ma ei osanud seda videot kuskile teemasse postidada, seega las olla minu blogis. video ise raagib 2 peaga tydrukust mis on yks aarmiselt eriline/sympaatne lugu. elu on lill! kas keegi vaidleb vastu?
idee poolest oleks k6ik pidanud m66duma rahulikult.
asi laks aga rohkem kui kaest ara. autod p6lesid prygikastidega vaheldumisi.
lasti m6ned gaasipommid, arreteeriti paarkymmend yle keenut. paarkymmend politseiniku said kergeid vigastusi. r66viti kauplusi, lykati ymber mida annab jne. tapselt selline tunne nagu oleks poole paevane s6da olnud. oli streik.
homme on see uudis number 1. vahemalt meil siin. kui oleks ainult pildimaterjali
ma ka hommikul kiirelt vaatasin epl/delfit ja ei olnud ainsatki s6na t6esti. well, maailm on suur ja probleeme jagub k6ikjale. kes see k6igest ikka kribada
j6uab :) kohalikud lehed olid eranditult selle uudise aga esikaanele toppinud.
see vahene mis siin piltidel naha on annab ehk aimu milline meeleolu valitses, samas k6ike seda aga loetud meetrite pealt naha oli kohati paris 6udne.
hea, et otsa sai!
peaks meeleolu blogis vahetama, liialt agressiivne teine :)
Kuuma runi, kauneid naisi, kerget pohmakat ja kosmilisi trippe!
brag on see, et sain k6ik4. samas endale sai soovitud ainult pool sellest
topeltbrag on aga see, et mu blogides on v6luj6udu/magicut parajas koguses, kuna see on vist 3s kord kui k6ik laheb nii nagu eelnevalt blogis fantaseeritud.
haha, kuna nadalavahetus pole veel labi, siis "show must go on"!
kohtub tuleval nadalal
ja ilmad on endiselt ilusad! eile 66sel kell 03.00 oli ntx 22 soojakraadi. wohoo!
keegi kainud eelnevatel aastatel? s6ber kais see aasta ja ytles, et "must go".
kohtumiseni aastal 2012 - Portugal - Idanha-a-Nova
[YOUTUBE]iKjB8HtdClA[/YOUTUBE]
yritus toimub iga 2 aasta tagant.
[YOUTUBE]_FQ65wSV0yw[/YOUTUBE]
tegelikult on hoopis see TheVideo, vahemalt muusika poolest :)
Comment