low-flow busto

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • low-flow
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1208

Re: low-flow [NL100 FR @ FTP] Jõudu otsimas!

Otsustasin, et täna enam FTP-s hambad ristis regsidega võidu lasta ei jõua nii hilja (lauad polnud ka just väga kiita) ja mõtlesin üle pika aja Pacificusse ühele puhketiirule (loe: HU cash) minna. Piilusin seal NL50-s, mis ma piilusin, no ei leidnud kedagi, aga NL100 kubises rahvast. Valisin siis kõige agressiivsema juba 3-tableja välja ja tegime ühe toreda 150 käelise sessi. +1,5 BI mulle ja sessi võtmekäsi ka teile siia nautimiseks:

Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 2 players

HeiaWalle (BTN/SB): $148.50
    rolling_free (BB): $125.80

Pre Flop: ($1.50) rolling_free is BB with T T
    HeiaWalle raises to $3, rolling_free raises to $10, HeiaWalle calls $7

Flop: ($20.00) 9 J 4 (2 players)
    rolling_free checks, HeiaWalle bets $14, rolling_free calls $14

Turn: ($48.00) 2 (2 players)
    rolling_free checks, HeiaWalle bets $28, rolling_free calls $28

River: ($104.00) 4 (2 players)
    rolling_free checks, HeiaWalle bets $96.50, rolling_free calls $73.80 all in

Final Pot: $251.60
    HeiaWalle shows T K
    rolling_free shows T T
    rolling_free wins $251.10
    (Rake: $0.50)

Oi kuidas ma mõnulesin kui 2 planku maha lõi, lasin tal ilusti ennast üles puua.
    Last edited by low-flow; 14.07.10, 12:03.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Re: low-flow [NL100 FR @ FTP] TERE FOORUM!

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
      Hakkasin täna ikkagist seda Rush promo proovima. Kerged kalkulatsioonid näitavad, et NL100 FR 1000 punkti kogumiseks tuleb läbi mängida ~2800 kätt. Kogus üsna tühine, rushis läheb see ikka võrdlemisi kiirelt, kui natukenegi viitsimist grindida on.

Aga see krdi jooks on nii ulme kelts, et halb hakkab. Kohe alla ei anna, natukene proovin veel, aga kui asjad kiiremas korras ei parane, siis on see minu jaoks täielik BR enesetapp. Ei saa siis hiiterit anda vä pokergod...one time nah...
      See promo on ikka ülisick. Vaatame min/max variante:

Bronze 40 punkti=5$, 70 punkti=10$
      Silver 400 punkti=25$, 700 punkti=50$
      Gold 400 punkti=125$, 7000 punkti=250$

Ehk väikse spekulatsiooni puhul saaks pronksimees 7000 punkti eest 1000$, hõbedamees 500$ ja kullamees saab 250$. Ok PS-i selle kuu microkampaania on veel mõistetav aga WTF see FTP oma arust teeb ? Minul endal suht ükskõik, võibolla heal juhul teen silveri 400 punkti variandi ära aga NL100+ mängijana oleks ma päris vihane.

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Eks ta on jah pigem sellise suunitlusega, et absoluutselt iga limiidi mees saaks midagi nühkida. Kahjuks endal pidi maksimaalne doomswitch peale lülituma ja kadus igasugune soov midagi vabastada. :/

Praktika näitas, et NL100 FR on hoopis 3000 kätt 1000 punkti, mitte 2800. Keskmine regular on nõka nitisem seega kui standard FR mängus. Aga gigavaalapoisse oli ikka ka.

