LÄBI!/KristjanLaasi NL50 HU stake päevik

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: KristjanLaasi NL50 HU stake päevik.

Kas kolmanda barreli peale oleksid foldinud või shovenud? Flush siiski suht hästi esindatud ju.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

foldinud.
      kogu kasum pmst tuli sellistest olukordadest selle vastase vastu, kui riveriks käsi oli panustas, kui mul ka oli siis raisesin ja ta callis, kui tal ei olnud siis ta checkis, ma panustasin ja võtsin maha.
      kõik käed callisin pmst riverini:D ei adjustinud härra.
      Last edited by KristjanLaas; 29.04.10, 06:35.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

lehma****
        standard cooler, aga lahe, et ta insta sittis outi ja nahuj tõmbas.
        fuck off.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          foldinud.
          kogu kasum pmst tuli sellistest olukordadest selle vastase vastu, kui riveriks käsi oli panustas, kui mul ka oli siis raisesin ja ta callis, kui tal ei olnud siis ta checkis, ma panustasin ja võtsin maha.
          kõik käed callisin pmst riverini:D ei adjustinud härra.
          Sa callisid riverini, et teada saada, kas ta riveris panustab? sul on kas unreal heater käimas, või oled sa sünnipärane talent...

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            Sa callisid riverini, et teada saada, kas ta riveris panustab? sul on kas unreal heater käimas, või oled sa sünnipärane talent...
            talent.
            mängi vastast mitte kaarte. HU ju.

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Oh happy days, $1000 piir finally ületatud.
              Nüüd ma tunnen end küll väsinuna, gg , ma lähen ropsima.
              head ööd ka.

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

Selles KQ käes peaks olema hea flopil c-raiseda. Laud nii koordineeritud, sa saad igasuguste draw-de käest calli. Rääkimata nii tugevatest kätest, nagu tal oli. Mine ikka value peale rohkem.
                Nh anyways, ära põe coolerite pärast.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Algselt postitas Uniquest Vaata postitust
                  Selles KQ käes peaks olema hea flopil c-raiseda. Laud nii koordineeritud, sa saad igasuguste draw-de käest calli. Rääkimata nii tugevatest kätest, nagu tal oli. Mine ikka value peale rohkem.
                  Nh anyways, ära põe coolerite pärast.
                  Ei taha teda maha käte pealt, jätan rõõmuga AQ, AT vms käe mulje ja las surub. (olin varem paar korda callinud flopil ja turnil alla andnud, sellest siis ka lõpuks see liin.)
                  aeg-ajalt meeldib luurida, kuigi jah, pole ise ka eriline slowplay fänn as you know:D

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Haha vahepeal paar märki mis panevad mind keelt limpsama.

*Kui villainil ei ole autorebuy peal, insta teada, et sealt tuleb easy money.
                    *Kui villainil on bronzestar nähtav (!!!)
                    *pere/laste vms pilt taustaks.
                    *ja obv. PTR vähe käsi mänginud kuid korralikult miinuses graph (inexperienced turna hittinud või lihtsalt uus mängija suure tõenäosusega, minu lemmikud üldse)

Vaatasin oma 6-max graderit ka, mingi paari tuhande käeline sample, aga ütleb nii mõndagi:D

PRE-FLOP TIGHTNESS:
                    You are 95% looser than optimal. Tighten up a lot!
                    PRE-FLOP AGGRESSION:
                    You are 92% more aggressive than optimal. Be a lot less aggressive!
                    Last edited by KristjanLaas; 29.04.10, 10:43.

Comment

• Uniquest
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 615

Ei taha teda maha käte pealt, jätan rõõmuga AQ, AT vms käe mulje ja las surub. (olin varem paar korda callinud flopil ja turnil alla andnud, sellest siis ka lõpuks see liin.)
                      aeg-ajalt meeldib luurida, kuigi jah, pole ise ka eriline slowplay fänn as you know:D
                      Enamus mängijaid ei pane seal AQ, AT c-raise peale maha. Eriti kui sa endale vähegi agressiivsema imidži kujundanud oled. Võid mõelda ka niimoodi, et paljud kaardid teevad lauda vastase jaoks ohtlikumaks ja seetõttu võib hiljem raskem valuet saada olla.

