[NL25] camu päevik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: [NL25] camu päevik ehk süütu poisi päevaraamat

CO raise suurus karjub pigem tugevuse järele. Lisaks oli poiss 16-11 suht passiivne reg. Ma usun, et see info ütleb kõik.
    Pmt biidimegi ainult MP kätt.

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      MP stäki järgi vaadates ütleks, et ta on donk. CO raise järgi vaadates ütleks, et ta on donk. Neljade sett biidib mõlema dongi valuerange ja ma ei foldiks, vähemalt mitte sellise infoga.

E: lisaks MP1 võib lihtsalt bluff-stabida/thin vbettida oma KX, CO raiseda suvalist kahte paari. Nope, setti küll ei foldi.
      weak-tight regid sellise SPRga kasutavad ka nl200s taolisi sizinguid - lauas pole kuigi loogilisi 2pr combosid, kui arvestada standard regi coldcalling range'. 16vpip härral pole sellisel boardil 99% mingeid 94s, K9 vm 2pr combosid..

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas camu Vaata postitust
        CO raise suurus karjub pigem tugevuse järele. Lisaks oli poiss 16-11 suht passiivne reg. Ma usun, et see info ütleb kõik.
        Pmt biidimegi ainult MP kätt.
        Algselt postitas fyte Vaata postitust
        weak-tight regid sellise SPRga kasutavad ka nl200s taolisi sizinguid - lauas pole kuigi loogilisi 2pr combosid, kui arvestada standard regi coldcalling range'. 16vpip härral pole sellisel boardil 99% mingeid 94s, K9 vm 2pr combosid..
        16/11 vennal mitte, dongil küll ning ma spekuleerisin betsizingu järgi. Camu andis nüüd info, ja ma olen obv nüüd nõus.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Re: [NL25] camu päevik

Head seda aastat esiteks!

Kuna tundub, et pokkeripäeviku pidajana ma eriline aktivist pole ja tõtt öelda pole viitsind eriti mängida ka (maal vanemate juures olles puudus oma "pesa" ka, kus rahus olla). Nüüd on 2 nädalat eksameid kus ka ilmselt pokkerit aega ja tahtmist mängida pole. Ma usun, et see pole +EV ka.

Pikk ja vabandav jutualgus tuleneb sellest, et otustan siia päevikusse hoopis trenni juttu kirjutama hakata. Ah, et mis trenni, küsite? Olen viimase aasta jooksul vist umbes 10-15 korda jõusaali jõudnud (kuumaksu tasun ikka) ning selline jama peaks lõppema. Aga see pole veel kõik, ülipassiivse ja istuva eluviisi tõttu on kehakaal tõusnud kõrgustesse, kus ta varem olnud pole. Aeg oleks ta pilvedest tagasi maa peale tuua.

Seega plaan järgneva 3 kuu jooksul kaotada kehakaalu 10kg võrra. Hommikune kaalunumber oli 106,5 kg. 7ndaks aprilliks võiks kaalunumber olla 95,x kg. 174cm olen pikk.

2011 aasta kevadel hakkasin vaikselt maal trennis käima. Tolleks hetkel oli kaal tõusnud 98 kilogrammini. See oli mitmete asjade kokkulangevus. Esiteks quittisin 2009 dets. töö. Töötasin katusekatjana, mis tähendab, et töö oli väljas ja füüsiline. Kaal püsis tollal 87-88kg ringis ning süüa ja juua võis mida iganes. Aastaga kogunes lisakilosid umbes 5, mis polegi tegelt kõige hullem. 2010. dets jätsin päeva pealt maha suitsetamise ning kolme kuuga tuli juurde veel 5 lisakilo, mis tõstiski 2011 kevadeks kaalu umbes 98 kg. Trenni ning toitumisega sain kaalu alla 93 peale, aga algava suve ning sügisel Tallinnasse kolimisega tõusis kaal uuesti 100 peale. 2012 kevadeks oli see umbes 104 ja toituda ning trenni teha obv enam ei viitsind.
          Augustis aitasin vennal ehitusel paar objekti valmis meisterdada (tegelt juulis ka juba) ning augustis langes kaal ilma toitumist ja joomisharjumusi muutmata 100 peale. Uuesti kooli minek aga on mõjunud asjale jälle kord kohutavalt.

