[NL100 FR] Thanks for the Z

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: [NL100 6max 20-50bb lauad] sm112 Pokerstarsis

rääkisin just pikalt Lauriga(suur jutukas poiss) su eilsest cashist.

Comment

• sm112
      Grinder
      • Jun 2009
      • 776

:) Kirjelda siis ka asja läbi tema silmade (kui purju ma ikka jäin ja ei saanud live etiketile kuidagi pihta :)) mis sa niisama selle ära mainid :D

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
        Fishe lauas polnud, peale meie enamasti ainult pargi regularid.
        Kirjelda sina pargi regulare halfpro multitableri silmade läbi

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

etiketist juttu ei tulnud :)
          ütles, et oled tore, sõbralik ja lahke vend ja näha, et lives väga palju mänginud pole.
          et miski esimesi all-inne oli sul vibra sisse tõmmanud ja ta ütles, et sa seda naudiks niikaua kui seda on, sest varsti enam pole.
          texast pidid väga hästi biitima aga omahat mitte eriti(a la 2paari sa ei foldi never).
          sattusid heale päevale mängima, kuna Roma ja "vanaisa" olid päris kõvasti "mullitanud" ja auku pannud.
          sõber oli sul pigem nit aga mängis samuti ok.
          Lauri ise oli kella 2.30-3.00-ks 10k plussi tõmmanud ja pillid kotti pannud...
          Last edited by vsiu100; 26.07.10, 09:05.

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

Tore midagi positiivset kuulda :)
            Omahas nägin jah alguses igalpool nutsi ja foldisin mitu korda reraise ja calli peale parima käe. Lõpuks aga ainult seda pmst mängisimegi ja hakkas seal ka tunnetus tulema. Enamus aega me viiekesi möllasimegi (mina, mu sõber, Lauri, "vanaisa" ja Roma) ning saime hästi läbi ja jutt jooksis. Kõik kolm "kohalikku" olid mingi aeg kordamööda/korraga suht tiltis ja sealt see raha vaikselt tilkus ka. Imestama paneb see, et kui Lauri ka 10k plussi jäi, siis kust see raha tuli.. Ilmselt Roma sai paraja löögi sel juhul ja "vanaisa" ka tegi minu arust mitu rebuy-d, sest need paar külalist jätsid kokku ainult mingi 5k lauda. Ei oska neid nn rege eriti iseloomustada, sest suhtkoht domineerisin lauda ja nad ei olnud päris omas mullis (ei saanud nitti panna ja fishidelt raha korjata, vaid pidid shorthanded agressiivse mänguga kohanema). Aga väga lahe õhtu oli ja kindlasti lähen varsti tagasi, seekord kuu alguses, peale palgapäeva, ja reede õhtul :)

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Roma sai ca -25k kokku. te olite peale seda tulnud, kui Lauri talle 4handed lauas suckoudi tegi(A5s vs KK, pfai, flop 2 3 4) ja sellest keemine hakkas(vene rahvus, teada asi :D).
              aga soovitan see reede-laup minna, siis peaks päris rahvarohke olema, APAT turniir.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Ai blää korralik õhtu oli sul :D, ~1kuu aja pärast 21 saades tahaks ka vahel ikka Parkis pokrit taguda.

Sm112, mis tööd muidu teed ?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Re: [NL100 FR 20-50bb lauad] sm112 Pokerstarsis

Kas ma oleks dick kui ma oma eelmisi kommentaare tsiteeriks, kus kaks lehte tagasi püüdsin head nõu anda?

User profile: Obu23
                  Bottomline: $9891
                  Career peak: $13,022

Sinu arvestuste järgi on sul ju hetkel rohkem kui 60BI-line downswing......

Comment

• sm112
                    Grinder
                    • Jun 2009
                    • 776

See 550$ sess paar päeva tagasi on tervenisti trackimata jäänud, aga vaatamata sellele on tipuga võrreldes tõesti -50BI (või -25BI kui 100bb lugeda). Downswingi kahjuks süüdistada ei saa, lihtsalt sattusin paar korda jälle "tsüklisse". Üks -800$ HU katsetus kuu alguses ja kolm "paha päeva" keskmiselt -1k$ 6maxis on kogu kurja taga. Praegu juurdlengi, et kas mindset peab üldse 6maxi swingidele vastu või peab full ringi juurde tagasi minema, kus mäng oli märksa stabiilsem.

