Mikromees tahab tsirkust ja leiba!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eluvaatleja
    Jube Noob
    • Nov 2010
    • 135

Re: Mikromees tahab tsirkust ja leiba!

Algselt postitas Konso Vaata postitust
    1. Mängi full stackiga
    2. Beti suurused paika, antud käes oleks 0,35 õige suurusega bet
    3. Tõmba range vähe koomale, royal on ilus käsi aga mina panen ATs selliselt positsioonilt mucki.

1. full stack oleks 12.50$ aga enamus mängijaid laseb 5$
    2. võtan 2x BB suurust raiset kui limpimist
    3. kasutan ranka tabelit ja seal tuleb MP2 pealt ATs raiseda

tänan soovituste eest, proovin full stackiga mängimise ja 2x raisele kõrgema panusega vastata kui siiani tegin (kuigi mulle jääb mulje, et mida vähem on vastane poti investeerinud seda kergemini paneb oma käe cbeti peale maha).

hetkel 31K käsi tehtud ja 43$ plussis.
    Last edited by eluvaatleja; 16.11.10, 09:42.

Comment

• lypsja
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 270

Algselt postitas Konso Vaata postitust
      2. Beti suurused paika, antud käes oleks 0,35 õige suurusega bet
      see on vist norimine, aga pigem on õige suurusega bet 0,4 kuni 0,5 - või kuskil välja lastud uuemad teoreetilised lähenemised 3-bet'idele

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
      3. kasutan ranka tabelit ja seal tuleb MP2 pealt ATs raiseda
      siin sa ei raise vaid re-raised ja "Ranka tabeli" järgi on see FOLD... re-raiseda võid alates AK+

teadmata vastase kätt mida sa oleks teinud tema 4-bet peale?:
      a) 1,25
      b) all-in

Comment

• eluvaatleja
        Jube Noob
        • Nov 2010
        • 135

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
        see on vist norimine, aga pigem on õige suurusega bet 0,4 kuni 0,5 - või kuskil välja lastud uuemad teoreetilised lähenemised 3-bet'idele

siin sa ei raise vaid re-raised ja "Ranka tabeli" järgi on see FOLD... re-raiseda võid alates AK+

teadmata vastase kätt mida sa oleks teinud tema 4-bet peale?:
        a) 1,25
        b) all-in
        2. võtan 2x BB suurust raiset kui limpimist ja raisena võtan siis kui mul on käes väike taskupaar (tabelis on 1 limperi puhul MP2 pealt ATs raise, kas olen õieti aru saanud kui tegemist on minu jaoks 1 limperiga, siis võin sellise valemi järgi tõsta....?).

c) fold

tabelit järgides lasen umbes vast ca 90- 95% ulatuses nii nagu seal kirjas on

aga anna teada kui midagi silma jääb, mida paremaks võiksin muuta. kui 50K käsi läbi, siis hakkan erinevaid versioone katsetama, mida enda arvates võiksin mängus muuta.

Comment

• lypsja
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 270

no minul aitas swinge vähemaks muuta varajaselt positsioonilt väikeste paaride mängust välja jätmine, kui just ees limbitud ei ole... ning kui muidu teen kõiki tõsteid 4 x BB, siis viimased 10-15K kätt olen teinud CO, BTN ja SB pealt 3 x BB ja kui varem non-showdown joon langes vaikselt, siis alates 3xBB kasutamisest jookseb see täpselt horisontaalselt (isegi õrn + on)... winrate on küll väike +, kuid pole eriti midagi kiita - siiani ei oska FOLD nuppu kasutada ja õrnad tildi ilmingud viivad samuti + alla...

