KristjanLaas Tegeleb $1-$20 NLHE MTT stakega

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Aadu
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2009
    • 326

Re: KristjanLaas karistab NL50 HU ja MTT $5-50 MTT-si.

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
    Nii umb meist käitub õigemini Aadu:

Sina, kellel on minu kohta mingi isiklik arvamus(huvitav kust sa seda täiskomplekti küll näed, minu teada me ei tunne teineteist ja siia olen ainult pokkeriga seonduvat juttu enamasti kirjutanud) ja siis tuled minu päevikusse räuskama ja isiklikult solvama või mina, kes ma pean sind näiteks täis türaks, kes ei saavuta suure tõenäosusega elus midagi märkimisväärset ja elab ainult endale ja ei tee oma eluga midagi kasulikku ja selleks, et oma ego suurendada peab tulema teisi inimesi isklikult solvama. Aga mina jätan selle enda teada ja ei tule sinu päevikusse bravuuritsema, sest ei näe selles mingit erilist EV-d.
    Tegelikult kõik(kaasa arvatud mina) üritasid sind alguses aidata aga sul on mingi naeruväärne kaitsemehhanism, et sa võtad kõike liiga isiklikult ja solvud ikka väga-väga kergelt. Ma arvan, et see tuleb sealt superstaarisaate aegadest, ehk kõik need negatiivsed kommentaarid ja rumalad naljad.

kes ma pean sind näiteks täis türaks, kes ei saavuta suure tõenäosusega elus midagi märkimisväärset ja elab ainult endale ja ei tee oma eluga midagi kasulikku ja selleks, et oma ego suurendada peab tulema teisi inimesi isklikult solvama.
    Pole paha, päris lähedal. Aga täis **** on natuke karmilt öeldud ja see viimane on ka mööda.

Igal juhul rahune maha ja saa aru, et keegi ei taha sulle halba. Eestlase lemmik söök on küll teine eestlane aga siin foorumis on ikka olnud kombeks toetada kaasmaalasi.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

ma kirjutasin "näiteks".
      Minu arvamus oli sama laest võetud kui sinu näide.

Ja kusjuures kui inimesed on üritanud abi/nõu anda olen ma selle ka ilusti vastu võtnud ja ja austanud neid arvamusi ja kõrvataha pannud.
      Vahe on lihtsalt selles, et kui abi andmine on sinu arust "np, aga sa oled täielik idioot" (vist oli sinu esimene postitus siia topicusse, pole 100% kindel ja mis on suurema osa siin kommenteerijte sisu), siis loomulikult ei võta ma seda nii sõbralikult.

Nõu võib ka normaalselt inimese kombel anda, mitte nokkida, teravmeelitseda, isilikult solvata ja siis üllatuda, et aga me ju tahtsime sind lihtsalt maa peale tuua.

Sorri, mind on lihtsalt kasvatatud teistmoodi ja mulle ei mahu pähe selline käitumine.
      Last edited by KristjanLaas; 29.05.10, 21:59.

Comment

• heido24
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 402

noorus on lahe aeg, rokkid t2iega :)

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          Ja kusjuures kui inimesed on üritanud abi/nõu anda olen ma selle ka ilusti vastu võtnud ja ja austanud neid arvamusi ja kõrvataha pannud.
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

jep, palun tooge näide kui ma olen inimeste hea nõu vms peale sülitanud.

Comment

• Aadu
              Õpihimuline Mängur
              • Apr 2009
              • 326

Re: KristjanLaas karistab NL50 HU.

Algselt postitas Aadu Vaata postitust
              Hea pokkerimängija peab suutma kontrollida oma emotsioone ja ka olema enda vastu aus. Mõlemaga sa põrud ikka täielikult, enam hullemini vist põruda ei saakski. Nii et minu soovitus oleks /quit.
              Kas see polegi väärt nõuanne? Olgu võtame selle /quiti ära, aga tildi probleemid on selgelt sinu suurim probleem.

Vahe on lihtsalt selles, et kui abi andmine on sinu arust "np, aga sa oled täielik idioot" (vist oli sinu esimene postitus siia topicusse, pole 100% kindel ja mis on suurema osa siin kommenteerijte sisu), siis loomulikult ei võta ma seda nii sõbralikult.
              Ma ei ole nii kuri inimene, et kedagi idioodiks kutsuks.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

sorri, siis oli see supsti.
                igastahes jah, ma tean, et tilt issued ongi mu suurim probleem, aga kui su nõuannet vaadata, siis see quit seal lõpus annabki halva maigu kogu nõuandele, esiteks on loomulik, et ma ei võta siis seda tõsiselt ja see jätab lihtsalt õela maigu kogu heade kavatsustega kirjutatud kommentaarile kuna kuskilt ei saa välja ka lugeda, et see naljaga pooleks oleks lõppu pandud.

