[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [NL100 FR]

Algselt postitas tdx Vaata postitust
    miks sa turni ei barrelda? imo seal check-callida on viga. pane mingi $26, saad riveri veel check-foldida.
    ma ei tea, ma ei tundnud, et ma seal oleks veel saanud midagi foldima... turni barrel oleks väga kalliks ka läinud.. siis oleks juba peaaegu pot commited ka.. ei näe pointi..

Comment

• -andres-
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4546

You must barrel this turn :/. Kui turnil raise saad, siis ajadki ju rahad sisse.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
        You must barrel this turn :/. Kui turnil raise saad, siis ajadki ju rahad sisse.
        emm.. ma ikka ei jaga matsu välja...

üldjuhul ma panen ikkagi 3beti callijate laia range sinna JJ+ AK peale.. alla selle ikka naljalt ei callita 3betisid..

kuidas ja miks ma peaks tahtma turnis oma A-kõrgega nupud sisse lükata.. sest kesiganes mul flopi callib ja turni reraiseb.. see range ei saa olla kuidagi minu käele kaotav olla.. see et seekord oli tõesti 44 vms.. ei tasu olla results orientated.. ma olen suht kindel, et 9'l juhul 10'st kui sellisel boardil flopi cbet callitakse, siis turnis rahad sisse ajades ma olen taga ja kaotan pikas perspektiivis.. turni jätkavad JJ+ kaardid kindlasti.. võibolla ka AdKd... nendest kõigist olen ma taga ja FE on suht olematu...

Comment

• tdx
          Grinder
          • Oct 2008
          • 768

andresega ma ses suhtes nõus ei ole, et turni ma siiski pigem bet-foldiks, kuna vastase range vastu mis shoveb on meil ilmselt ainult flushi oudid (alla 20% eq), aga check-callida on siin veel rohkem -EV.

aga imo turni raisetakse siin palju vähem kui sa arvad. su range on väga tugev, sa blokid AA/KK käsi, QQ oleks ilmselt flopis tõstnud. lisaks on see flop madal, nii et iga pocket pair\bottom-middle pair peelib, aga on sunnitud turni foldima.

regulari fold-to-3bet võiks ka muidugi alla 75% olla.

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Vaatasin kiiruga enne veidi vale pilguga posti. Nõustun tdx'iga, et turnil bet/foldida, sest seal hakkaks meid raisema küllalti kitsas range, mis meid enamasti crushib + meil turnist saadud nutfd ja seda enam villaini ranges ei oleks.

Ja 3beti IP callitakse seal küll kindlasti tihti laiema rangega kui JJ+, AK.

Aga check/call oleks siin suht välistatud anyway, tagantjärgi vaatasin ja kui villain oleks aggressiivne mängija, kes armastaks tihti flioatida, siis turnil oleks hea ka check/raiseda ning kui villain checkib behind, siis meil üsna selgelt ~15 outi enamasti riveriks.

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
              Vaatasin kiiruga enne veidi vale pilguga posti. Nõustun tdx'iga, et turnil bet/foldida, sest seal hakkaks meid raisema küllalti kitsas range, mis meid enamasti crushib + meil turnist saadud nutfd ja seda enam villaini ranges ei oleks.

Ja 3beti IP callitakse seal küll kindlasti tihti laiema rangega kui JJ+, AK.

Aga check/call oleks siin suht välistatud anyway, tagantjärgi vaatasin ja kui villain oleks aggressiivne mängija, kes armastaks tihti flioatida, siis turnil oleks hea ka check/raiseda ning kui villain checkib behind, siis meil üsna selgelt ~15 outi enamasti riveriks.
              3-bettide koha pealt: need käed, mis sa välja tõid enamasti just ei ole ta callingranges, oleneb Rage'i enda mängust muidugi.

