[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [NL50 FR]

c/f, b/f oleneb vastasest .. betiksin 16 samas ei ole kindel ka .. c/f võib tunduda weak aga pole paha ..

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
      c/f, b/f oleneb vastasest .. betiksin 16 samas ei ole kindel ka .. c/f võib tunduda weak aga pole paha ..
      jap.. checkida ei tahtnud.. mõtlesin millega reg võiks preflopi callida.. näiteks ka QQ'ga?.. ja kui checkin siis paneb tagant any2'ga.. enivei.. panin pool poti.. 15.. reg callis.. fish allin.. turn oli juba lihtne.. check-fold.. reg näitas AA ette.. fishil oli mingi rääbis..

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

korras.. kohver lõpuks käes.. tükk sahmimist oli selle nimel.. järeltulevatele põlvedele siis kirjutan ka mis tegin ja kuidas tegin..

esiteks siis tuli koju teadis Tolliagentuurilt, et pakk on saabunud, aga pean täitma miski deklaratsiooni paki maksumusest ja maksma käibe- ja tollimaksu vms.

saatsin siis nende meiliaadressile tolliagentuur@post.ee vastu, et minu jaoks ei maksnud see saadetis midagi, ma olen antud saidi püsiklient ja tellimus on tehtud lojaalsus/boonuspunktide eest ja panin kaasa FTP'st saadud confirmation meili väljavõtte:

Date and Time: 2010-01-04 09:18:04
        Order Number: 0008AC40
        Amount: 2200.00 Points

We have received your order for the following item:
        Item: got tilt? Tee
        SKU: TS-GT
        Color: BK
        Size: XXL

Date and Time: 2010-01-04 09:18:04
        Order Number: 0008AC41
        Amount: 13500.00 Points

Selle peale tuli vastuseks pdfina hunnik pabereid ja soovitus minna Tolliagentuuri kohale Kesk-Sõjamäe 10A (Lennujaama kõrval). Printisin meilid/paberid välja ja läksin siis sinna. Seal rahvas oli veidi hämmingus, helistati igalepool ja uuriti mida teha kui ma boonuse eest olen ostnud, rääkisin telefoni teel veel mingi Tolliametnikuna, kes jagas ikka matsu välja, et miskised delux custom 500 chipised kohvrid maksavad juba päris korralikku raha. No kui ma ütlesin et mul väike kohver 300chipiga, reisipakett vms, siis oli nõus küll, et selle väärtus väike.

Enivei, kuigi FTP oli paki paberitesse paki värtuseks märkinud $5, siis see neid ei rahuldanud, kirjutasin siis käsitsi A4 paberi peale Seletuse, et minu paki saadetise väärtus on 300 eeku (22euri on piir kust hakatakse maksu küsima), sellelele lükati hunnik templeid ja allkirju peale (p.s. küsige tempel ka paki väljastamise teate peale, et tollist vabastada vms), selle paberiga läksin siis postkontorisse, kus ma sain veel tolliametnikega suhelda, kes kurtsid, et miks mul väljastamise paberil templit pole, aga leppisid lõpuks mu Seletuse paberi ja templitega ja siis toodi mu saadetis tollilaost välja ja anti kätte.

Kohver on kena, esmapilgul rahul kui veidi kasutatud ka juba, oskan täpsemalt rääkida kas ja kui hea, hiljem kui viitsin panen paar pilti ka üles.

ühesõnaga soovitus, kui kohvrit või midagi suuremat tellite, siis ärge mingeid T-särke ja muud mudru juurde pange pakki, hakatakse paki väärtust uurima. Lihtsalt paberitega sahmimist ja ringi sõitmist on kõvasti.

Comment

• masterpuppet
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2094

Ning kui ma õigeti mäletan, siis 500 ei saanud tellida jah? Ei saada Eestisse? Oleks ka soov selle järgi. :D

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
            Ning kui ma õigeti mäletan, siis 500 ei saanud tellida jah? Ei saada Eestisse? Oleks ka soov selle järgi. :D
            ei saa jah, lubasin shiping feesid jms maksta, öeldi, et ei taha erandit teha. Kui ma ei eksi, siis Pokerstarsist saab 500st Eestisse tellida.. mingi 10k FPP'sid maksab.. NL50s võiks mingi 40k kätega 10k FPP'sid olemas küll olla..