ehk suvalise vastase 4-bet peale sa foldiks... miks sa siis üldse tõstad teda üle ja veel nii väikse tõstega... ei pea suurem geenius olema et paar kolm korda näha seda lüket sinu poolt ja siis lajatada 4-bet ja edaspidi sind abuseda nendel momentidel... ma ei tea kui õige see on, aga ma olen viimasel ajal sellistele idiootsetele re-raisedele suranud mõnuga otsa (loogikaga, et kui mu käsi oli algselt tõstet väärt siis on ta väärt ka shovemist kuna tavaliselt on vastas mingid arusaamatud 2 pilti või veel hullem J6s tüüpi lehed) ja rahvas maksab tihti kinni oma olematu kaardiga, harvem leiavad ka foldi... ootaks siinkohal targemate meeste arvamusi

Comment

• eluvaatleja
            Jube Noob
            • Nov 2010
            • 135

kas sellises olukorras oleks saanud midagi paremini teha? foldida flopil vastase raise peale?

vastase statsid: vp10/pr3/afg100 (31)

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 ($1.90)
            MP2 ($4.69)
            CO ($4.76)
            Hero (Button) ($4.12)
            SB ($0.39)
            BB ($2.81)
            UTG ($5.08)
            UTG+1 ($3.97)

Preflop: Hero is Button with K, K
            1 fold, UTG+1 bets $0.15, 3 folds, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG+1 calls $0.35

Flop: ($1.07) 4, 10, 4 (2 players)
            UTG+1 checks, Hero bets $0.80, UTG+1 raises to $2.35, Hero raises to $3.62 (All-In), UTG+1 calls $1.12 (All-In)

Turn: ($8.01) J (2 players, 2 all-in)

River: ($8.01) 7 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $8.01 | Rake: $0.39

Results:
            Hero had K, K (two pair, Kings and fours).
            UTG+1 had 10, 10 (full house, tens over fours).
            Outcome: UTG+1 won $7.62
            Last edited by eluvaatleja; 17.11.10, 21:20.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Ära värise coolerite pärast. Standard pask, järgmine käsi palun.

Comment

• measke
                Julm Donk
                • Jul 2009
                • 58

1) tõmba pokerstove
                2) sisesta olukord (sinu käsi, flop etc)
                3) vastase range QQ, JJ, TT, 44 (AKc ei saa olla, sul Kc olemas)
                4) sinu equity 70%
                5) Profit

isegi kui vastase range oleks AA, KK, QQ, JJ, TT, 44 oleks su equity 54% !

Comment

• eluvaatleja
                  Jube Noob
                  • Nov 2010
                  • 135

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
                  ning kui muidu teen kõiki tõsteid 4 x BB, siis viimased 10-15K kätt olen teinud CO, BTN ja SB pealt 3 x BB
                  aga kui sa kõikidelt teistelt positsioonidelt tõstad 4x BB ja siis viimastelt positsioonidelt 3x BB, kas siis see pole kohe vastastele arusaadav, et üritad odavalt blainde varastada ja panevad omakorda raise otsa?
                  Last edited by eluvaatleja; 18.11.10, 10:53.

Comment

• lypsja
                    FPP Pro
                    • Oct 2008
                    • 270

aga kui sa kõikidelt teistelt positsioonidelt tõstad 4x BB ja siis viimastelt positsioonidelt 3x BB, kas siis see pole kohe vastastele arusaadav, et üritad odavalt blainde varastada ja panevad omakorda raise otsa?
                    :))) no ma teen seda ju kõigega... monstrite ja õhuga... see ongi point et sa ei tohi vastavalt käe tugevusele panuse suurust muuta... lihtsalt kui hakatakse vastu ja ma loobun, on mulle see odavam ja hoiab non-showdown joont paremini kontrolli all (kuigi tõenäoliselt on leagid ka mujal)

seletan veelkord UTG kuni MP3(kaasaarvatud) tõstan 4 x BB (kogu oma vastava positsiooni rangega) ja CO, BTN ja SB tõstan 3 x BB (kogu oma vastava positsiooni rangega)... 3 x BB teeb varastamise odavamaks ehk me peame olema edukad vähemad kordi kui tõstes 4 x BB... ehk 0,05 ja 0,02 pimepanuste puhul peab 3xBB juures varguse edukusprotsent olema ~53% ja 4xBB juures peab õnnestuma 65% ajast - vahe on ju märgatav!!! (loodan et arvutused on õiged :)

Comment

• eluvaatleja
                      Jube Noob
                      • Nov 2010
                      • 135

väide: pokerstars on perses

tõestus: tänase 2617 käe kohta

AA

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

KK

nuta või naera, aga 1 kuu jooksul juba teine (enne seda käesolevat kuud polnud 3a jooksul kordagi saanud)

võtan rahustuseks pitsikese.
                      Last edited by eluvaatleja; 24.11.10, 22:24.

