Micro fr cash at Mõms poker-hut

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Mõmmi pokkerikoobas

Ma ei saa aru, mis bluffe sa seal teed koguaeg :) Mis mõte nendel veel on ja selles limiids veel?

Comment

• soouni
      Grinder
      • Jul 2010
      • 771

Ma ka ei tea, nüüdsest uuesti tehti selgeks, et keegi ei blufi mind seal limiidis ning on selge see nüüd.

Comment

• Madis_89
        Grinder
        • Feb 2009
        • 841

Kui saladus pole siis mis lehe kaudu rb said sinna endale ja palju %?

Comment

• harryahven
          Pokkerihai
          • Dec 2009
          • 1964

Algselt postitas soouni Vaata postitust
          nonii kerge sessioon ja kõige hullem pole,

tegin total donk play, ehk suht valesti mängitud sooviks teie lühidalt mängi kirjeldust. vastaseks siis hea mängija sellel limiidil mis mina teda niipalju kohanud olen, tema statsid minul tema kohta. 20/17/7.2

1.http://www.pokerhand.org/?5623331

2.http://www.pokerhand.org/?5623347

3.http://www.pokerhand.org/?5623355
          täiesti paha mäng, lootsin et mul read tema mängust ja et tal ei ole siin midagi sest sama sessiooni ajal mitmeid kordi nii teinud, et exploitin teda, aga tal oli nüüd.

postitaks siis mõne hea käe kah, et kuidas äkki nipp või värk et rohkem saaks äkki raha välja pigistada vastaselt

http://www.pokerhand.org/?5623343
          pole mõtet väga bluffida jah sel limiidil, täna isegi kaotasin 1bi bluffimise peale, keegi ei taha foldida keskpäraseid käsi lihtsalt, pigem õppida kuidas võtta max valuet bluffimise asemel.

1. flopis saad calli, siis ma juba paneks ta Kx peale ja kui turnis ta su cheki peale välja panustab, oled siin käes obv taga ja kuna ta bet on suht korralik, siis kaudselt saad juba aru, et ta on commited ja tahab raha sisse saada.

2. standart AA vs KK, seda juhtub ikka ja KK mina 6maxis ei foldi preflop, on küll klemme kes seda teevad, aga nl10 ei ole minu arust see koht.

3. foldiks flopis shovele, ja TT üldiselt coldcalliks BB-lt, eriti kui raise tuli UTG pealt.

4. ma teeks juba flopis kerge 3beti ja turnis paugutaks edasi, aga ok. ära beti 0.20$ 1.55$ poti. mina paneks siin kohal 1.1 vms, sest kui calli saad, siis tead, et tal on midagi, saad poti suuremaks ja riveril suurelt paugutada.

üldiselt ma käsi ei oska eriti kommenteerida, aga mina vist mängiks nii. ja laudades olen näinud su bluffe küll, võtta veits rahulikumalt, kui saad aru, et oled taga, siis foldi, pole mõtet metat keevitada ja üritada head käed foldima saada. oota õiget hetke ja ürita saada rahad sisse. patience = money.

Comment

• soouni
            Grinder
            • Jul 2010
            • 771

Tänud positiivse nõu eest harry.

Comment

• raunsz
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1492

Ma pole strateeg.

1. PF ma vist 3betiks. Flopis b/f või kui ta callib, siis turnis c/f

2. Cooler, setup, mis esineb pokkeris päris tihti (suure sample peale obv)
              PF kindlasti all in.

3. TT-ga pole väga mõtet ehitada, eriti kui flopis on palju ülekaartet niigi.
              Flopis kindlasti fold! Isegi sellise mänguga oleksid säästnud ca 7 taala (peaaegu 1bi). Ma calliks pigem pf.

4. Siin sa callisid pf nagu oleks pidanud ka TT-ga tegema enne. Flopp ilus, turnis kindlasti vähemalt 1 taalane bet.

NL10 on limiit, kus pole mõtet bluffida ja raha saab ka palju lihtsamalt. Korralik A-game ja pappi tuleb! :)

Comment

• soouni
                Grinder
                • Jul 2010
                • 771

Ty raunz vaata ja reviewi ja mõtlen kindlasti käed üle!

Nonii sai siis õhtul pärast positiivset lugemist tiltist ja eightful path of pokeri lugemist kerge sess tehtud. Siiamaani mu suurema käte arvuga mis tuli siis 624 ja 140 minutit ning kasumit tuli 2 euri. Ise olen väga rahul kuna mängisin head mängu enda arevates. Kõik -ev faktorid olid eemaldatud: msn, nett jne.

Keskendusin väga palju mängule, tegin väga korraliku table selectionit.
                Oeh tuju on hea.

Postitan siia käed, et teil targematel kes viitsib üle vaadata ning seejärel nõu anda.

Võidetud käed kõigepealt.

1.http://www.pokerhand.org/?5624349

2.http://www.pokerhand.org/?5624366

3.http://www.pokerhand.org/?5624368

4.http://www.pokerhand.org/?5624371

Nüüd kaotatud käed.

1.http://www.pokerhand.org/?5624375

2.http://www.pokerhand.org/?5624378

3.http://www.pokerhand.org/?5624383

4.http://www.pokerhand.org/?5624386

Ette tänades,
                Mõmm

Comment

• harryahven
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1964

ma ei tea miks su openraise on 3xbb, mina muudaks selle 4bb peale, eriti kui oled mõislik mängija ja fishe niidad - 1. saad flopil suuremalt panustada 2. bettides 3xbb annad vastastele paremad oddsid callida, näiteks paljud fishid juba mõtlevad BB olles, et neil on ainult 2bb ehk suht vähe callida ja callivad oma pasaga maha ja hitivad. no see selleks, iga ühe oma asi.

