[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vennike
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1958

Re: Rage @ Triobet/LuckyAce/Bodog

teises käes paneks kyll vana näiteks AcKc peale ja kytaks nuppe, kurat sellise käega foldi ei leiaks ma kyll kunagi ylesse.. kui just mingi yybernitt vastas pole

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

+2BI 400 käega obv heater:-D kunnide nelik oli kena käsi.. ja maksti kinni ka:-D

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 8 players
      The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $8.35
      UTG+1: $30.85
      Hero (MP1): $24.70
      MP2: $21.15
      CO: $27.35
      BTN: $28.40
      SB: $19.20
      BB: $30.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP1 with K K
      1 fold, UTG+1 calls $0.25, Hero raises to $1.25, 5 folds, UTG+1 calls $1

Flop: ($2.85) 7 J K (2 players)
      UTG+1 bets $0.60, Hero raises to $3, UTG+1 calls $2.40

Turn: ($8.85) 5 (2 players)
      UTG+1 checks, Hero bets $6.00, UTG+1 calls $6

River: ($20.85) K (2 players)
      UTG+1 bets $10.00, Hero raises to $14.45, UTG+1 calls $4.45

Final Pot: $49.75
      UTG+1 shows J Q
      Hero shows K K
      Hero wins $48.25
      (Rake: $1.50)

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Thanks!

Here is your Holdem Manager Professional serial code:

XXX-XXXX-XXXX-XXXX

You can use this code on 2 pc's. Choose profile '1 ANY' for one pc and '2 ANY' for the second pc when prompted.

View the setup guide here:
        Holdem Manager 3 is a visual tool for analyzing your poker game and it provides a heads up display on the poker table to help identify information about your opponents.

Holdem Manager
        great success (Y)

ehk eile sai siis LuckyAces lõpuks need 400FPP'd tehtud, öösel saatsin meili ja poole tunni pärast oli kood olemas:-)
        eile oli muidu ka muhe päev.. tegin enamuse kuu kasumist.. ehk siis $90

LuckyAces enivei viimasel ajal pigem kaotasin kui võitsin.. krdi shortstacke ja muidu ahve täis.. lauad on tightid ja keskkond ajab tilti.. seega tuleb nüüd cashout ja otsin uut kohta, kuhu papp lükata ja mängima hakata.. tingimusteks oleks: rakeback + HEM peaks töötama (vahet pole kas otse või läbi miski handgrabberi)
        soovitage.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Vaata kus saaks head deposiidi boonust. Mõjub väga hästi br-le.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas Provoker
            Vaata kus saaks head deposiidi boonust. Mõjub väga hästi br-le.
            poogen see deposiit.. ma mõtlen ikka pikemas perspektiivis.. seda enam et ma ikkagi mängin suht vähe.. miski 15-20k käsi kuus.

enivie suht kuum jooks.. täna veel +60 taala:-)

muidu põmst plaan siis minna Full Tilti, seal 600 taala deposiidi boonus.. ja rakebacki peaks ka saama mõistlikult

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

Algselt postitas Rage
              poogen see deposiit.. ma mõtlen ikka pikemas perspektiivis.. seda enam et ma ikkagi mängin suht vähe.. miski 15-20k käsi kuus.

enivie suht kuum jooks.. täna veel +60 taala:-)

muidu põmst plaan siis minna Full Tilti, seal 600 taala deposiidi boonus.. ja rakebacki peaks ka saama mõistlikult
              mul ka plaanis sinna minna. oled sa uurinud palju seal rake nl25-s võetakse. on see 7%?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

kuum jooks jätkub.. täna +6BI 850 handi kohta ehk +$150... kuu juba ~$350 kasumis.. võibolla on oma seos ka sellega, et luckyacest cashouti tegin ja sealne keskkond enam tilti ei aja.. ja Bodogis saab maksimaalselt neli lauda lahti olla ja keskendun paremini ja teen A mängu..

muidu oli mõttes, et kui kuu tuleb miski 500 taala plussi siis ostan kuvari ära, aga hetkel mõte liigub hoopis selles suunas, et luckyacest cashoutisin 290 taala.. nüüd võtaks Bodogist ka veidi välja ja saaks $600 taalase deposiidi teha FullTilti, saaks maksimaalse boonuse sealt kätte.. ja jätkaks NL25s grindimist..ehk kuvari jätaks ikkagi järgmisesse kuusse... kui nüüd reedel kuu läbi saab ja postitan kuu kokkuvõtte.. oi te saate imestada mu state.. NL6 NL10 NL20 NL30 kõik muhedas miinuses... ja NL25 täiega rokib..

viimase kolme päeva heater graafik:

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

mis kuradi moodi sul see punane joon nii ilusti jookseb ? Preflop pisikeste poketitega yldse ei raise ? Mulle tundub, et minu punane joon on sellepärast kõvasti miinuses..

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas vennike
                    mis kuradi moodi sul see punane joon nii ilusti jookseb ? Preflop pisikeste poketitega yldse ei raise ? Mulle tundub, et minu punane joon on sellepärast kõvasti miinuses..
                    saladus vist peitub minu aggrF näitajas mis on 4+ ja minu cbeti % mis on miski 80%+.. kõik pocketid leiavad preflopis raise vastavalt ranka tabelile.. mingi aeg HEMist filtreerisin välja ka.. kõik väiksed pocketid mis olen raisenud... on kasumis..

viimasel ajal olen hakanud image mängu mängima.. ehk kui mul lauas mingi 150BB+ stack lauas ja pole miskite bluffidega vahele ka jäänud.. siis antakse mulle kõvasti retsepti.. ja hiljemalt second barreli peale folditakse...