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

Ega sa selle peale pole tulnud, et äkki ise mängisid sitasti?
                        AA ja KK on ainult preflop monsterid.

Kas vastane sulle royali käes halva mängu puhul ikka õnne soovis? Riveris oleks võinud bettida ju

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

nuta või naera, aga 1 kuu jooksul juba teine (enne seda käesolevat kuud polnud 3a jooksul kordagi saanud)
                          [ ] pokerstars on perses
                          [x] 3a@NL5 = ei oska mängida

Comment

• Jennifer
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1503

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                            [ ] pokerstars on perses
                            [x] 3a@NL5 = ei oska mängida

+1 :D

Comment

• eluvaatleja
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 135

lisaks väike selgitus, olen mängida üritanud iseg NL25 ja peamiselt lasin need aastad NL10. vaadates neid tabeleid, siis eile oli täielik ässasadu, kuid flopi kaardid, kus oma oma AA kaotasin on kahtlaselt sarnased. ülevalt otsast alates siis:

QQQ99
                              999
                              999
                              4477
                              panin käe maha, kahtlustades masti või reatõmmet, kuna vastane läks all- in (aga jällegi flopis 4 ja 7)
                              77733

võib- olla olen flopi sattunud sarnaseid kaarte jälgides liialt paranoiliseks muutunud.

muidu olen saanud AA paare 45K käe kohta 215 korda ja win on 93% nii et ei saaks nagu väga öelda, et AA paare mängida ei oska.

royalit olen jahtinud juba 3a ja alati kui mul on olnud vaid 1 kaart kuninglikust mastireast puud, siis mind ei ole huvitanud võimalik võidetud pot, ma pigem chekin micro tasemel sellises olukorras järele, kui et mul jääb selline iludus kätte saamata.

VEEL ma mängida ei oska aga varsti on 50K käsi tehtud ja siis hakkan oma ideid ranka tabelisse juurde lisama

Comment

• eluvaatleja
                                Jube Noob
                                • Nov 2010
                                • 135

sai siis ranka tabeli järgi 50K kätt NL5 limiidis ära tehtud! arvan, et suutsin järgida tabelit 90- 95% ulatuses. näiteks kui floppi jäi vaid üks vastane, siis sellisel puhul panin 100% korral flopis ka cbeti. tundub, et kõige rohkem põletan raha post flopil ehk siis ei oska hinnata olukordi, millal oleks õige cbet panna või panemata jätta. laudades hud- i ei kasutanud.

lisaks panen natuke statse ja graafikuid ning motiveerin sellega tulevasi või samal limiidil miinustes vaevlevaid mängijaid võtma ette see sama tabel ja laskma selle järgi, break even või isegi väike pluss garaneeritud! lisaks tõestan viimase graafikuga tõenäosus teooria paikapidavuse isegi poker starsis, kuigi mõni päev on küll selline tunne, et vastased tõmbavad alati turnil või riveril ära jne.

järgmine plaan on teha koostööd sama tabeliga, aga proovida veel lisaks enda ideid, et mäng kasumlikumaks muuta. plaanin teha 25K kätt.

tänud guru rankale tabeli eest ja kui ma peaksin järgmiste jõulude aegu NL50 toredasti plussis olev mängumees olema, siis saad pokkerirahade eest ostetud kingituse

graafik:

statsid:

käed:

Last edited by eluvaatleja; 30.11.10, 20:41.

Comment

Working...