[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog

Algselt postitas -andres-
    Ta võis ka fish olla, aga istus lauas full BI'ga, juba see annab mingi aimduse, et villain päris õhuga seal ei lükka. Lihtsalt sellises olukorras on see ka nende standard line, et nad limp/raisevad UTG ja EP pealt. Pea alati leiame siis nende käest JJ+, pigem QQ+. + veel flopi checkraise.
    püüan meeles pidada:-)

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

muhahahaa... kuvar jõudis kohale:-) ja ma pole veel arvetki ära maksnud:-)

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

cool.. uus kuvar on super.. uue kuvari peal siis lauad kus mängin.. kõrval kuvaris lobbyd ja HEM ja lauad kus alles state kogun.. enivei miski 90+ taala 1k handide peale.. muidugi suht kena luckbox oli ka.. kolm nelikut sain täna.. üks neist maksti kinni.. kusjuures ma olin flopis oma KK'ga taga o.O

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 6 players
        The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $16.53
        BTN: $22.77
        SB: $25.10
        Hero (BB): $25.97
        UTG: $5.00
        MP: $23.98

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with K K
        3 folds, BTN raises to $0.65, 1 fold, Hero raises to $2.55, BTN calls $1.90

Flop: ($5.20) A K T (2 players)
        Hero bets $3.75, BTN calls $3.75

Turn: ($12.70) K (2 players)
        Hero checks, BTN checks

River: ($12.70) Q (2 players)
        Hero bets $8.25, BTN raises to $16.47, Hero calls $8.22

Final Pot: $45.64
        BTN shows A A
        Hero shows K K
        Hero wins $43.36
        (Rake: $2.28)

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

otsin omale koju Wii konsooli koos boardiga.. seega nädalavahetusel ei mänginud pokkerit.. täna siis tegin jälle veidi.. ja peab tõdema.. et hiiter kestab:-) 20bb/100 ehk selle kuu ~15k käe kohta $750 kasumit.

fck.. öelge kuidas ma FTP's saan timezone paika panna, et HEM historyt õigesti näitaks?

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

-4BI tegin sitta mängu.. arvuti laggis, ja vahepeal tegin tööasju.. + pool miinusest tuli alla EV joone jooksmisest:-( haiged ahvid callisid flopis oma väikese pocketiga cbeti ja hittisid turnis kolmiku.. ja kaks paari hititi ka liiga rõvedalt tihti allini minnes...

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

nohh.. vaikselt saab must jälle break-even tohman.. pendeldan seal 650-700 vahel.. eile alustasin kenasti.. jõudsin vahepeal +3BI peale..ja siis crackiti ässad ära.. siis ma tegin steali 89o'ga CO pealt.. donk callis.. flop 898, cbeti peale donk allin oma ülekaartidega TQo ja loomulikult lauda TT :-) õnneks ei läinud fullstack.. ja siis paar oma viga ka.. enivei hea, et niigi läks.. miski $20 taala kasumit... hea kasum tuli ka sellest, et Bodogis õnnetsus donkiga lauas kahekesi jääda ja HU's korjasin talt raha ära + vahepeal tuli kolmas mees ka lauda.. tema stack tuli ka ära..

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

nonii.. kuu lõpp on break-eveniks muutunud.. hetkel siis ~$730 peal...

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Mis limiiti juba toksid ;D

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Molu kätte saad, siis tee kerge ülevaade ka vms. Mul ka läpaka 15" vahtimisest siiber

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas TIGRANO
                      Mis limiiti juba toksid ;D
                      NL25 ikka.. kuna molu jaoks pappi välja kandsin ja hetkel BR laiali kahe koha vahel, siis pole NL50 jaoks rolli..
                      Algselt postitas leits
                      Molu kätte saad, siis tee kerge ülevaade ka vms. Mul ka läpaka 15" vahtimisest siiber
                      molu käes.. ilgelt häppi olen selle üle.. mingi hetk hiljem panen screenshoti ka üles, kuidas mul siin lauad mahuvad.. muidu 12 FTP lauda mahtusid tiled modes nii et nurgad ei kattunud, 16 lauda mahub muidu ka ära.. muidu ma mängin 4 bodogi lauda ja 5 ftp lauda.. korraga lahti

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Mai eesmärgid:
                        * ei tohi lõpetada miinuses obv <-- success, kasum siis $656, rakebacki veel pole saanud ja $80 deposiidiboonust kätte saadud FTP'st
                        * mängida vähemalt 15k käsi <-- success, 21k käsi siis kokku
                        * HEM ära upgradeda <-- success, koduses arvutis upgradetud edukalt
                        * selgeks teha pot oddside teooria ja tõenäosused pähe õppida <-- fail, pole üldse mingit õppimist teinud ega raamatuid lugenud, aint grindinud:-/
                        * AA ja KK mängimise teooria pähe taguda <-- fail, ikka pole viitsinud läbi lugeda topicut ja eks mängus ka vigu teinud
                        * Full Tilti sissekanne teha ja NL20-NL25 kasumit teenida (ja break-even Tohmanina vähemalt rakebacki pealt kasumit näidata) <-- fail FTPs siis tänane päev viis miinusesse, tänu rakele ja depo boonusele olen tegelt BRi osas kasumis, aga ma pole sellega rahul
                        * kuu lõpuks piisava kasumi puhul ikkagi kuvar lõpuks ära osta. <-- success, kuvar on super
                        * ei oska konkreetseks eesmärgiks seada, aga tahaks ikkagi break-evenist välja ronida ja olla võitev mängija.. ehk siis NL20-NL25 bb/100 vähemalt 6 peale ajada ja stabiilselt nädala lõigetes ka seda näitajat beatida. <-- põmst vist ikkagi success, kuu bb/100 on 12, kuigi FTPs kaotan ja lõpus läks suht sellisesse break-even joonde jälle
                        üldiselt siis, egas midagi, peab veidi analüüsima ja FTP's veidi tightimat mängu tegema ja saab FTP ka kasumisse.. Bodogis vaatab..peaks seal NL50 BRi kasvatama.. muidu ikka suured kaotused tulid lahmimisest.. võibolla on mul liiga palju laudu lahti.. nelja laua peal ma ikka mängisin kvaliteetsemat mängu. ja mingi õhtu peaks puhta FTP sessi tegema ja õige stiili sisse harjutama...