Ja kui muidu on sellistel backdoor tõmmete standard c/ship turnil, siis antud boardil on see halb option minu meelest. Villain standardina raiseb kõik combodrawd+setid sellel flopil, callingrange koosneb suuresti SD-value'ga kätest(98s,99, vb isegi 66-77) ja sellepärast minu meelest ongi siin ainuõige lahendus teine (ja tihti ka kolmas, olenevalt riverist) barrel sisse lasta.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

omg.. te panete ikka selle range eriti laiaks.. kodus vaatan tüübi fold to 3bet jms statid läbi ja üldse et milliseid käsi mängib, aga ma olin suht kindel selles käes, et seal on meil JJ+ või AK vastas.. krt ma ise pole küll siiani vist kordagi alla selle range 3betisid IP callinud (va deep lauas kus on oddse setimineda) ja kui ta juba flopi callis.. siis turni kaart teda enam foldima ei pane...

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Ma arvan et pigem paneks .. kui tihti sa ikka 2 barrelit paned selliseld boardil AK

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

niihh... mehed.. panin siis second barreli ka.. sain calli.. mis nüüd siis riveriks plaan?

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 8 players
                    The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

jaeh00d (MP2): $121.75
                    edcrfv271 (CO): $105.50
                    pkuboy (BTN): $96.50
                    Hero (SB): $100.00
                    /7e4kuH (BB): $43.00
                    jjjooo111 (UTG): $114.85
                    cdeez8 (UTG+1): $105.50
                    fortify87 (MP1): $57.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with Q Q
                    3 folds, jaeh00d raises to $3.50, 2 folds, Hero raises to $12, 1 fold, jaeh00d calls $8.50

Flop: ($25.00) 2 J J (2 players)
                    Hero bets $15, jaeh00d calls $15

Turn: ($55.00) 6 (2 players)
                    Hero bets $29, jaeh00d calls $29

River: ($113.00) 9 (2 players)
                    Hero ???

ahjaa... vaatasin selle eelmise AK käe villaini statid ära... 15/11/2.6 3bet 3.0 ja fold to 3bet 69%

muus osas.. mäng on täiega puruks.. kui proovin miskit vastast lugeda ja mingit fancyt teha.. kohe saan vasta sõrmi.. kui teen standardmängu.. siis tõmmatakse riverisse ja ma maksan.. suht lootusetu värk.. kuu -7BI peal..
                    Last edited by Rage; 09.08.10, 23:20.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Vastase statistika antud käes ei teeks ka paha ..

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
                        Vastase statistika antud käes ei teeks ka paha ..
                        71 handi kohta 20/14/0.7 3bet 3.7 fold to 3beti stati polnud

Comment

• Fortune
                          IP
                          • Oct 2008
                          • 1396

kui mäng katki, siis tõmba tightimaks, lase abc-d ja table selecti fishe rohkem ning mängi nende peale seniks kuni enesekindluse tagasi saad.

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
                            kui mäng katki, siis tõmba tightimaks, lase abc-d ja table selecti fishe rohkem ning mängi nende peale seniks kuni enesekindluse tagasi saad.
                            ega vist muud üle ei jää, kui see kuu miinusesse jääb, siis lähen teen NL25s ca 5000 kätt ja NL50s ka, et meelekindlus tagasi saada.. neid limiite ma ju ometi biidin..

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Ma kunagi enesekindluse tõstmiseks läksin tegin NL2-s 1000 kätt, jäin mitu BI-d miinusesse. Ise arvan, et puhtalt suhtumise pärast "no seda limiiti ma biidin igal juhul"

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

täna lõpuks tegin sellise sessi millega ise väga rahule jäin.. ei rapsinud, rahulikult mõtlesin.. korrutasin koguaeg endale: rahu, ainult rahu. Laudu üle 9 ei lasknud.. vahepeal oli vähemgi, olin tightim kui muidu ja kõik laabus, kohati jooksis kaart ka hästi, aga vähemalt ühtegi viga ei teinud omaarust.

kui lõpus kahte coolerit poleks tulnud KKvsAA ja set vs overset.. oleks väga korraliku kasumiga sess olnud..

Comment

Working...