga. Aga no, poiss hittis. Oi kuidas ta hittis.
                            Ja oi kuidas ülbitses ja sõimas, kuigi ise ainult hittis. Ma veel proovisin uurida temalt
                            ala stiilis: "Why are you so rude, dont you want me to stay, dont you want my money." aga
                            eelnevas lõigus sai juba kirjutatud, et tegemist oli imbetsilliga.

No ja sain oma noted kirja, readid paika, hakkasin poisist üle jooksma.

Ning tulemus oli standard: Kui olin oma miinuse kahandanud 300 pealt 170le, tõmbas
                            poiss instanahui sõnagi ütlemata.

Täna kokku kaotanud 5 buyini ehk peaaegu neljandiku bankrollist, aga teate mis, tilti lihtsalt pole. :)

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

Algselt postitas lebovend
                              Haha. I am so much better than those donks.
                              Mingi poiss kukkus jälle 6maxis ülbitsema. Kutsusin headsuppi.
                              Kaotasin talle enam kui 300 taala NL50 HUs. Kusjuures käsi südamele, tilti
                              polnud seekord, konkreetselt naersin ja üritasin vennast aru saada, nii sotsiaalsel
                              tasemel kui ka pokkerimängu poolest.

No sotsiaalsel tasemel oli tegemist järjekordse netiheroga, kellega normaalset
                              diskussiooni ei saa pidada ja võib kohe peldiku taha viia ja kuuli pähe lasta.

Pokkerimängijana oli tegu loose donkeyga. Aga no, poiss hittis. Oi kuidas ta hittis.
                              Ja oi kuidas ülbitses ja sõimas, kuigi ise ainult hittis. Ma veel proovisin uurida temalt
                              ala stiilis: "Why are you so rude, dont you want me to stay, dont you want my money." aga
                              eelnevas lõigus sai juba kirjutatud, et tegemist oli imbetsilliga.

No ja sain oma noted kirja, readid paika, hakkasin poisist üle jooksma.

Ning tulemus oli standard: Kui olin oma miinuse kahandanud 300 pealt 170le, tõmbas
                              poiss instanahui sõnagi ütlemata.

Täna kokku kaotanud 5 buyini ehk peaaegu neljandiku bankrollist, aga teate mis, tilti lihtsalt pole. :)
                              vastvat limiiti mängid ka kui neljandik br l2ind :D

Comment

• lebovend
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2420

M6tlesin et kyllap tuleb selle kohta mingi m2rkus.

NL50, p2eva alustasin 1150ga.
                                Enam kui 20 buyini.
                                Microlimiit.

Happy? :)

Comment

Working...