Ei ütleks, et sa dick oled, sul lihtsalt midagi isiklikku mu vastu ilmselt :D

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Ai blää korralik õhtu oli sul :D, ~1kuu aja pärast 21 saades tahaks ka vahel ikka Parkis pokrit taguda.

Sm112, mis tööd muidu teed ?
                      Vist sai kunagi juba mainitud, et perefirmas töötan. Pikemalt ei hakka kirjutama.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mul ei ole mitte midagi isiklikku su vastu ja andsin sulle toetavat nõu teemal "kõik saab taas korda ja varsti on kõik endine". Millegipärast hirmsas downswingis olev mängija võtab seda kui sõbralikku toetust, upswingis mängija kui vaenulikku kadedust.

Comment

• sm112
                          Grinder
                          • Jun 2009
                          • 776

Tegelikult päriselus olen ma märksa sõbralikum ja loomulikult võtan ma su nõuandeid alati kuulda ning mõtlen nad läbi. Mu varasemad vastused olid lihtsalt kerge level/rebel image creating, mitte midagi isiklikku ja kindlasti mitte midagi vaenulikku.

Comment

• sm112
                            Grinder
                            • Jun 2009
                            • 776

Tõmbasin pargis jälle 8k plussi, ehk peaks üldse live pro-ks hakkama..

Kusjuures täielik kaardisurm oli täna.
                            Last edited by sm112; 31.07.10, 05:07.

Comment

• sm112
                              Grinder
                              • Jun 2009
                              • 776

Eile sai live's variance mind kätte, 3-way all-in'is tõmmati 1-outer ära. Action oli midagi sellist:

Flop J85 rainbow, mul 89TJ, villainil QQJ5 ja teisel 57xx (täpset kätt enam ei mäleta). Flopist all'in ja turn tõi selle õnnetu viie. Kui keegi viitsib, siis võiks flopist equity välja arvutada..
                              Edasi mängisin korra bottom seti omahas üle ja stackisin ennast top seti vastu ära ning viimane pot läks omaha hi/lo's PFAI, mul AA42s, villainil ka kahjuks AA28 ja kolmas tüüp scoopis vist 9TQK-ga pot'i, low-d ei tulnud..

Täna tegin jälle netis otsa lahti ja esimene kiire sess andis augustile kohe ilusa alguse:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Statid 15/11 3bet 6. Proovisin targalt mängida ja mitte spewida ja oli kohe näha, et liigun õiget rada pidi. Jooksin muidugi üle EV, aga ikkagi hea tulemus.

See kuu tahaks vähemalt 200k kätt mängida, veel parem kui suudaks 300k täis saada. Winrate võiks vähemalt 2BB/100 tulla ja põhieesmärk on stabiilselt NL100 50bb laudades 6maxi biitima hakata, et siis edaspidi vaikselt ehk ülespoolegi liikuda..

Comment

• sm112
                                Grinder
                                • Jun 2009
                                • 776

Proovisin eile NL200. No anna abi, mis run oli. Mängijad olid ka muidugi paremad, aga ikkagi.. Flopist keegi alla ei andnud ja no enamus kordi hititi turni mingi 2 või 3 outer ära. Ja siis muidugi see standard bs, et kui käsi on, siis keegi ei calli ja kui otsustan mõne blufi sisse torgata, siis tehakse bottom pairiga mingi herocall. Lõpuks tuli tilt ka külla juba. Pean hakkama stop-loss süsteemi juurutama, eriti kõrgemal shotti võttes. Kuu tagasi nullis ja jätkan esialgu NL100 sügamist. Midagi positiivset ka - NL200 24-tabledes on VPP-rate 1k/h. Mis muud kui õppida-õppida-õppida ja NL200/400 regulariks saada.

Comment

Working...