1. raise flop 0.7-0.8 peale, saad poti suuremaks ja selline väike leadout näitab tavaliselt tõmmet. gayraise ei ole siin üldse kena. turnil samuti 3beti kindlasti.

2. flopil bet 0.7-0.8, turnil paneks ka veits suuremalt, muidu ok.

3. turnil paneks juba rohkem, 1.2-...

4. nice!

5. siin ei oska öelda, ise nii ei bluffiks flopil, aga oleneb situatsioonist ja vastasest. foldiks beti peale..

6. kaotasid üsna minimaalselt, pole hullu. ma oleks ise vb riveril valuet võtnud ja veel rohkemgi kaotanud, aga sinu check on nagu näha õige. kui klemmi steal väga kõrge, siis vb 3betiks pf.

7. calliks turni gayraise ja foldiks riveris shovele. vb vale, kuna ta short me ei saa kenasid oddse.

8. jällegi minraisele foldiks, kuna sel limiidil tähendab see üsna tihti väga head kätt.

nokitse väheke betsize-iga, muidu edu! küll tulema hakkab, vaja lihtsalt õppida ja kõvasti praktiseerida, siis hakkab raha lihtsalt sisse tilkuma, eriti prima NL10es. gl!

Comment

• soouni
                    Grinder
                    • Jul 2010
                    • 771

Tänud, vaatasin sinu pilguga üle. Väga positiivne, et kirjutasid, on abi teen märkmeid. Kohtasin sindki lauas :) Päris jep tore.

Seaks siis väiksed goalid, et tegevus oli motiveeritum.
                    -Lõpetada gay mäng.
                    -Ei tee x-bluffe.
                    - Jõudan 0-i tagasi.
                    - Mängida kena volüümiga ning mindsetiga.
                    - Lugeda, õppida, mängida ja ANALÜÜSIDA.
                    - Teha märkmeid.

Pean ennast parandama ja seda ka teen.

Comment

• lennuk
                      FPP Pro
                      • Dec 2009
                      • 298

arvasin natuke kaotatud käte kohta ,kirjutasin ära ja siis lugesin harry arvamust ja tore et kohati kattub :D
                      ja PF 3BB või 4BB ,ise kasutan 2 varasemat positsiooni 4 ja co/BT 3 ,aga ikka kui täis fish on lauas siis premiumitega ikka 4 ,vahest isegi 5 ,eriti kui fish on blindidel ,kus ta on juba raha sisse pannud.
                      5.flopi raisega repid väga kitsast range ja enne selle liigutuse tegemist vaataks tõsiselt vastase statte. 3bet pottides kui sa arvad et villain on nõrk siis otsi taolisi kohti ikka mingi semibluffiga mastitõmme näiteks.
                      6.kena ,ise oleks võibolla teinud riveril väikse beti aga kaotasid minimaalselt ja ole õnnelik et villain ei oska valuet võtta.
                      7.PF isoleeriks alustuseks. miks sa turnil 4betid jälle .sul kena open-ender aga osad su oudid lõpetavad flushi ja valuet raske saada kui peaksid hittima +short .
                      8.flopi 4bet ??? ,taolistel flopidel arvan ei ole paha isegi järgi checkida ,J/T on tihti villaini ranges +draw ja sul ainult üks ülekaart mitte kõige parema kickeriga

Comment

• soouni
                        Grinder
                        • Jul 2010
                        • 771

Guud, vaatasin sinu pilguga ka uuesti käed läbi ja eks tuleb harjutada ja palju hand review-d teha, kui viitsid võiks kunagi uue sessi teha :)

Comment

• vonkartoffel
                          Pokkerihai
                          • May 2009
                          • 1658

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
                          6.kena ,ise oleks võibolla teinud riveril väikse beti aga kaotasid minimaalselt ja ole õnnelik et villain ei oska valuet võtta.
                          See on 3way pot. Kas ma olen siin ainuke kes selle ära näeb? Ch back on täiesti tavaline sellise vastase vastu või siis bet mingi 30-40%pot. Ja muidugi kõige tähtsam fold preflop!!

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
                          7.PF isoleeriks alustuseks. miks sa turnil 4betid jälle .sul kena open-ender aga osad su oudid lõpetavad flushi ja valuet raske saada kui peaksid hittima +short .
                          preflop on seal fold, vastane on short

Comment

• lennuk
                            FPP Pro
                            • Dec 2009
                            • 298

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                            See on 3way pot. Kas ma olen siin ainuke kes selle ära näeb? Ch back on täiesti tavaline sellise vastase vastu või siis bet mingi 30-40%pot. Ja muidugi kõige tähtsam fold preflop!!

preflop on seal fold, vastane on short
                            miks ? meil positsioon fullstacki vastu ,kena suited käega. peaksid üsna nitid statid olema kui seal foldida + mw pot ja meie lõpetame PF actioni ,mina vähemalt. äkki selgitad ?

short jah aga blindid jällegi kenasti full ja meil positsioon.
                            suited connector positsioonist ,mulle küll sobib ja kui juhtubki et peale blindi calli short peaks shovema siis easy fold. ma saan aru et kehvad implied oddsid aga minu silmis on see raise just blindide tõttu (ei ole absoluutne tõde)

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

vaatasin mõned käed l2bi .. kole kole

bettide suurused on ka kohati väga võsas

Comment

• soouni
                                Grinder
                                • Jul 2010
                                • 771

On kole, aga paraneb, praegu hetkel just töötangi selle kallal ja järjest hakkan mõistma kui tähtis on correct bet-sizing.

Comment

Working...