tere!
Sain täna oma 3a pokkerikarjääri jooksul esimest korda Royal Flushi, see peab küll hea enne olema
Minu pokkerimäng sai alguse sellest, et kuulsin uuest ja huvitavast mängust etv kaudu ning nii saigi oma esimene pokkerikonto tehtud. tänu väikestele boonustele ja igasugu vip stellaritele olen siiani pidanud suhteliselt vähe koolitusraha mängu alla panema ca 5- 7K vast ja kokkuvõttes kõigun break even või natukene kaotaja staatuses, aga nüüd peab see staatus muutuma ja vähemalt micro tasemel tahan võitvaks mängijaks saada!
päeviku tegin sellepärast, et hoida silma peal enda tegemistel ja et saaks koos Teie abiga mängu parandades vahest leiva peale vorsti lubada:)
1. september sai selleks kuupäevaks, millal hakkasin oma mängu nö sisu panema, varemalt lasin lihtsalt nagu sisemiselt enda jaoks parem tundus nii 8- 16 laual korraga, lisaks ostsin samal päeval ka Poker Tracker3 micro versiooni, millega jälgin graafikuid ja statse, aga hud- iga ei oska laudades veel midagi peale hakata.
mängida kavatsen 5 päeval nädalas ja iga päev ca 2- 3h, lisaks 1 päeva võtan käte analüüsiks\pokkerikirjanduse lugemiseks. minu küsimused mängu kohta ja pokkerisõnavara ei ole just tugevamate killast, aga ma luban ka selle nõrkuse enda juures aja jooksul likvideerida.
siin on minu esimesed septembri\oktoobri FR NL10 tulemused enda aretatud 4- 5 versioonist "õigest pokkerimängust."

peale selliselt kaotamist, tõmbasin käsipiduri peale ja kolisin NL5 ning hetkel on käimas guru ranka tabeli järgi järgmine projekt, mille kohta saadan graafiku järgmise 50K pärast ehk läheb paremini...
Elame näeme, kas saan rohkem kui kuiva leiba ja säästukino endale lubada
Sain täna oma 3a pokkerikarjääri jooksul esimest korda Royal Flushi, see peab küll hea enne olema
Minu pokkerimäng sai alguse sellest, et kuulsin uuest ja huvitavast mängust etv kaudu ning nii saigi oma esimene pokkerikonto tehtud. tänu väikestele boonustele ja igasugu vip stellaritele olen siiani pidanud suhteliselt vähe koolitusraha mängu alla panema ca 5- 7K vast ja kokkuvõttes kõigun break even või natukene kaotaja staatuses, aga nüüd peab see staatus muutuma ja vähemalt micro tasemel tahan võitvaks mängijaks saada!päeviku tegin sellepärast, et hoida silma peal enda tegemistel ja et saaks koos Teie abiga mängu parandades vahest leiva peale vorsti lubada:)
1. september sai selleks kuupäevaks, millal hakkasin oma mängu nö sisu panema, varemalt lasin lihtsalt nagu sisemiselt enda jaoks parem tundus nii 8- 16 laual korraga, lisaks ostsin samal päeval ka Poker Tracker3 micro versiooni, millega jälgin graafikuid ja statse, aga hud- iga ei oska laudades veel midagi peale hakata.
mängida kavatsen 5 päeval nädalas ja iga päev ca 2- 3h, lisaks 1 päeva võtan käte analüüsiks\pokkerikirjanduse lugemiseks. minu küsimused mängu kohta ja pokkerisõnavara ei ole just tugevamate killast, aga ma luban ka selle nõrkuse enda juures aja jooksul likvideerida.
siin on minu esimesed septembri\oktoobri FR NL10 tulemused enda aretatud 4- 5 versioonist "õigest pokkerimängust."

peale selliselt kaotamist, tõmbasin käsipiduri peale ja kolisin NL5 ning hetkel on käimas guru ranka tabeli järgi järgmine projekt, mille kohta saadan graafiku järgmise 50K pärast ehk läheb paremini...
Elame näeme, kas saan rohkem kui kuiva leiba ja säästukino endale lubada

, 10
, A
Comment