HU (superhighstakes) v6itjale auhinnaks elu! (ebasobiv tööl vaadata!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • macroTilt
    seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
    • May 2010
    • 629

Re: any game/any stake (ebasobiv tööl vaadata!)

kuna tuju on hea ja run hoiab hetkel veel elus, siis blogime LIVE pealkirja all

V6imaliku BIG POWA posti eellugu.

Haha, miks mitte. L6bus vahemalt endal. Hetkel teada olevad andmed oleks, et sain labi
    3$ satika mangima 11$ turniiri, kus jagavad sun mili pileteid.
    Hetkel k6va stack ees. Positsioon 42/1700. Pileteid tuleb kokku ehk 180?
    Vaatab, mis saama hakkab :)

GL Tilt!

foldin 78, flop 789, 2 venda lahevad omavahel all ini KK vs AA, limbitud sahkermahker.
    hea foldi tegin, mis sest et turni 8 mulle maja oleks andnud.

860 meid jargi, 160 piletit. enda stack v6imaldab elutseda, kuid ei rohkemat.

suren 3 katt hiljem, kus button laheb all in, ja ma otsustan viimasel hetkel callida SB pealt 77ga.
    K6ik margid naitasid, et tal on seal midagi. Paris 6huga seal spotis ta ei lykka. All in all, see oli tapselt see koht, kus "raagin enda ymber". Tra. Tapsuse huvides, fold on siin vaga korrektne, alles oli 6bb. Sain kuskil 650 koha.

AA oli vastas ja 2 outer ei kuulu minu mangustiili juurde, seega..

<end>

lyhikeseks jai. kyll tuleb ka pikemaid, loodame :)
    Last edited by macroTilt; 04.07.10, 21:32.

Comment

• g00000se
      Vana Tegija
      • Apr 2010
      • 1047

Pea vastu

Comment

• macroTilt
        • May 2010
        • 629

Hetkel olen MASSIVE chipliidiga 2$/180man finaalis.
        Massive is fck massive. Mul 110k, teisel kohal oleval vennal 30k.

Showd supportib 8ball

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Laksimeeeeeeeeeeeeeeee!

Kui keegi tahab omadele kaasa elada, siis turna id starsis 288763220

Comment

• SALSABOY
          FPP Pro
          • Jun 2010
          • 287

K3 ei olnud hea lüke IMO

Comment

• macroTilt
            • May 2010
            • 629

K3 tuleb seal callida minu stacki juures, arvan mina. Suva, mis vastasel on. Enamjaolt flip.

aga jah. 1 viga ja dream puruneb. heh. 4s koht siis ja good for 28$
            Last edited by macroTilt; 05.07.10, 01:30.

Comment

• SALSABOY
              FPP Pro
              • Jun 2010
              • 287

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust
              K3 tuleb seal callida minu stacki juures, arvan mina. Suva, mis vastasel on. Enamjaolt flip.
              Ma ei tea, arvan siiski, et liiga marginaalne

Mis käega sa vastase callisid seal kui ta näitas A6 mingi K10 ?
              Last edited by SALSABOY; 05.07.10, 01:30.

Comment

• macroTilt
                • May 2010
                • 629

Algselt postitas SALSABOY Vaata postitust
                Ma ei tea, arvan siiski, et liiga marginaalne

Mis käega sa vastase callisid seal kui ta näitas A6 mingi K10 ?

J10 oli. Tundus vaga nuts olevat. Aga kavaldas mu yle
                Ja kui nyyd hiljem hasti jarele m6elda, siis viga ei olnudki ehk tolles kaes riverini kaasa tilpnemine, kui et, oleksin pidanud jaama enda "p6him6tete" juurde, ehk siis, kui mangin blind vs blind, siis olgu see alati raisitud pot. Sai erand tehtud...
                Last edited by macroTilt; 05.07.10, 01:38.

Comment

• SALSABOY
                  FPP Pro
                  • Jun 2010
                  • 287

Algselt postitas macroTilt Vaata postitust
                  J10 oli. Tundus vaga nuts olevat. Aga kavaldas mu yle
                  Hea töö, vähemalt said mõned buy-inid, et järgmine kord ära võtta

Comment

• macroTilt
                    • May 2010
                    • 629

tyty. tapselt nii suhtungi. mang oli hea.

Comment

• macroTilt
                      • May 2010
                      • 629

Eile sain taaskord Starsist maili. S6num alati sama. Jah, MTTd ajavad mind endiselt tilti/naerma. Usun, et kindlasti pigem naersin kui olin raevus, sest yldjuhul ma capsiga ei kirjuta. Fck donks!

We are writing to inform you that we have suspended your chat privilege for 1 month as a result of your chat on 2010/07/05
                      The following chat was observed
                      FCK U DONK

Jah, tapselt nii ytlesin. Maletan ka p6hjust. Situatsioon nagi valja umbes tapselt jargmine:
                      keegi minraisib UTG, siis DONK keskelt callib, button ehk samuti. Mina istun BB peal, kaes kuningad ning teen massive reraise. UTG annab respecti, DONK callib. Flop J_K_A, mina r66msalt all in, donk M6TLEB pmst aja l6puni ja callib, endal 910. Story l6ppu ei ole kuigi raske ette arvata.
                      Tra, saan aru kyll, et tegelikult on situatsioon super, kuid nahui, kaua v6ib seda BS taluda, kus alati tuleb mangu mingi maagiline 6nn/6nnetus ehk maakeeli variance. Jah, enamjaolt k6ige veidramal moel

Saan aru, et tegelikult tegi Stars mulle taaskord endapoolse heateo

Baduism

Wat a day, wat a day. Super day, tana on tuult!

nl10s on kuu esimesed 4 paeva m66dunud rahulikult. Tildivaba solid grind.
                      Kasi olen manginud habivaarselt vahe, ehk 5500. Winrate suht ok. 7 bini up.