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Punane joon oleneb väga palju ka sellest, kui palju blindidest cold calli teed ja hilisematest positsioonidest, kui ees on tehtud raise, siis gap concept. Ehk siis eesoleva raise puhul on vaja tugevamat alustuskätt, kui open raisides.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

ilus aeg sai läbi, +2BI pealt kukkusin alla ja tulemus -2BI

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

selline fold, vastane 6/1/1.7 ja 3bet 0.0 sample 85 handi

Party Poker $25.00 No Limit Hold'em - 8 players
                          The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $25.00
                          Hero (UTG): $35.65
                          UTG+1: $21.45
                          MP1: $20.35
                          MP2: $38.90
                          CO: $26.05
                          BTN: $25.90
                          SB: $24.50

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A A
                          Hero raises to $0.75, 1 fold, MP1 calls $0.75, 2 folds, BTN calls $0.75, 1 fold, BB calls $0.50

Flop: ($3.10) 5 T 2 (4 players)
                          BB checks, Hero bets $2.50, MP1 calls $2.50, BTN folds, BB calls $2.50

Turn: ($10.60) 9 (3 players)
                          BB checks, Hero bets $7.50, MP1 folds, BB raises to $21.75, Hero folds

Final Pot: $25.60
                          BB wins $24.35
                          (Rake: $1.25)

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Aprilli eesmärgid:
                            * ei tohi lõpetada miinuses obv <-- success, ~$300 plussis.. kuigi algus oli ikka kahtlane
                            * fold to 3bet stat saada mõistlikumaks <-- nii ja naa, läks paremaks, samas väga ei kurda, las ta **** olla, lihtsalt teadma peab, millal olen ees ja millal taga, pole mõtet callida kui ilmselgelt beaten
                            * HEMi litsentsi jaoks LuckyAces VPP'd ära teha ja kaaluda sealt nahhui tõmbamist <-- success, VPP'd tehtud ja ootan millal cash kohale jõuab. Kokku kandsin siis sisse $150 taala ja välja kandsin $290 viimasel ajal olid lauad tightasse ja shortstackereid täis ja tulin ca $400 pealt alla, boonuse hooramine oli selles mõttes -EV, nüüd peaks HEMi ära ka upgradema
                            * mängida vähemalt 15k käsi <-- success 20k käsi mängitud
                            * BR saada nii kaugele, et Samsungi 24'' kuvar kuu lõpus ära tellida. <-- FAIL, eesmärk oli $500 kasumit teha, aga see ei tulnud välja, lisaks otsustasin hoopis FullTilti teha miski 600 taalase sissekande hoopis, et boonust hoorata lahti.

ja üldiselt siis jätkan NL10-NL25 tasemetel.
                            graafik.. no alguses ikka käisin rohkem joone all... huvitaval kombel tuli miinus pidevalt siiski NL10st ja NL25s tegin selle tagasi.. eks distsipliini küsimus ka, peaks analüüsima veidi käsi..

no kõik limiididi on miinuses va NL25.. statid on suht ikka aggro donki omad.. BBd olen hakanud vähem kaitsma... selle peaks ette võtma.. vaatasin et positsioonidest olen Big Blindi hakanud kaotama.. early positions oli paari taalaga miinuses.. BTN oli räige kasum.. ja SB oli ka kasumis.. sealt ma karistan BTNi ja CO limpereid.

all time graafik big blindides näitab ilmekalt et olen break-even tohmaniks muutunud..

rahade osas on muidu mõistlik kasv..

Mai eesmärgid:
                            * ei tohi lõpetada miinuses obv (järgmisest kuust hakkan vast pidama eesmärki, et kuu kasum peab olema 75%+ eelmise kuu kasumist)
                            * mängida vähemalt 15k käsi
                            * HEM ära upgradeda
                            * selgeks teha pot oddside teooria ja tõenäosused pähe õppida
                            * AA ja KK mängimise teooria pähe taguda
                            * Full Tilti sissekanne teha ja NL20-NL25 kasumit teenida (ja break-even Tohmanina vähemalt rakebacki pealt kasumit näidata)
                            * kuu lõpuks piisava kasumi puhul ikkagi kuvar lõpuks ära osta.
                            * ei oska konkreetseks eesmärgiks seada, aga tahaks ikkagi break-evenist välja ronida ja olla võitev mängija.. ehk siis NL20-NL25 bb/100 vähemalt 6 peale ajada ja stabiilselt nädala lõigetes ka seda näitajat beatida.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

fcking tore algus kuule.. -4BI ehk siis -$98.. ise tegin ka sitta mängu.. aga lihstalt räme run oli.. mitte midagi flopis ei hittinud.. ja krdi donkid tegid muudkui oma gaybetisid.. millest pold munnigi aru saada, kas oli midagi või ei olnud.. ja loomulikult hititi mingi 9To'ga majasid ja muud sitta kokku

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas Rage
                                fcking tore algus kuule.. -4BI ehk siis -$98.. ise tegin ka sitta mängu.. aga lihstalt räme run oli.. mitte midagi flopis ei hittinud.. ja krdi donkid tegid muudkui oma gaybetisid.. millest pold munnigi aru saada, kas oli midagi või ei olnud.. ja loomulikult hititi mingi 9To'ga majasid ja muud sitta kokku
                                Mul tahtis ka kuu algus käest ära minna, mingi vend oli nii kõva, et 3bettis mind 7 9s ja ma oma AKs lasin talle 4beti näkku, loomulikult callis :o ja flop A68, ma chek flop ta chek turn 5 ja nii ta läks, no krt küll ma ütlen ;D

Comment

Working...