Comment

• ment52
          Politseidokumendiga kusjuures!
          • Oct 2008
          • 1270

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          See promo on ikka ülisick. Vaatame min/max variante:

Bronze 40 punkti=5$, 70 punkti=10$
          Silver 400 punkti=25$, 700 punkti=50$
          Gold 400 punkti=125$, 7000 punkti=250$

Ehk väikse spekulatsiooni puhul saaks pronksimees 7000 punkti eest 1000$, hõbedamees 500$ ja kullamees saab 250$. Ok PS-i selle kuu microkampaania on veel mõistetav aga WTF see FTP oma arust teeb ? Minul endal suht ükskõik, võibolla heal juhul teen silveri 400 punkti variandi ära aga NL100+ mängijana oleks ma päris vihane.
          Natuke segaduses oled vist. Pronks/hõbe/kuld ei ole ftp-s mingid lojaalsuslevelid mis sul koguaeg olemas on, vaid oledki pronks siis kui sa teed päevas 10 punkti ja kuld siis kui teed 1000 punkti. Pronksimees saab maksimaalselt 10$ selle nädala eest. Kui ma nl200s teen iga päev oma 1000 punkti täpselt siis see boonus annab mu winratele enamvähem 1bb/100 lisa, väga vihaseks see mind ei aja.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
            Natuke segaduses oled vist. Pronks/hõbe/kuld ei ole ftp-s mingid lojaalsuslevelid mis sul koguaeg olemas on, vaid oledki pronks siis kui sa teed päevas 10 punkti ja kuld siis kui teed 1000 punkti. Pronksimees saab maksimaalselt 10$ selle nädala eest. Kui ma nl200s teen iga päev oma 1000 punkti täpselt siis see boonus annab mu winratele enamvähem 1bb/100 lisa, väga vihaseks see mind ei aja.
            FTP põhiviga ongi see, et tal ei ole mingeid lojaalsusleveleid. Ehk põhiline ei ole mitte kuugrind, vaid mitu päeva nädalast/kuust sa oma elust oled sa valmis FTP´le pühendama. Ehk 2 päeva ultimate grindi vs. 7 päeva päeva hobimängu on mindless. Ilma RB-ta oleks nad võrreldes PS-iga nii p***s, kui vähegi võimalik ja kusjuures neil on viimane aeg sellest aru saada.

Comment

• low-flow
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1208

Selle koha pealt pean küll nõustuma. Tahaks vahel tervet nädalat järjest vabaks võtta ja maale sõita ilma läpakata, aga kurat, ei saa, peab ikka kaasa võtma ja siis mõne päeva täiesti kaine ja vormis olema ja grindima, et Iron level ära saavutada, tõsiselt häiriv indeed sellisel aastaajal.

Muidu, pokkerivälist juttu rääkides: minu majatagune muruplats laste mänguväljaku kõrval ongi uus Pirogov. Just istusime paar tundi murul, vesikas keskel podisemas ja niivõrd kuivõrd külm siider ligi..mmm mis nauding lihtalt, 312030292814 korda etem kui umbses toas istuda.

A nüüd peab natuke vett jooma ja paari tunni pärast võiks kaine olla, tahaks täna grindida ka. Samas, kõige nõmedam päev ever laskmiseks faking NITKOLMAPÄEV. :///

Comment

• g00000se
                Vana Tegija
                • Apr 2010
                • 1047

Lauad on minu arust päris head :P Pole see kolmap. nii hull midagi

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Minu jaoks FTP suur pluss on see, et ei pea palju mängima, et mingit VIP staatust saada. Teine pluss on see, et kui ma ironmani ära ei tee, siis see on ainult 1 BI NL100 ja ütleme nii, et punnitades mingit ironmani võin vabalt selle 1 BI kuus ära spewida.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• g00000se
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1047

No NL100s ei ole just teab mis kunst 200p päevas mängida lol :D Ma saan alles soojaks ja juba on üle 200p koos.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
                      No NL100s ei ole just teab mis kunst 200p päevas mängida lol :D Ma saan alles soojaks ja juba on üle 200p koos.
                      No probleem on selles, et ma ei taha äkki konkreetsel päeval mängida (pohmell, väsimus, sitt tuju, vaja päris elu elada, tööd teha). Kui tahan, siis 200p on jah käkitegu.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• low-flow
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 1208