Võrdle seda nt. olukorraga, kus sul on 88 852 rainbow laual. Siin on slowplay parem, kuna
                      a)vähemad käed annavad c-raise vastu valuet
                      b)võimalus, et vastane parema käe saab, on väiksem
                      c)ülekaardid, mis lauda võivad tulla, aitavad suurema tõenäosusega vastast, mitte ei pane teda kartma raha sisse panna
                      d)ülekaardid, mis lauda tulevad, peaksid vähegi agressiivsema mängija bluffima panema, kokkuvõttes peaks vastane sellistel turnidel panustama, olenemata, kas ta tabas või mitte.

Pikk jutt ja võibolla sa mõtled kõigile neile asjadele niikuinii kogu aeg.
                      Aga parem on üle korrata ja kaasa aidata nii palju kui saan.

EDIT: See, et sa varem barreldamisele alla olid andnud, on muidugi hea argument, miks mitu korda checkida. :)
                      Last edited by Uniquest; 29.04.10, 11:02.

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

AT-d seal ranges eriti pole ka... Kui just mingi räige 3 ja 4bettimis värk käimas pole.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

v2ga ilus august v2ljaronimine!

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Algselt postitas Uniquest Vaata postitust
                            Enamus mängijaid ei pane seal AQ, AT c-raise peale maha. Eriti kui sa endale vähegi agressiivsema imidži kujundanud oled. Võid mõelda ka niimoodi, et paljud kaardid teevad lauda vastase jaoks ohtlikumaks ja seetõttu võib hiljem raskem valuet saada olla.

Võrdle seda nt. olukorraga, kus sul on 88 852 rainbow laual. Siin on slowplay parem, kuna
                            a)vähemad käed annavad c-raise vastu valuet
                            b)võimalus, et vastane parema käe saab, on väiksem
                            c)ülekaardid, mis lauda võivad tulla, aitavad suurema tõenäosusega vastast, mitte ei pane teda kartma raha sisse panna
                            d)ülekaardid, mis lauda tulevad, peaksid vähegi agressiivsema mängija bluffima panema, kokkuvõttes peaks vastane sellistel turnidel panustama, olenemata, kas ta tabas või mitte.

Pikk jutt ja võibolla sa mõtled kõigile neile asjadele niikuinii kogu aeg.
                            Aga parem on üle korrata ja kaasa aidata nii palju kui saan.

EDIT: See, et sa varem barreldamisele alla olid andnud, on muidugi hea argument, miks mitu korda checkida. :)
                            tegelt ma ajan alati segast kui ma räägin strateegiat.
                            do as i play not as i say lol.
                            kahtlane jah, et strateegiat rääkida ma ei oska ja puhtalt tunde järgi mängin, ilma erilise strateegiata. oskan mõelda pmst ainult siis kui olukord on konkreetselt käes.
                            mingi fenomen on sellega, kõik nagu räägib, et ma ei tohiks võita, aga ometi..

anyway püüan mingi aeg video teha ja kommenteerida mida ma mõtlen, ehk siis saab mingit paremat aimu mis mu peas toimub, ennast ka huvitab, sest kui ma mängin ma lihtsalt ei mõtle enam, satun lihtsalt transsi ja otsused tulevad kiired/automaatsed. hiljem kui mõtlen ei oska kunagi selgitust anda, et miks ma midagi tegin, lihtsalt tundsin et pean ja kõik. cardrunner ei saa minust ilmselt kunagi.

ai ma loodan, et sellise teksti eest ma nüüd sõimu ja peksu ei saa, nii lihtsalt on, tulin kapist välja.

käe kohta veel nii palöju jah, et ma lihtsalt lootsin, et tuleb blank, sest siis olin 100% kindel, et saan eeki, surudes ma nii kindel poleks olnud,.