Kõik mõtted ja abi on teretulnud trenni, kaalulangetuse ja toitumise kohapealt ning üritan mitte feilida.
          Kui keegi pokkeriinimestest kasutab Myfitness Viru teenuseid, siis treeningpartner ka oodatud.

Parimat!

Comment

• FreakyJason
            Klubi Liige
            • Jan 2009
            • 1381

Tubli Camu! Endal ka plaan trenni tegema hakata jälle :)

Comment

• hoss23
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 2551

Algselt postitas FreakyJason Vaata postitust
              Tubli Camu! Endal ka plaan trenni tegema hakata jälle :)
              Ja joomine ka ju maha jätta.....

Comment

• FreakyJason
                Klubi Liige
                • Jan 2009
                • 1381

Algselt postitas hoss23 Vaata postitust
                Ja joomine ka ju maha jätta.....
                Sellisel mõttetul kujul jah

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Tänane trenn tehtud. 10 mintsa ergomeetrit, siis kõik lihasgrupid kergelt läbi ja lisaks veel 5 mintsa kõndismist ja 5 mintsa sörki lindil. Pärast sörki tahtis korra pilt ära minna. Ma ei saagi aru, mida see süda mul teeb, aga taastumisega on probleemid olnud juba ammu. Väga nõme tunne ja seepärast joosta ei jõua ja ei suuda ka pikalt.

Söögo kohalt peaks täna olema kcal laias laastus 1700. Give or take mõni. (kohv, 4 praemuna, suur õun, 600g kanafileed, 400g kodujuustu, 1,5l rohelist teed)
                  Vaatan kuidas lihased ärgates on, vb teen puhkuse, vb mitte.

Comment

• bluelite
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1190

Südamega pole mõtet nalja teha. Soovitan perearstile asjast rääkida ja kui on asjalik arst, siis ta saadab sind eriarstile, kus tehakse põhjalikum uuring. Noored mehed ja südamed on viimasel ajal päris aktuaalne teema. Endalgi sellega probleeme olnud ning ei soovi seda isegi oma vaenlasele, kui nii öelda võib.

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Mulle on kunagi noorena EKG tehtud, siis oli sama asi, et kui pingutada, siis ise tunnen, et süda peksab ja taastumine võtab kuidagi väga kaua aega. Siis midagi ei leitud. Sõjaäes sai ka ära käidud ja sain kuidagi hakkama. Joosta ei jõudnud sealgi ning 3.2km aeg oli vist üle 15 midagi, võib-olla veelrohkem.
                      Myfitnessis osadel masinatel see südamerate mõõtine olemas, et paned käelabad vastu, siis peale jookmist oli pulss 180. Muidu rahulikult asjatades on 140-150 vahel. Seda vist veits palju.
                      Samas olgem ausad, ma olen vormist väljas ka kõvasti, tuleb lihtsalt hoida ennast.

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

kas 1700 kcal liiga vähe ei ole? Eriti sinu kehakaalu juures. Ma pole küll selles osas spetsialist aga see katab vaevu sinu organismi hädavajaliku toimimise. Kui sellist kaloraaži pikemalt peaks jälgima siis lähed ilmselt peast lolliks. See blackout ilmselt võiski sellest olla et tahad trenni teha aga lihtsalt kütust pole kehal kuskilt võtta.

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                          kas 1700 kcal liiga vähe ei ole? Eriti sinu kehakaalu juures. Ma pole küll selles osas spetsialist aga see katab vaevu sinu organismi hädavajaliku toimimise. Kui sellist kaloraaži pikemalt peaks jälgima siis lähed ilmselt peast lolliks. See blackout ilmselt võiski sellest olla et tahad trenni teha aga lihtsalt kütust pole kehal kuskilt võtta.
                          Jah, ilmselt on tõesti. Usun, et laias laastus 2500 kcal oleks selline normaalne, millega alustada. Üritan täna veidi rohkem.
                          Samas nälga ei tundnud ka eile.