Remember the Future

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Suht sick on kogu oma ebaõnnes süüdistada mängust mitte midagi taipavaid tüüpe, ehk viimane aeg oleks hakata mõtlema, miks on analoogsed olukorrad kasulikud Starsile ja tema IT töölistele. Rake on põhiline ja kõik muu kõrvaline ning sinusugune tüüp on typo rahamasin, keda PS vajab.

Comment

• macroTilt
                          • May 2010
                          • 629

Potsataja, heh, mis ma siin ikka syydistan. Aga sul 6igus, olen rahamasin kes toodab reiki. See on suur raha, i know. Total olen Starsi natuke alla 40000$ rake maksnud. Ja "paberil" tildikest valja elada on kindlasti kasumlikum, kui seda on laudades. Blogi, jah!

Tegin ka sessi nl10. Jooks oli yldiselt sitt, flopist panin alati m66da ja cbet laks samuti tyhja enamus ajast. Need vahesed kaed, kus oli mida mangida aga imeti taaskord variance poolt vastikul kombel valja. No pole hullu, kyll varsti tuleb hiiter. Eelnevad 6 sessi olid k6ik plussis. Hoiab enesekindlust

Sess

Kaed mis 3x 10$ valja viisid on siin

vot tak. lahen s66n parem creppi. juustu/kana oma viib keele alla

Comment

• macroTilt
                            • May 2010
                            • 629

Eile 66sel regasin ennast 4$ (1000cap/8max) turniirile. Idee nagi valja, et 2 esimest tundi teen vaga loose mangu ja proovin stacki suureks ajada. Mis ka 6nnestus. Kolmandal tunnil v6tsin turniiri juba taie t6sideusega. Bubbles laks samuti vaga hasti, kus tegin suure hunniku chipse. Olime juba rahades, kui yks kaasmangija otsustas stallida iga kasi,
                            timebank l6puni. See ajas suht "tilti" ning otsustasin peale t6mmata. Tol hetkel domineerisin suhtkoht tervet turniiri, stack oli 4/65.
                            Nyyd tana, arkan kell 14.00, laptop kaisus. Tra, vaatan, sain 33 koha ja 18$ vist.

Otseselt tilti ei aja kuna mangus ei olnud vaga suured rahad. Kuid suhtumine on vaga
                            m66da! :( Pokkerit tuleb mangida selge peaga ja puhanuna, soovitavalt ka "kainena". Jaagu see viimaseks korraks, mil kirjutan siia analoogse sisuga posti.

Nyyd paar tundi hiljem tuleb tunnistada, et tanane paev laheb tapselt yks yhele rytmis eilsega.
                            Jooks oleks nagu ok, programm loob sellise tunde vahemalt. Aga siis BOOM! tuletab end meelde variance, lmao ja juhtub ntx see, et olen 45manSNG liider, kui oleme 10 jargi ja FT bubbles tapselt.
                            Trikke ei tee/ei varasta, tulevadki reaalsed kaed jarjest katte. 1010 vs 99, river toob vastasele kolmiku, kohe jargi mul AK, keegi minbetib, mina all in ja nyyd otsustab BB, kel pmst 3 koha stack ka callida, 89s. Riveriks moodustub talle rida. Viimane kasi Ryndan K10s UTG pealt, mingi vend callib pool stacki, lmao, ara lehega A3o ja hitib 3. Mina bubbeldan.
                            Tapselt synkroonis toimub teisel laual jargmine kasi. Oleme 35 ehk jargi 180man SNG ja mul AKs ja yle keskmise stack, ise UTG+1. Raisida tundub tobe, limp halb, seega lahen all in. Sama suur stack callib insta BB pealt A7o. Ei m6ista, miks mangida 40 min ja siis teha selline call. Huvitav, mis ta peas toimub sel hetkel :) Loomulikult tuli 7.
                            Eile t6mmati mu vastu ara tohututes kogustes. 3outer 3outeri jargi. Ise suutsin ainult korra 6htu jooksul "valja imeda". See 3 outeri absoluutne ebatasakaal mu resultaadis on tohutu, kui seda m66ta $$$. Ei teagi, kuidas oleks hetkel k6ige 6igem suhtuda. Downswing labi mangida? LOL swongs.

Nyyd, pool tundi hiljem v6taks siis viimase 2 paeva runi kokku. PASK!

See kasi leidis aset siis 180man finaalis. Eriti fun on see, et kui flopp oli juba maha jooksnud, siis pea l6ikas murdsekundi jooksul ja ytlesin endamisi, yks out on sul, poti 2. Naersin sydamest nii et koduseinad kajasid kui turn maha sadas. Variance. LOL. Sain 3 koha e. good for 42$

Ah, tra! Nali on nali kui t6esti on nali. Need kaed on k6ike muud imo. Odava litsi tunne tuleb peale

Good Run, aeeeeee?
                            Last edited by macroTilt; 06.07.10, 18:58.

Comment

• macroTilt
                              • May 2010
                              • 629

Tana saavad paljud 6elda, "hispaania, ty, u made my day"!
                              Woohooo, linn r6kkab. M6nus fiiling. Ainult HU on jaanud. GL SPAIN!!!

WAR

Pokkeris olen endiselt tegev. V6itlen. Alla anda ei ole plaanis.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Comment

• Karikakar
                                Vana Tegija
                                • Jul 2009
                                • 1235

uuh, mis seal lõpus juhtus?

Comment

Working...