KristjanLaas Tegeleb $1-$20 NLHE MTT stakega

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Sass
    Bännitud
    • Dec 2008
    • 1889

Re: KristjanLaas karistab NL50 HU bume.

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
    Ma ei mõista, mis inimestel viga on. HUs on all in EV kõikumine nkn ülisuur ja võib muutuda väga kiiresti. Mis on aga peamine, non-sd, mis on minu arust ikka vääääga korralik. Selline tunne on, et ühed eestlased ei taha, et teine võidab :(
    Olen ise ka HUd mänginud suhteliselt palju, kuid ei suuda veel taluda 10 by kõikumisi.Mis peamine, vaata, et sa tiltis olles kõrgemale mängima ei lähe, see ei pruugi mõjuda hästi. Igal juhul gl ja eks mingi aeg lives näeb jälle !
    o rly

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Ma suhtkoht värvipime, seega peale võidujoone saan ainult oletada, mis on mis. Milline on non-sd ja milline EV ?
    ülemine on Non SD winnings kesmine on EV(punane) EV jookseb tavaliselt winningutega(rohelisega) enam vähem yhe sagedusega(graafiku yldpildis)
    Last edited by Sass; 15.05.10, 13:11.

Comment

• jaagup17
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1090

Algselt postitas alaska Vaata postitust
      Kõrge No showdown winnings limiidis, kus vastastele ei meeldi foldida, näitab ainult seda, et neil pole mittemidagi käes olnudki. Mingil hetkel hakkab neil aga käsi olema.
      nl50 hus on suht keeruline plussi jääda ilma nonsd võiduta. nonsd tekitavad enamasti kõik btn vargused, 3betid 4betid. Oskus seisnebki selles, et aru saada, millal siis vastasel midagi on, mis ei ole donkide vastu väga keeruline. Ning see EV on nii suhteline, lähed 2 korda parimaga sisse ja ev. langeb.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
        Mhm, ma arvan ka, ei suuda lihtsalt talitseda end kuidagi, päris kergesti olen mõjutatav ja see teeb minust ka ääretult kehva live mängija.
        Aga kas keegi teab kas PTR-ist on ka võimalik HH saada?
        kardan, et mul ei olnud salvestatud HH siin.
        Tegelikult ei ole üldse tihti võõras arvutis, lihtsalt viimasel ajal on nii sattunud kuidagi.
        Olen päris ebausklik võõrastes arvutites mängimise vastu ja ei tee seda kui ei ole 100% kindel, et see on turvaline.
        aga käte arvu saab kasvõi PTR-ist anyway ja kasumi saab anyway teada kasvõi cashieri vaadates.
        Samas PTR on ka selline kehvake, sest 1 sessiooni on ta mul lihtsalt trackimata jätnud.
        PTR-i ei saa päris usaldada jah. Peale diili lõppu võiksid nt. oma e-maili ajutiselt selliseks muuta mille pw-d ma ka tean, siis Starsilt küsida HH-d e-mailile, ilusti ära seletada, et mul oli selline diil ja oleks vaja täpseid andmeid jne siis küll nad saadavad

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          PTR-i ei saa päris usaldada jah. Peale diili lõppu võiksid nt. oma e-maili ajutiselt selliseks muuta mille pw-d ma ka tean, siis Starsilt küsida HH-d e-mailile, ilusti ära seletada, et mul oli selline diil ja oleks vaja täpseid andmeid jne siis küll nad saadavad
          Mhm, minu poolest võib sul olla ka juurdepääs kavõi minu Starsi kontole kui vaja.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas Sass Vaata postitust
            ülemine on Non SD winnings kesmine on EV(punane) EV jookseb tavaliselt winningutega(rohelisega) enam vähem yhe sagedusega(graafiku yldpildis)
            28BI üle EV 17k käega on ikka hypersick

Samas ei saa kuidagi väita, et ta donk/fish vms. on. Mina ei ole seda kusjuures ka teinud. Minu eesmärk ei ole mitte hate´mine, vaid noormehe natuke rohkem maa peale toomine. Minu arvamus on ka see, et temal/temas on midagi, mida õppida ei ole võimalik. Juhul, kui ta vahepeal natuke rohkem maa peale tuleks ja oma ego maha surudes õppida/areneda tahaks/viitsiks oleks meil mõne aja pärast HS poker player.

Kusjuures, oleks mul skilli ja BR´i rohkem stake´ks ma ka teda rahuliku südamega vähemalt NL50 HU´s.

Comment

• cypher
              Jube Noob
              • Dec 2008
              • 143

Proovi tilti ja ülemängimist vältida, siis ehk saab asja ka. Trust me 84 ei ole hea 5bet ai callimise käsi.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Pole kunagi midagi sellist kogenud mis täna.
                1 mängija vastu päev läbi 4-tablenud ja -20-25BI.
                Profitit alles $250.
                lõpetan cashi mängimise ja teen siiski HU turnat (tänud stakejaile)
                Ma ei tea mis toimus, aga mina selle tüübi vastu ravimit ei leidnud, kui ta oli taga imes välja, kui ta oli ees ta ka jäi ette (siiski paar korda õnenstus mul ka kogu päeva peale välja imeda, aga siiski meeletult ebaproportsionaalne oli see.)....homme tuleb sess läbi vaadata ja on mille kallal kõvasti vaeva näha. kohutav pask sitt. Meeletult olen pettunud endas.

GL kõigile kes HU turnal osalevad!

Comment

• Skrunda
                  Bännitud
                  • May 2010
                  • 102

Ma usun, et iga vastane mõtles sama kes sinu vastu viimasel ajal mänginud on :D

Comment

• Pyha Karu
                    Grinder
                    • May 2010
                    • 565

nuub sai omatud.

boom to da kischa boom boom to da kischa.
                    Last edited by Pyha Karu; 15.05.10, 20:13.

Comment

• oohoh
                      Grinder
                      • Oct 2009
                      • 547

EV+winnings graafikut tolle vana vastu?

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Algselt postitas Skrunda Vaata postitust
                        Ma usun, et iga vastane mõtles sama kes sinu vastu viimasel ajal mänginud on :D
                        Võibolla tõesti.
                        Aga pean enda suurimaks plussiks just seda, et oskan igast olukorrast saada maximum valuet ja samamoodi kaotada taga olles minimum valuet.
                        Tunnistan, et tema vastu sai minust võitu tilt...ja mitte niisama tilt vaid tilt seetõttu, et ma teda ei crackinud.
                        Neid mängijaid on väga vähe keda ma crackida ei suuda (ja nende mängijate vastu tuleb mul ka liiga suur -, sest ma ei saa enne rahu kui ma olen inimesele pihta saanud või asi liiga naeruväärseks läheb, antud hetkel läks asi liiga naeruväärseks ja naerualune olin mina.) ja kui ma oma sessi läbi vaatan olen ma kindel, et saan ka temale pihta (iseasi kui palju sellest profiti mõttes siis kasu on)

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

HU turniiril esimesest voorust edasi...pure skill e. vastast ei tulnud lihtsalt:(

Comment

• Sass
                            Bännitud
                            • Dec 2008
                            • 1889

mis asja sa m2ngid kus kohas.. kui stars anna turna ID

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

2010050351

Comment

• Pyha Karu
                                Grinder
                                • May 2010
                                • 565