jep, ega selline jooks pokkerimastaabis pole midagi haruldast, aga ise olukorras sees olles on ikka nii, et emotsioonid saavad võitu - tahaks andu_andu mindsetti omada :)
Anyways, tegelikult olen see kuu ka märksa rohkem laudu alustanud regidega mõlemas limiidis, eks see ole ka variatsiooni toitnud tiba, aga kohati pole kannatust vaid 4-5 lauda mängida lihtsalt.. kuigi võiks.
täiesti haige,see jussim800 on mingi superuser vist,pld teda kunagi laudades näind ja sai eile mult 2-3 st2kki täiesti haigete liigutuste järel. Yks oli MPvsCO 4b teda after tema 3b AK-ga 100bb,turnist nupud Kxxx ning oli floppanud 44 seti. Siis callis mu 3b mingi rääbisega,raisis mind,panin uuesti otda,callis ja turnist vajutasin nuppe,snäppis,siis oli mingi FD,mille riverdas..btw mul oli AA tookord.Yks st2kk läks veel ta vastu tema poolse retarded liigutusega
Non-pokerist siis nii palju, et sai vahepeal silmalaseri-opil käidud, feels good. Miinust väga palju ei olnud (ca -1.25), aga hämaras ikka häiris küll, kui linnapeal tuttavaid ära ei tundnud keskmiselt kauguselt jne. Eriti ei armastand prille ka kaasas tarida ja läätsede kandmine tundus ka kuidagi ebamugav, kuna poleks viitsind neid igakord vajadusel ära võtta jms. Sp ka mõnda aega laudadest eemal olnud, aga täna plaan jälle käsile võtta.
wow, mis miinusega ennem olid ? viitsid, siis palun kirjuta, kuidas asi ette näbe ka, plaanis endal ka lähiajal minna. thanks
ca -1.25 nagu ülevalgi kirjutasin. Pmst kestis kokku umbes veerandtundi. Silm hoiti mingite pintseti taoliste asjadega lahti ning peale tuimestavaid tilkasid laserdati kumbagi silma 20 sek - neiks momentideks kadus ka silmanägemine. Kusjuures mitte mustaks ei läinud pilt, vaid hallikaks. Peale seda oli udune nägemine tagasi ning keratoomiga (silmaskalpell) kohandati üht-teist ja oligi kõik.
wow nii väikse miinusega opile, mul endal ikka jube suur see miinus.
milline see eelkontroll oli, äkki mainis, mis tegurite tõttu ei saa oppi teha vms ?
Sarvkesta paksus on minu mäletamist mööda kõige olulisem faktor määramaks operatsiooni võimalikkuse. Endal sai see op tehtud juba 2003 aastal ja siiani on nägemine 100%. Tola ajal oli miinust -5 mõlemal silmal.
Selge, tänud!
Mul endal -5,5 ja -5.75 hetkel, viimati käisin kontrollis mingi aasta ja peale tagasi, nii et tõenäoliselt on rohkem, sest hakkavad läätsed nõrgaks jääma, vaatasin, et -10 on see piirang.
bluelite v fyte, keegi teab, kuidas nad suhtuvad operatsioonidesse, kui miinus pole stabiliseerunud, st et on veel progresseeruv, tavaliselt peaks 20ndates seisma jääma, kuid mul jamad.
Mnjah, väga rahule ei jäänud, kuna selle s*tase jooksu pärast tegin ise ka vigu nats, EV joon muidugi on vaid murdosa sellest, mis tegelikult toimus. Valdav enamus $1k+ potte läks valele poole ja siis hiljem nl200s selle tagasi grindimine kujunes pisut frustreerivaks, kuna actionit üleval polnud..
Lisaks jäi volüüm planeeritust kasinamaks, viimase nädalaga mängisin ehk 5k kätt kui sedagi. :/
Detsember:
[ ] A-game
[ ] 46k vpp geneda, et 300k milestõun kätte saada. Teisisõnu siis miski ~$9k reiki maksta.
Comment