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

Algselt postitas camu Vaata postitust
                            Mulle on kunagi noorena EKG tehtud, siis oli sama asi, et kui pingutada, siis ise tunnen, et süda peksab ja taastumine võtab kuidagi väga kaua aega. Siis midagi ei leitud. Sõjaäes sai ka ära käidud ja sain kuidagi hakkama. Joosta ei jõudnud sealgi ning 3.2km aeg oli vist üle 15 midagi, võib-olla veelrohkem.
                            Myfitnessis osadel masinatel see südamerate mõõtine olemas, et paned käelabad vastu, siis peale jookmist oli pulss 180. Muidu rahulikult asjatades on 140-150 vahel. Seda vist veits palju.
                            Samas olgem ausad, ma olen vormist väljas ka kõvasti, tuleb lihtsalt hoida ennast.
                            Kui sa pole kaua aega trenni teinud, ehk baasi all pole, siis 180 pulsiga trenni ei soovita teha. Hakka vaikselt baasi laduma kuni 150 pulsiga 30-45 min korraga. Kui joostes pulss kohe üle 150 läheb, siis tee kiirkõndi ja pane väike % kalle juurde, et koormust saaksid. 180 pulsiga teed endale ainult liiga ja mingit arengut sa selle pealt kahjuks ei saa.

Kui Myfitnessis käid, siis soovitan soojalt Kristjan Koiksiga teha personaalne treening ja toitumiskava. Ta töötab ise al Mare saalis treenerina. Tegemist ei ole tüüpilise "pumpame su lihased üles" treeneriga vaid teeb sulle toitumise ja treenimise ABC ilusti selgeks.

edu!

Comment

• Karlo
                              Räme Fish
                              • Sep 2012
                              • 17

Olin ca 95 kg kui tellisin treening-ja toitumiskava, kus oli päevaseks kaloraaziks 2200.Selle kava järgi oleks vist pidanud minema ca 1 kg nädalas.. Hetkel olen igatahes kusagil 87 kandis ja pikkust 1.84. 1700 kindlasti liiga vähe ja sellise kaloraaziga ei oleks ma suutnud intensiivselt trennigi teha.. Tappa end mõtet pole, mida rohkem sa kannatad ja üritad nälgida ja samal ajal trennis maksimum endast anda, seda rutem viskab üle ja mõtled ah mis seal ikka rabada ja annad alla. Parem tasa ja targu, küll mingi hetk tulemusi märgates motivatsioon tõuseb, iga algus on raske :)

Comment

• camu
                                Super Moderaator
                                • Jan 2009
                                • 3411

Sain ka hiiteri üle pika aja.

Mis toitumisse puutub, siis erinevad kalkulaatorid ja Androidi Appid näitavad mulle 1800-2300 kcal. Olenevalt millist kasutada. Trenni päeval võib ilmselt veidi rohkem. Kui arvestada, millised mu päevad välja näevad (üli passiivsed ning enamik aega arvuti taga) siis väga suureks neid kaloreid ajada ei saa.
                                Ei taha mingit toitumiskava ka. Esiteks ei viitsi ma niikuinii vaaritada. Ükski pudru mulle ka ei meeldi, mis hommikusöögiks üldjuhul seal ette nähtud. Lisaks on internetis niikuinii kogu informatsioon olemas - ole aind mees ja otsi välja.
                                3 trenni tehtud (2 puhkepäeva oli vahepeal, kuna ülakeha sai vist liiga palju alguses ja rind oli liiga valus, et trenni teha) Täna üritan jalale ka mingi trenni teha ning siis oleks 4 trenni tehtud nagu plaanis.

Comment

Working...