Comment

• WeThePeople
                  Vana Tegija
                  • Mar 2010
                  • 1163

Algselt postitas heido24 Vaata postitust
                  noorus on lahe aeg, rokkid t2iega :)
                  phahaha lol

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Igastahes tahaks lõpetada selle teema.
                    Muidugi olen ma tänulik kõikidele kes südmest tahavad head nõu anda jne, paar näidet kuidas mina kirjutan kui ma tunnen, et mul on kellegile mingit nõu anda:

tõstaks preflop umbes 865, kuna sellises faasis on enamus tõsted blind stealid, siis sobib see bet suurepäraselt, töötab sama hästi kui 1000.

flopil teeksin c-beti pisut alla poole poti, ehk mingi 1200-1300 vahele. hoia pote madalamana, kui nad pihta saavad callivad nad anyway ja kui pihta ei saa viskavad ka enamasti ära, kuna enamus c-betid teed sa airiga on väiksem bet suurepärane, kuna tugevalt pihta saadeks õnnestuks sul järgnevatel tänavatel pot niikuinii piisavalt suureks ajada ja juhul kui vastane sai pihta, siis säästad raha. Need väikesed asjad addivad upi ja annavad sulle suurema võimaluse turniiril deep jõuda.

Turnil check back, sest flopil calli saades sulle olukord ei meeldi ja ainus käsi mida sa beatid on TJ, check back for pot control ja riveril tee otsus kas bet/call/fold.
                    Väga huvitavad käed.
                    Minu mõtted:

1. käsi: ship/fold pre. olenevalt vastasest. Callimine ei tohiks juba hea olla seetõttu, et kui vastane on piisavalt loose, et ära callida nõrgema pocketiga või Ax-ga, siis mingid flopid tapavad postflop actioni.
                    Kui tuleb näiteks Kxx flop maksad sa ta käe niikuinii kinni.
                    Kui tuleb madal flop, siis lähevad samamoodi rahad enivei sisse ja foldima sa ei hakka. Ehk siis ainus mis sa võid calliga preflop saada on actioni surm juhul kui sa oled ees oma JJ-ga imo.

2. käsi:

Ei tunne vastast, aga A6o on meeletult kehv käsi mida mängida OOP. Fold preflop. Reraise preflop on mõistetav, call on kehv.

3. käsi:

Blind v blind tõsta pocketiga alati!
                    flopil meeldiks check-raise rohkem. as played..setup.

4. käsi:

Teeks suurema cbeti...umbes $1 kahe vastase vastu. Reraise peale shoveks..Kui vastane on ikka tõsine nit peab juba flopil kaaluma foldi.
                    tundmatu vastu ei foldiks enivei ja nice hit riveril:)

5. käsi:

Millest tuleneb tugevate kätega preflop raise $0.4 ja 89o-ga $0.3?
                    turnil check back for pot control ja riveril call.

6. käsi:

Oleks seda kätt ilmselt samamoodi mänginud.

Kindlasti pole see absoluutne tõde ja loodetavasti 6-max regid parandavad mind...lihtsalt minu esimesed mõtted.

Mitte midagi ülbet, vaid info edasi andmine.
                    Enivei lõpetaks selle teema ja loodetavasti see topic muutub edaspidi lugemisväärseks pokkeri tõttu ja muu tsirkus jääb kõrvale.

Comment

• Kereseke
                      Räme Fish
                      • Apr 2010
                      • 12

saksamaa võitis :)

Comment

• Pyha Karu
                        Grinder
                        • May 2010
                        • 565

tra see r2h combo jälle aeglasemaks tehtud vä

Comment

• KeRRRt
                          Grinder
                          • May 2009
                          • 774

õu. kas sa oled see?

Comment

• Skrunda
                            Bännitud
                            • May 2010
                            • 102

Jep.

Comment

• Madis Very
                              Bännitud
                              • Aug 2009
                              • 2951

üsna obv

Comment

• WeThePeople
                                Vana Tegija
                                • Mar 2010
                                • 1163

omapärane

yes offence!

Comment

Working...