low-flow busto

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: low-flow [NL100 FR @ FTP] Jõudu otsimas!

gg :D

Comment

• low-flow
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1208

Üsna kurb seis, sellised vennad istuvad laudades:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

ja minul lõppevad sessid järjest ja järjest miinusega. Kurat, niii võib usk endasse ju kaudma hakata, kui "normaalse" jooksu peale ei saa, vb olen hoopis ise donk:

river on ez check/call, jälle oleks pool BI säästnud, sekund pärast käe lõppu ühendab ära, et valesti läks, aga et käe ajal mõni mõistlik idee tuleks...no seda vist loota pole :/

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Tähendab, ma küsiks veel kord, kaua see jätkub:

Alates hetkes, mil avasin päeviku, on pokkeris kõik ainult allamäge läinud, peab vist ebausklikuks hakkama.

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

Ära põe nüüd, harilik variatsioon. Õnneks oled sa teeninud hunniku sklanskey dollareid. Peaasi, et max +ev.

Comment

• low-flow
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1208

Suurepärane jooks jätkub:

Teises käes riveril isegi mõtlesin foldida, aga samas, tegmist oli väga lahtise mänguga vastasega ja otsustasin, et tal võib seal nii mõndagi imelikku ka varuks olla.

Igatahes busto soon, alla ka ei viitsi liikuda, NL100 esmamulje järgi tundub mängitavam limiit olema kui NL50.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Miks sa small blindilt limbid?? Estpatrick tegi ühes oma videos selle lükke nii maatasa, et ma ei ole vist kordagi enam limpinud sealt pärast video vaatamist. Poleks limpinud, poleks seda olukorda ka arvatavasti olnud.
              Teises käes betiksin flopis ja turnis rohkem et võtta valuet just sellisetelt kätelt nagu villainil parasjagu on.

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Ma pigem betiks isegi veidi väiksemalt 3bet potis, suuremalt kindlasti mitte.

Comment

• low-flow
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 1208

55-ga oleks PF raise tõenäoliselt parem jamh. Mul SB mäng varieerub väikeste PP-ga, vahel raisen ja vahel limbin. Siinkohal oleks raise just sellepärast hea, et UTG on poster. AA käes tõenäoliselt peaks riveris foldi leidma, isegi see 36/18/5.4 vend imo ei ole võimeline siinkohal 25% kordadest bluffima, igasuguste drawdega oleks ta väga tõenäoliselt ikka varem vajutanud, KK ei tundu ka reaalne.

Igatahes, tänasest:

Iga teise river kaardi korral oleks FH või nelik vastas olnud, aga kui 1 kord hitin, siis on vastane miski keltsaga ligi, mis ei suuda riveris 1:4 oddsidega callida...

Comment

• Kotkas1000
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 2305

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                    Ma pigem betiks isegi veidi väiksemalt 3bet potis, suuremalt kindlasti mitte.
                    Ehk viitsid põhjendada ka...

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Mängid nagunii seal stackide peale ja saad riveriks ka väiksemate bettidega poti piisavalt suureks. Samuti ei ole öeldud, et tegemist oleks miski suure fishiga, selle vastu ma betiks ka suuremalt.

Kõige suurem pluss on see, et kui 3bet potis on anyway ~half pot bet piisav, siis sa saad ka kõvasti odavamalt bluffida. Samuti kui betid suurelt, siis teevad villainid vähem vigu, kui väiksemalt bettides.

Comment

• low-flow
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 1208

Mmm mis kehv päev, hommikust saati remondiga oma toas möllanud, suurema osa ajast panin põrandaliiste, no pole valge mehe töö. Rääkimata sellest, et ma totaalne fish ehituse alal olen. Igatahes, just sain esimest korda täna tooli peale istutud, peaks vist midagi sööma alustuseks.

Pokkerialaselt positiivseid uudiseid pole.

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Sai saadjärve ääres käidud, ujutud ja võrkpalli mängitud. Tore liivarannaga kohake. Auto alarmi pult kukkus maha ja läks katki, aga noh, pole olemas asja, mida super attack kinni ei liimiks.

Pokkerialaselt nii palju, et viimastel päeval olen laudades härga täis olnud. Olen leidnud endas jõudu vastu astuda ka laua parimatele agroregularidele. Kasumid hetkel veel marginaalsed ning 12 BI suurusesse auku astumise tõttu on kuu veel nõka miinuses, aga potensiaali üks hetk miljon välja tõmmata tundub olevat rohkem kui küll.

Saavutasin PokerStrategys lõpuks Platnium taseme ja sellega on mulle avatud tee õppematerjalideni (videod + lugemine) kuni NL1000-ni välja. Päris tore on ikka lugeda ja õppida meestelt, kes miljoni käeliste sampletega midstakesi biidivad 10+ bb/100.

Üks jutt on veel, aga seda räägin kas täna õhtul või homme lõuna ajal.

Comment

• low-flow
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 1208

Esiteks, õnnestus täna vabastada Ironman Mid-Year boonus 550 taala. Oi mis hädavajalik lisa praegusel raskel ajal.

Teiseks, jooks oli täna jälle totaalselt masendav, aga ei viitsi standard vingumist ajada, kõik on näinud ja omal nahal kogenud ka seda, kuidas vahel sitta pritsib ventilaatorisse juba mitukümmend tuhat kätt. EV joon tahab päris kõrgustesse ära kaduda kuid raha joon ikka püsib tasa ja pigem kaevub sügavamale, aga see selleks.

Siis tahaksin mainida ühte FTP low stakes regulari:

Mul jäi konkreetselt karp lahti, kui venna PTRi nägin.
                            Statsid 29/16 3-bet 4,7 agro 1,4 fold to 3-bet 33%, 4-bet 7%, sample ~1000 kätt
                            Igatahes, vend mängib OOP igasugust keltsa 3-bet pottides, suited connectorid, suited broadwayd, kõik pocket paarid.
                            Kutt oli mul fishiks märgitud ja siis näen, et ta on 370k käe peale näidanud win rate 5,2 bb/100. NAGU MIDA FAKKI, pole võimalik lihtalt. Kutt on laudades noo nii fishine, aga lihtsalt närvihaigelt hästi hittinud ja siis nägin ta PTR ja kuul jooksis kokku.

Ja lõpetuseks: sõidan homme eeldatavasti neljaks päevaks võrtsjärve äärde suvitama. Suvila on sügaval metsa sees ja üsna eema tsivilisatsioonist, fak yea, annaks ainult ilma (vihma ja äikest lubab paraku nädalavahetuseks :/ ).

Väike lugu ka teile nautimiseks koos nuts videoga:
                            Last edited by low-flow; 23.07.10, 09:12.

Comment

• vilkar
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1290

Re: low-flow [NL100 FR @ FTP] Suvitan Võrtsjärve ääres.

selge mida sa sinna tegema lähed :D

Comment

• low-flow
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1208

Re: low-flow [NL100 FR @ FTP] Suvitan Võrtsjärve ääres.

Nonii, kohe ongi start, polegi sellel aastal veel õnnestunud päevagi foorumist või pokkerist eemal olla, saab tore puhkus olema ma loodan.

Comment

Working...