Re: Rage @ Triobet/FullTilt/Bodog
enivei.. aidake non showdown winningsi joone osas siis järeldusi teha eelneva info kõrval.. kas see et mul on suured kahjud BTNi pealt.. võib tähendada, et mu range on seal liiga lai (stealimine on kusjuures aint 20% ja success on 64%) kas see, et ma riveris foldides nii palju kaotan.. võib tähendada, et ma olen spewmonkey?
Algselt postitas Rage
niihh.. lisaks vaatasin, et flopil foldides olen kaotanud 330 taala.. kusjuures buttonil ca 120 taala ülejäänud positsioonidel ~50 taala.. see tähendab, et mu buttoni range on üsna lai eksole..
turnil foldides olen kokku kaotanud 180 taala, millest BTN 77 taala.. ülejäänud 20-30 taala
ja nüüd siis oluline koht... riveril foldides olen kaotanud kokku 280 taala.. millest button 96 taala.. ülejäänud 40-50 kandis
ebaoluline stat, aga minu jaoks oli üllatav, et 54k käest olen ma preflopis foldinud 38k käsi.. ja BB pealt kaotus 750 taala, SB pealt ~500 taala
turnil foldides olen kokku kaotanud 180 taala, millest BTN 77 taala.. ülejäänud 20-30 taala
ja nüüd siis oluline koht... riveril foldides olen kaotanud kokku 280 taala.. millest button 96 taala.. ülejäänud 40-50 kandis
ebaoluline stat, aga minu jaoks oli üllatav, et 54k käest olen ma preflopis foldinud 38k käsi.. ja BB pealt kaotus 750 taala, SB pealt ~500 taala

Comment