[NL 6max] Antnx - Pokerstars. Kas elu on muutunud?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: [NL 6max] Antnx - Pokerstars. Kas elu on muutunud?

Ma lasen 50NL FR Starsis pmslt samade statidega - AF on väiksem :).

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Käin iga päev trennis. 3x nädalas sulgpallis ja ülejäänud päevadel sõidan rattaga. Kodus saun olemas, tuleb ainult kütte panna.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas antnx Vaata postitust
        Käin iga päev trennis. 3x nädalas sulgpallis ja ülejäänud päevadel sõidan rattaga. Kodus saun olemas, tuleb ainult kütte panna.
        Krt ma mitu korda lugesin ja mõtlesin, et hardcore level minu posti kohta :).

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Mõned eile mängitud käed:

1) 2 pair limped pot villain: 51/13/2.1 Turn agression 10.0 103 hands
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2) Villain 50/36/1.1 F 06. T 1.0 R 3.0 agr factor 110 hands

3)
          Villain: 26/17/1.4 3bet overall 4 sample 732 hands

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

4) TPTK Villain 59/7/2.4 turn agr 2.4 check-raise 50% 77 hands

5) Villain 50/36/1.1 F 06. T 1.0 R 3.0 agr factor 110 hands

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Mina teeks järgmised liigutused, muidugi ma täpselt ei tea kuidas on BR või üldse rahaline seis.

1.Koliks Starsist ära, näiteks Ongame või Pacific.
              2. Kui BR on, et ei peaks mingeid ulme volüümi näitama, et rakeback oleks nii oluline, siis mängiks kindlasti vähem laudu (Ongames näiteks 4-8 lauda 5maxis tuleb jubedalt käsi)
              2. Kui mängid vähem laudu, siis jõuad rohkem selectida ja winrate paraneb iseenesest.
              3. Kuna selectid palju ja mängid fishistes laudades, siis tõmbad Tightimaks ja mängid rohkem rohkem for value ja BR kasvab.

Fishisemas toas, vähem laudu ja Tightima stiiliga ma ei usu, et sa oleksid ka edaspidi BE või lausa miinuses.

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Hmm. Hetkel tundub see 5-max päris põnev asi, mida proovida, aga ma ei ole kindel, et närvid vastu peavad selle softi proovimisel. Viimane kord 888-t proovides 4 lauaga läksin tilti. FTP ja Stars on ära hellitanud. :) Ei tea, kas Ongame soft üldse jookseb mu 1gb ram ja mingi vana athlon 2800+ (vist???) prosega?
                Fullstacks have more fun.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                  Hmm. Hetkel tundub see 5-max päris põnev asi, mida proovida, aga ma ei ole kindel, et närvid vastu peavad selle softi proovimisel. Viimane kord 888-t proovides 4 lauaga läksin tilti. FTP ja Stars on ära hellitanud. :) Ei tea, kas Ongame soft üldse jookseb mu 1gb ram ja mingi vana athlon 2800+ (vist???) prosega?
                  Seda arvuti värki on tõesti raske öelda, minul on mingi aasta või juba paar isegi vana lauaarvuti, mis kannatab näiteks 14 lauda koos HEMiga mängida, vahel muidugi jookseb soft kokku jne, aga vahest jookseb ka nelja lauaga soft kokku, nii et väga vahet pole.

Vahepeal ostsin mingi paar miljonit nl50 5max kätt, kus võtsin kuude kaupa parimad mängijaid ja imestuseks nägin, et enamus neist hea winratega olid lausa NITd, sest eesotsas polnud ühtegi väga looset ega väga kõvat agg või 3bettijati, kes arvatavasti mängivad oma käsi lihtsalt üle või ei oska selle agressiivsusega midagi peale hakata ehk mida agrom loosim, seda üldjoontes rohkem BE või miinuses regularid olid.

Comment

• miksnii
                    Grinder
                    • May 2009
                    • 580

Nõustun täiesti Tigranoga.

Vaheta tuba, võta mõni kalasem, võta tightimaks ja mängi natukene vähema laudu.
                    Loe HCC päevikus tarkade jutt läbi, loe mindset uuesti läbi.

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Ta ongi suht tight!
                      Mulle jääb arusaamatuks, kuidas W$SD 47 on, kui aind 23 WTSD?
                      Võimalik, et peaksid rohkem callima. Dunno!

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                        2. Kui mängid vähem laudu, siis jõuad rohkem selectida ja winrate paraneb iseenesest.
                        Kas neis väikestes tubades on vaja üldse table selectida?

Algselt postitas camu Vaata postitust
                        Ta ongi suht tight!
                        Mulle jääb arusaamatuks, kuidas W$SD 47 on, kui aind 23 WTSD?
                        +1

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Ma alguses vaatasin statte ja esimene mõte oli, et liiga tight on. 6-maxis mulle meeldib just selliseid mängijaid 3 street bluffida ja pidevalt neilt blinde varastada. Ja kui ilgelt nittida, siis areneb mäng ka väga visalt. Mida rohkem erinevaid olukordi mängida, seda parem tunnetus ja vastase lugemine tekkib. Kui ise kandideerida veel mõtleva mängija nimetusele ja mitte mass-multitableda, siis peaks see regide ees tuntava eelise andma.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
                            Kas neis väikestes tubades on vaja üldse table selectida?

+1
                            Viimaselajal on lauad mega fishised aga loomulikult on vaja, eriti mõnus ja lihtne on seda Ongames teha, kus on ka võimalik mängijate märgistused, pärast hea lobbys surfates märgistatud fishe otsida.

Mul üks kõrgemal üldjuhul kuni nl1000 mängiv tuttav konkreetselt mängib 4-8 lauda 5maxi ja pidevalt surfib mööda laudu, kui fish tühjaks ja regularid allesjäänud, kohe sit out nuppu ja otsib parema laua. Tänu sellele jõuab mängida rohkem laudu ja VPIP on samuti alla 20 tal 5maxis, väga head winrate näitab.

Comment

• rrrr
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 904

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                              Ma alguses vaatasin statte ja esimene mõte oli, et liiga tight on. 6-maxis mulle meeldib just selliseid mängijaid 3 street bluffida ja pidevalt neilt blinde varastada. Ja kui ilgelt nittida, siis areneb mäng ka väga visalt. Mida rohkem erinevaid olukordi mängida, seda parem tunnetus ja vastase lugemine tekkib. Kui ise kandideerida veel mõtleva mängija nimetusele ja mitte mass-multitableda, siis peaks see regide ees tuntava eelise andma.
                              Mass-multi on küll paha-paha aga nittimine ei ole sugugi halb. Säästad ennast marginaalsetest situatsioonidest a-la sul on kehvem kicker, oled domineeritud jne.

Lisaks väidavad igasgu 2-aastaga-NL1000-NL10K-staarid, et kuni NL400ni peaks mängima sirgjoonelist pokkerit. Enamus raha peaks ikkagi tulema neilt kes callivad TPWK 3 tänavat või teevad arutuid bluffe. Regidega pole mõtet rake maksta mingi kaheldava käega.

Comment

• antnx
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3102

Unknown villain. Kas tulistame turni? Kas callime turni raise? Kas valuebetime riverit? Kui tihti oleme riveril behind?

Comment

Working...