200 punkti on lumme kusta juba NL25-s, aga lihtalt just see, et tahaks vahepeal X põhjusel Y päeva vabaks võtta, aga siis peab nagu lollakas kalendrist jälgima, kas see kuu tulevad päevad kokku on maksimaalselt nõme. Lihtsalt võtmata ka seda raha jättes tekivad justkui miskit süümekad, nagu open foldiks väikest pocket paari, obv -EV. :P

Kui kellelgi on viitsimist, võib kirjutada siia, mis on PokerStarsis SN ja SNE kaudne rackeback protsent. Või on seal nii, et mida rohkem teenid, seda rohkem eksponentsiaalselt kasum suurenem teenitud punktide eest (a la, et 100k punkti ja 600k punkti on mõlemad SN, aga see teine vend teenib oluliselt rohkem kui 6x esimese mehe teenitud summa).

Comment

• oohoh
                          Grinder
                          • Oct 2009
                          • 547

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                          Kui kellelgi on viitsimist, võib kirjutada siia, mis on PokerStarsis SN ja SNE kaudne rackeback protsent. Või on seal nii, et mida rohkem teenid, seda rohkem eksponentsiaalselt kasum suurenem teenitud punktide eest (a la, et 100k punkti ja 600k punkti on mõlemad SN, aga see teine vend teenib oluliselt rohkem kui 6x esimese mehe teenitud summa).

At the Supernova Level, you can earn anywhere from about 25% up to 92% rakeback!
                          SNE You will earn anywhere between 32% and 150% PokerStars Rakeback with these bonuses!

Comment

• low-flow
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 1208

Pea on selge, tuju hea, tuba jahe ja olud ideaalsed. Skännin hoolega laudu ja leian pärast usinat selekteerimist 9 head lauda. Paremal käel 1 kuni mitu fishi ja vasakul passiivsemad poisid, olud on ideaalsed, enesetunne suurepärane, kõik võtted toidavad ning 500 käega olen juba +2 BI. Siis osa laudasid kaob ära ja idee poolest võiks pillid kokku ka panna tänaseks, aga avastan, et teatud laudades on miskid gigahüdrovaalad, konkreetsed kõigile avatud rahamasinad. Nonii, jätan siis 5-6 lauda alles ja asun neilt saaki noolima, sest no sellised ikka iga päev enda paremale käele ei saa ja siis lihtsalt lükatakse megadoomswitch peale:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Mõlemad sellised 70+ VPIPga jõuluvanad, kellel fold nuppu lihtalt ei eksisteerinud (suurepärane stiilinäide Q highga 50bb poti maha callimine jne) ja loomulikult peab variatsioon minu raha nende taskusse veeregama, hullult vajalik, see on selleks hetkeks kui ma seda kirjutan neil juba vähe normaalsema jooksuga regularidele laiali jagatud...masendav sitt lihtsalt...

Comment

• kuco
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1910

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                              http://www.flopturnriver.com/PokerSt...Equivalent.php
                              At the Supernova Level, you can earn anywhere from about 25% up to 92% rakeback!
                              SNE You will earn anywhere between 32% and 150% PokerStars Rakeback with these bonuses!
                              Veidi vananenud andmed on sul
                              pigem ikka sinna 60-70% kanti

Comment

• low-flow
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1208

Räägin teile lugu ka vahelduseks. Käisin just lauluväljaku taga Emajõe liivarannal suverõõme nautimas ja obv saatis ilmavana äikese peale. Punane lipp tõmmati üles ja tulime seltskonnaga veest ilusti välja ja siis odav litter, täis pauk mürts lihtsalt käib, no selline, et kõrvad peenelt lukus. Hakkasime autode poole ära minema, sest suvitamise ilma just taevas ei lubanud ja siis näeme, et paarikümne meetri kaugusel on pika paplipuu välgunool peenelt ribadeks tõmbanud, Emajões lihtsalt ujuvad suured puu ja puukoore tükid. Õppetund elust enesest, inimesed, ärge mingil juhul äikese eest iialgi puu alla varju otsima minge.
                                Last edited by low-flow; 15.07.10, 15:37.

Comment

Working...