tibinas, kes mul jurist on, igatahes läks väga leili Tolliameti peale selle kottimise pärast, ütles et neil tegelikult seaduslikku alust ei ole ja saaks vabalt tarbijakaitsesse pöörduda.. ma ei viitsinud, ma üle kolme kuu oma kohvrit oodanud, lihtsam oli naeratada ja veidi pabereid täita.
            Last edited by Rage; 16.04.10, 14:34.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

oijahh.. ei tea kuidagi raskelt tuleb see kuu.. vaikselt grindid ülespoole kuni lendand jälle cooleri otsa mis alla viib.. siis jälle vaikselt ülespoole jms.. winrate tegelt selle kuu kohta pole halb ca 5,5bb/100... aga rahul ka väga ei ole.. imelik on see, et FTP's olen kuu aega sisuliselt BE pannud, peamine kasum tuleb starsist..

ja üldiselt sesside kasum üle 1BI enamasti ei tule:-/ maitea.. natuke ajab juba tilti lausa..

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Väga viis igatahes. Ise suutsin eilsega kuu miinusesse hoopis tõmmata: -6,5BI tildipäev. Mis laudu teed nüüd? Ise teen 40-100 ja peab mainima, et palju s**emad on kui enne muudatust.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  Väga viis igatahes. Ise suutsin eilsega kuu miinusesse hoopis tõmmata: -6,5BI tildipäev. Mis laudu teed nüüd? Ise teen 40-100 ja peab mainima, et palju s**emad on kui enne muudatust.
                  suvalisi.. tablescanneris mul filtrid peal, et mitte üle 3 shortstacki (35bb kriteeriumiks), mitte üle 5 waitlistis ja VPIP 19+ vms.. sealt siis võtan.. 250bb ante laudu hetkel ei mängi, pole viitsinud enda jaoks teooriat veel selgeks teha, et mis ma seal peaksin teist moodi mängima ja üldjuhul pole nendes laudades fishe ka eriti.. regularidega saan madistada 100bb laudades ka..

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Tasus see tablescanner end ära ka? Ma scannin ise edukalt FTPs :D Ja hetkel ei tunne nagu puudust ... samas ei tea mis voimalus t2pselt see pakub

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Tasus see tablescanner end ära ka? Ma scannin ise edukalt FTPs :D Ja hetkel ei tunne nagu puudust ... samas ei tea mis voimalus t2pselt see pakub
                      FTP puhul ei oma ta tähtsust, ma ka FTP's selectin ise.. aga starsis paneb see ppf vms stat lobbys suht kelbast.. laud mis jusht oli topis.. on 10min hiljem kuskil all põhjas... sisuliselt natukene üle 1BI maksta ta eest ei ole palju.. ja aitab ta nädala sees leida laudu milles tasub mängida, kui kohe lobbyst silma ei hakka.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

TÜÜÜÜRAAA KÜLL... MIKS MA KRDI SITAPEAST DONK EI SUUDA NORMAALSET ABC MÄNGU TEHA.. NAHHUI ON VAJA KRDI HAIGET JÄNEST MÄNGIDA JA MINGIT FANCY MOOVESID TEHA KRDIAHVPUTSIWANNABEPOKERIRAKEBACKPRO... TRAIMEKASIISKUIELUSEESNL100'T BIITIMA EI SAA.. NAHHUI KURADI TAINAPEA..

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

tuborg helps ... mind t2na aitas

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

tuborg helps ... mind t2na aitas
                            vaevalt ta mind mänguga aitab.. kask viimast kuud ma kuidagi ei suuda oma vpip'd alla 14% hoida.. maitea.. no tra küll.. ob vaja bluffida ja käte pealt maha tõsta inimesi.. ranged jms ja loogika ei loe kottigi.. lihtsalt paugutame

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

tilti aitab v2ltida :) self ex peale .. 10 tuborgi sisse ja rahu majas, homme on uus elu :) proovi ka spa variante ... saunasid jms, p2ev otsa saunades, magad nagu v2ike lapsuke õhtu .. puhkad j2rgmise p2eva .. ja siis grind .. newborn .. mul töötab

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

mul ei ole tilti... lihtsalt ma ei suuda tuima korralikku mängu teha.. 11/9/4 vms mul siiani on kõige kindlamalt ja paremini toitnud.. ikka mingi 14/13/5.5 vms.. ja siis on graafik nagu EKG.. ime et ma ikka veel kasumis olen..

Comment

Working...