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

Algselt postitas camu Vaata postitust
                              AT-d seal ranges eriti pole ka... Kui just mingi räige 3 ja 4bettimis värk käimas pole.
                              Enamus vastaste vastu 3-betin ma igat ässa.

Comment

• alaska
                                forever
                                • Oct 2008
                                • 6599

tegelt ma ajan alati segast kui ma räägin strateegiat.
                                do as i play not as i say lol.
                                kahtlane jah, et strateegiat rääkida ma ei oska ja puhtalt tunde järgi mängin, ilma erilise strateegiata. oskan mõelda pmst ainult siis kui olukord on konkreetselt käes.
                                mingi fenomen on sellega, kõik nagu räägib, et ma ei tohiks võita, aga ometi..

anyway püüan mingi aeg video teha ja kommenteerida mida ma mõtlen, ehk siis saab mingit paremat aimu mis mu peas toimub, ennast ka huvitab, sest kui ma mängin ma lihtsalt ei mõtle enam, satun lihtsalt transsi ja otsused tulevad kiired/automaatsed. hiljem kui mõtlen ei oska kunagi selgitust anda, et miks ma midagi tegin, lihtsalt tundsin et pean ja kõik. cardrunner ei saa minust ilmselt kunagi.

ai ma loodan, et sellise teksti eest ma nüüd sõimu ja peksu ei saa, nii lihtsalt on, tulin kapist välja.

käe kohta veel nii palju jah, et ma lihtsalt lootsin, et tuleb blank, sest siis olin 100% kindel, et saan eeki, surudes ma nii kindel poleks olnud,.
                                ma olen 1,5 aastat samasuguse mängijaga strateegiat arutanud ja see on minu jaoks nii ajuvaba, mida ta teeb, aga ta vahest ikka võidab. Näiteks selle viimsi turna pani siis kinni, kui löömaks läks. Tema teooria sisaldab samasuguseid strateegiaid, ala "ma teen riveris väikse cr ja alati folditakse."
                                Tema mäng töötab vastase vastu, kellel on natuke scared money ja on passiivne. Kuidas siin keegi väga tabavalt ütles "kui keegi checkib, siis ma betin, kui keegi betib, siis ma raisen" või midagi sellist. Pikas perspektiivis pokker aga ei ole selline, et kui vastane checkib, siis ma betin ja see on +ev liigutus. Mõtleva vastase arsenalis on raise inducemised, milkingbetid, check/call river, selliseid vastaseid ei ole palju, kelle riveri check on käest 100% loobumine.

Näiteks selle viimsi turna viimane käsi oli selline:
                                HU

hero 33, villain raise, hero minreraise, villain call.
                                Flop 8QK, hero cbet 1/2 potti, villain call.
                                Turn, 6, hero bet 1/5 potti, villain call.
                                River 4, hero check, villain shove, hero call, villain JT.

Minuarust on see nii ebanormaalne mäng, mul hakkab pea valutama, kui ma sellele mõtlen. Ma räägin, et vastasel on kogu rangest üks käsi, mis niimoodi mängiks, millest sa ees oled, tema räägib mulle "ma bettisin sellepärast, et teada saada, kus ma olen, oleks raise saanud, oleks kohe maha visanud"

Sama teema on minuarust sinuga kah. Pokertableratings näitab, st sa oled kolme vastase vastu üle 1000$ maha donganud, vähegi mõtlev vastane lüpsab sind ja su tunde järgi mängu nagu lehma, samamoodi nagu sina lüpsad donki, kes iialgi ei adjusti. Aga pikas perspektiivis hakkavad HU mängima rolli mindset, oskus õigel ajal lõpetada, igal tänaval +ev liigutused jne.
                                Ma loodan, et see stake diil õnnestub, Et leiad piisavalt fishe, aga kui ma kuulen lauset "minu puhul selline mäng toimib", siis ma tean, et tegelikult ei toimi see mitte kellegi puhu. -EV move is always -EV move.

Comment

Working...