Supsti HU päevik [200NL-1000NL]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Owner85
    Klubi Liige
    • Aug 2009
    • 2146

Re: Supsti HU päevik [200NL-1000NL]

mis see väljast soojustatud loeb?lol,sajad tuhanded elavad sellistes,talvel tuba soe ja kõik jutud,endal sul olemas ja teistele ei soovita.awkard text imo

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas Owner85 Vaata postitust
      mis see väljast soojustatud loeb?lol,sajad tuhanded elavad sellistes,talvel tuba soe ja kõik jutud,endal sul olemas ja teistele ei soovita.awkard text imo
      inimesed on erinevad. endale tundub awkward öelda kellelgi "osta suurem telekas". aga vahet pole -las see teema läheb oma õiget radapidi edasi :)

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Dunno, mulle ei tundu :D Nagu ütlesid, inimesed ja mindsetid on erinevad :D

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Kõlarid küll liiga väiksed :/

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

muidu tundub ok korter, aga telekas rikub üldmulje ära.

Comment

• Karelkorm
              Grinder
              • Nov 2009
              • 856

Jep, sellest mikrolaineahjust vilme vaadates nägemist kauaks pole.

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

seni on kõik ilus ja tore, kuni keegi ei selgita mulle ilusasti ära, et miks peaks üks tark inimene endale kõige tihedamalt asuastatud kohta endale ühte kuubikusse endale ühe väikse kuubiku ostma? minu meelest seal haiseb. igast asjade järele. konide ja parmude ja ennasttäis inimeste ja pangavõlgnevuste järele. trepikojast rääkimata, sinna lausa urineeritakse. mis kuradi häda teil selle kesklinnaga on? minge maale, siis saate aru kus on õhk ja vaba olla.
                Last edited by rahvavaenlane; 27.09.13, 22:22.

Comment

• Supsti
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 863

Thx kutid heade sönade eest. Pole kunagi mingit baller elu elanud, täiesti tavalisest Eesti keskmisest perest omade probleemide ja muredega. Vanematelt pole otseselt mingit kindlat summat raha kunagi saanud ja juba tatikast peale sai suvel tööd tehtud, millest sai hiljem meelehead. Pm alati oli mul raha, polnd sellist aega, kus mul raha poleks olnd. Aga see pani ka raha hindama, et raha ei kasva puu otsas. Nii olen ka pokkerit mängides järgind, grindind ennast üles ja alles nüüd hakkand enda eesmärke täitma. Aga piltidel olev telekas on siiski eelmise omaniku teema. Sisse jäi köök koos tehnikaga, vannitoamööbel, esikumööbel ja diivan. Diivani jätsin aint selleks, et oleks alguses koht kus magada. Kui korteri sisustatud saan, ju siis saab uued pildid ka panna.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

mai taht miskit halba öelda. lihtsalt see jääb painama, et miks kõik tahavad kuhugi linna, slummi kapselduda? ma ei saa sellest lihtsalt aru. minu meelest oleks hulga vabam elu kuskil saaremaal mereääres, sinna oma onn püsti panna ja nautida seda, et keegi ei tüüta, merevaade ja puha? milleks see linakorter???

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

20-selt on ikka natuke teised prioriteedid, kui kusagil vaip põlvedel merevaadet nautida. Kena korter muidu, kuigi see OMA korter selleks ja selleks eluaastaks pole paljudes maades migi prioriteet. Inimesed elavad üürikates, kerge võtta ja kerge jätta, kui vajadused muutuvad.

Comment

• Supsti
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 863

Kahe otsaga asi, mulle meeldib kui inimestel on kiire, nad tegutsevad mingite eesmärkide nimel. Kuressaares elades sa näed, mitte kellelgi kiiret pole, kõik uimavad ringi ja üritavad vaid teha täpselt nii palju, kui vaja on. Mulle ei meeldi selline elu. Jah, minu üks unistustest on ka Saaremaale ehitada mereäärde maja, milleks on mul ka maajupp pm olemas. Ehk minule meeldibki kaks varianti, kas nö suurlinna elu või siis maal. Terve suve olengi maal vanaema juures eland. Ei välista sedagi, et Tallinna elu viskab mingi hetk kopa ette ja müün korteri maha või leian üürnikud ja ise elan Saaremaal.
                        See oli siis rahvavaenlasele.
                        Last edited by Supsti; 27.09.13, 23:10.

Comment

• rahvavaenlane
                          Klubi Liige
                          • Dec 2009
                          • 3040

Algselt postitas Supsti Vaata postitust
                          Kahe otsaga asi, mulle meeldib kui inimestel on kiire, nad tegutsevad mingite eesmärkide nimel. Kuressaares elades sa näed, mitte kellelgi kiiret pole, kõik uimavad ringi ja üritavad vaid teha täpselt nii palju, kui vaja on. Mulle ei meeldi selline elu. Jah, minu üks unistustest on ka Saaremaale ehitada mereäärde maja, milleks on mul ka maajupp pm olemas. Ehk minule meeldibki kaks varianti, kas nö suurlinna elu või siis maal. Terve suve olengi maal vanaema juures eland. Ei välista sedagi, et Tallinna elu viskab mingi hetk kopa ette ja müün korteri maha või leian üürnikud ja ise elan Saaremaal.
                          See oli siis rahvavaenlasele.
                          mulle see lause meeldis. kuhu sul kiire on? ma ei saa sellest aru. hetkel jahin ise ka ühte mereäärset kohta saaremaale või muhumaale. aga täiesti veider on see, et lasnamäele saad saa 30m2 korteri ja saarde 1h maad mereäärde. sama rahh. samas mul on hea meel, et inimestel on prioriteeid paigast ära, kuna mul on veel see maa ostmata ja tänu sellele saan ma selle lmselt kokkuvõttes sitaks odavalt.

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

vanaemal on maal vähemalt normaalne telekas?

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                              vanaemal on maal vähemalt normaalne telekas?
                              ma arvan, et ta vanaemal on seal maal aegajalt üks normaalne pokkerisheriff võtta, keda ta aegajalt poodi, pangaautomaati, lillkapsaid rohima ja viinaravile saadab.

Comment

• p0l1
                                Grinder
                                • Jan 2011
                                • 581

Linnas on palju rohkem võimalusi noorele inimesele imo.

Comment

Working...