Re: any game/any stake (ebasobiv tööl vaadata!)
heh. ma kysin endalt sama, vaadates graphi :)
esimest korda elus saan vastata, et 100% tildi vaba play. 6 coolerit ja 1 halb mang enda poolt. Jup, variance. Maletan, et k6ik juhtus pmst synkroonis, mindseti l6i hetkeks k6ikuma ja puha, kuid v6tsin eesmargiks, et teen enda A (B siiski
) mangu edasi ja ronin august valja. 30 min hiljem oligi 4 bini tagasi. Positiivne m6tlemine, eh.
Tegin nyyd 55 min mangu. Esimene sess tana. Tuleb, tuleb
Usun, et tean enda 3 suurimat leaki. Kui suudan siinkohal ennast kokku v6tta ja teha vaiksed muudatused enda mangus, siis peaks kohe kohe ka $$$ hakkama tulema. Yup
Panen ka dokumenteerimise huvides, et hetkel on statistilised naitajad jargmised:
vpip - 14.8
pfr - 9.8
3bet - 5.4
agg factor - 3.33
Kahjuks ei ole mul vahimatki aimu endiselt, et mis tahendab mida, haha.
Otsisin tana paeval jutubist muusikat "chill out". Well, igasugu kraami pakub mootor. Leidsin yhe, mil uhke nimi "wonderful chillout music". Yldjuhul tahendab see paska. On ka erandeid
heh. ma kysin endalt sama, vaadates graphi :)
esimest korda elus saan vastata, et 100% tildi vaba play. 6 coolerit ja 1 halb mang enda poolt. Jup, variance. Maletan, et k6ik juhtus pmst synkroonis, mindseti l6i hetkeks k6ikuma ja puha, kuid v6tsin eesmargiks, et teen enda A (B siiski
) mangu edasi ja ronin august valja. 30 min hiljem oligi 4 bini tagasi. Positiivne m6tlemine, eh.Tegin nyyd 55 min mangu. Esimene sess tana. Tuleb, tuleb

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Usun, et tean enda 3 suurimat leaki. Kui suudan siinkohal ennast kokku v6tta ja teha vaiksed muudatused enda mangus, siis peaks kohe kohe ka $$$ hakkama tulema. Yup

Panen ka dokumenteerimise huvides, et hetkel on statistilised naitajad jargmised:
vpip - 14.8
pfr - 9.8
3bet - 5.4
agg factor - 3.33
Kahjuks ei ole mul vahimatki aimu endiselt, et mis tahendab mida, haha.
Otsisin tana paeval jutubist muusikat "chill out". Well, igasugu kraami pakub mootor. Leidsin yhe, mil uhke nimi "wonderful chillout music". Yldjuhul tahendab see paska. On ka erandeid

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

9
5
5
Comment