egas midagi.. graafik:

ja statid

üldine graafik.. nüüd siis BR enam sama ei ole kuna kuvar sai ostetud

Juuni eesmärgid:
                        * ei tohi lõpetada miinuses obv, success on kui üle $500 kasumit.
                        * mängida vähemalt 15k käsi
                        * FTPs ennast kasumisse mängida
                        * FTP hand history probleem ära lahendada
                        * teooria, pot oddsid ja AA/KK mäng, selgeks ikkagi teha
                        * distsipliin, distsipliin, distsipliin, vajadusel vähem laudu võtta, ja turni cbet allapoole saada.

ahjaa.. kaks suht järjest kätt mis mu selle kuu kasumi $770 pealt $650 peale viis ja FTP's kahjumisse viis..

villain siis VPIP 84 mees 50 handi kohta, callis ja betis igasugu pairiga.. ja nüüd siis leidis sellise flopi:-/

Full Tilt Poker $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 8 players

Hero (MP2): $28.54
                        CO: $25.00
                        BTN: $31.86
                        SB: $9.02
                        BB: $25.00
                        UTG: $28.26
                        UTG+1: $4.40
                        MP1: $9.39

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP2 with Q Q
                        3 folds, Hero raises to $0.75, 1 fold, BTN calls $0.75, SB calls $0.65, 1 fold

Flop: ($2.50) 6 3 6 (3 players)
                        SB checks, Hero bets $1.25, BTN raises to $6.25, SB folds, Hero raises to $15.25, BTN raises to $24.25, Hero raises to $27.79 all in, BTN calls $3.54

Turn: ($58.08) 4 (2 players - 1 is all in)

River: ($58.08) 4 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $58.08
                        Hero shows Q Q (two pair, Queens and Sixes)
                        BTN shows 6 K (a full house, Sixes full of Fours)
                        BTN wins $55.18
                        (Rake: $2.90)
                        siin siis vastaseks 18/14 regular, kes silma pold paistnud mingite lollustega.. ma ise kirusin callides, et raudselt vaatab KK mulle vastu, aga krt 77 oli küll viimane asi mida ma ootsasin..

Full Tilt Poker $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 9 players

UTG+1: $12.42
                        UTG+2: $15.21
                        MP1: $25.67
                        MP2: $69.36
                        CO: $25.22
                        BTN: $34.87
                        Hero (SB): $67.36
                        BB: $25.35
                        UTG: $35.58

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with A A
                        4 folds, MP2 raises to $1, 2 folds, Hero raises to $3.50, 1 fold, MP2 calls $2.50

Flop: ($7.25) 7 T K (2 players)
                        Hero bets $4, MP2 calls $4

Turn: ($15.25) 8 (2 players)
                        Hero bets $10, MP2 calls $10

River: ($35.25) 3 (2 players)
                        Hero checks, MP2 bets $51.86 all in, Hero calls $49.86 all in

Final Pot: $134.97
                        MP2 shows 7 7 (three of a kind, Sevens)
                        Hero mucks A A
                        MP2 wins $131.97
                        (Rake: $3.00)

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

* distsipliin, distsipliin, distsipliin, vajadusel vähem laudu võtta, ja turni cbet allapoole saada.
                          Lugesin seda ja mõtlesin et kuidas ma küll suudan selle asja korda endal saada :)

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

distsipliiniprobleem saab väga kergelt lahendatud, kui lased 20+ lauda :D pole aega väga kreatiivseks muutuda :D

Comment

• rohelinekonn
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 3808

Algselt postitas vennike
                              distsipliiniprobleem saab väga kergelt lahendatud, kui lased 20+ lauda :D pole aega väga kreatiivseks muutuda :D
                              mmm Unibet ei võimalda seda ja Toweris on mäng nii kiire et läheb aega enne kui suudan seal üle 12 laua võtta. See on PS võlu kus võid lasta 20+ lauda ja full tildis vist kah.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

mhm.. distsipliini osas.. siis kui ma keskendusin nelja lauaga mängides ja võtsin eesmärgiks et riveril alla 10seci ei tee ühtegi tegevust.. ja mõtlesin kenasti läbi, kas olen ees või taga, mis vastasel võib olla.. ja kas ma tahan teda callima või raisema või allini.. nii tegin kena mängu.. aga nüüd 9 lauaga.. lahmin kohati huupi ja tulevad suured võidud ja veel suuremad kaotused:-/

Comment

Working...