[NL100 FR] Thanks for the Z

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [NL100 FR 20-50bb lauad] sm112 Pokerstarsis

Palun tule maapeale. Sa ei ole lifetime $10k teeninud ja unistad siin $10k kuudest? Üleöö FGatorsist Durriks ei saa, muidugi on ka erandeid aga väga suure tõenäosusega sina see ei ole.

Ärge arvake, et kade olen! Ei ole, räägin omadest kogemustest. Ka mul on 100k käelisi upswinge olnud, mis on tekitnaud tunde, et olen uus Eesti Kelisitaan aga reaalsus räägib hoopis teist...

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Ranka on vist üks viimastest inimestest, kes kade olla saaks ka

Edu igal juhul.

Comment

• sm112
        Grinder
        • Jun 2009
        • 776

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Sa ei ole lifetime $10k teeninud ja unistad siin $10k kuudest?
        Lifetime on ca 40k$ veidi rohkem kui aasta peale. Koos rakebackiga muidugi. Tildiga olen suht palju kaotanud, muidu oleks mänguline profit oluliselt suurem. See probleem on nüüd ära kukkunud. Varem mängisin 20bb stackiga, kus ei olnud juba puhtmatemaatiliselt võimalik suurt kasumit näidata. Ja nagu mainisin, 10k$ on koos rakebackiga, ja rakeback on 5k$ kuus, kui võtta keskmine kuni aasta lõpuni (milestone boonused). Nii et mängulist kasumit pean samapalju näitama. Mängin 150-200k kätt kuus NL100+ (järgmine kuu hakkan aktiivsemalt kõrgemal mängima peaktime ajal). Et teenida 5k$, pean näitama 1,5BB+/100. On see tõesti midagi nii ulmelist? Ausalt, olen kahe jalaga maa peal.

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

teeme huumorit

Comment

• sm112
            Grinder
            • Jun 2009
            • 776

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
            teeme huumorit
            No teeme veidi :)

Huumor:

Ka mul on 100k käelisi upswinge olnud, mis on tekitnaud tunde, et olen uus Eesti Kelisitaan aga reaalsus räägib hoopis teist...
            See, et sina ei ole, ei tähenda veel seda, et mina selleks saada ei või

Edit. ***** selle kelisitaaniga, nanonoko is my hero.

PS. Mida sa, Julian, tegelikult huumori tegemisega silmas pidasid?
            Last edited by sm112; 19.06.10, 02:55.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ma proovisin anda sõbralikku nõu ja öelda, et dispersioon on üks südametu lits, mis mängib jõhkralt emotsioonidega. Kui oled ikka eelneva elu pokkeri suckinud siis suckid ka homme. On erandeid - näiteks vMario :)

Kui sina ka see erand oled siis palju õnne - Eesti on saanud rikkamaks ühe pokkeritalendi võrra kui aga ei ole isis kukkumine on valus ning fantaasia silmis loodud pudru ja piimamäed vajuvad kokku.

Sina hetkel kindlasti hõiskad enne õhtut, kuna käsi on lihtsalt liiga vähe ning ühtegi 100% vettkindlat tõestust veel e iole.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Ma proovisin anda sõbralikku nõu ja öelda, et dispersioon on üks südametu lits, mis mängib jõhkralt emotsioonidega. Kui oled ikka eelneva elu pokkeri suckinud siis suckid ka homme. On erandeid - näiteks vMario :)

Kui sina ka see erand oled siis palju õnne - Eesti on saanud rikkamaks ühe pokkeritalendi võrra kui aga ei ole isis kukkumine on valus ning fantaasia silmis loodud pudru ja piimamäed vajuvad kokku.
                Offtopicuna - nii dramaatiliseks vist ka ei maksaks minna. See mäng on ju õpitav - eelnevad kogemused siin eriti ei maksa, kui ühel hetkel end käsile võetakse, hea coach palgatakse jne. Tooks paralleeli kasvõi kümnevõistlusega - osad on tipus andekusest (joodik Hämälainen), teised on ninast veri välja neegri tööga sinna jõudnud (Nool).

Comment

• g00000se
                  Vana Tegija
                  • Apr 2010
                  • 1047

Siililegi selge, et ta ei saki ju :P Isegi coachitav paneb ulme game :)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                    Offtopicuna - nii dramaatiliseks vist ka ei maksaks minna. See mäng on ju õpitav - eelnevad kogemused siin eriti ei maksa, kui ühel hetkel end käsile võetakse, hea coach palgatakse jne. Tooks paralleeli kasvõi kümnevõistlusega - osad on tipus andekusest (joodik Hämälainen), teised on ninast veri välja neegri tööga sinna jõudnud (Nool).
                    Otseloomulikult ja isegi päevapealt võid saada oma winratele juurde näiteks 10PT/BB ühiku võrra. See tähendab, et kui mängisid kogu eelneva aasta 100% käsi ja kaotasid räigelt pappi aga nüüd lugesid ranka tabeli läbi, jälgid seda ja oled break-even siis koheselt on su mängus dramaatiline murre.

Aga mida suurem on su winrate siis järjest raskem ja raskem on saada üha suuremat winratet ning miski 1PT/BB pealt ei saa 3PT/BB peale ilma väga suure õppeta ning isegi pärast suurt õppimist on vaja praktikat, praktikat ja veelkord praktikat, et see winrate hakkaks ka reaalslet long runnis end välja näitama.

Omast kogemustest ma räägin, et 100,000 käe peale olen näidanud peaaegu 3PT/BB mid-stakesis ja samas 100,000 käe peale on see olnud ka miinuses. Mid-stakesi ei anna muidugi võrrelda low-stakesiga aga see peaks iseloomustama kõikumisi.

Olge realistid ja vaadake PTR graafikuid, kus vennad upswingiga pikalt ja siis kõmaki kukuvad alla või on jälle pikalt break-even. 2 aastat tagasi ma oleks uskunud sm112 suurte edusse, praegu aga mitte enne kui on tulnud long run.

Upswingid juhtuvad :)

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja OP peaks ise olema kursis kõikumistega, mis tulevad välja siit postist: http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=175

Ka tollal sa ülehindasid oma võimeid.

Comment

• sm112
                        Grinder
                        • Jun 2009
                        • 776

Nagu allolevatelt PTR graafikutelt näha, on sellist stiili mängides kõikumised TOHUTUD. Sa vist ei ole veel tähele pannud, et mängin nüüd suurema stackiga. Muide ronfar3 mängib ka väga tihti paljudes 50bb laudades. Mu eesmärk ei ole regularidega omavahel madistada ja e-peenist mõõta, minu kasum tuleb aktiivsest tableselectimisest ja fishide vastu mängimisest. Ja eriti tore on tsiteerida postitust ajast, kui ma ei teadnud pokkerist suurt midagi. Sa vaatad asja oma mätta otsast ja ei adu, et fishide vastu 50bb laudades 10/8 stiili mängida on natuke teine maailm, kui midstakes LAGi lasta. Viimasel juhul on 100k käelised swingid natuke tõenäolisemad, esimesel juhul ei pruugi neid kunagi tulla. Eks vaata ise.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Korralikud argumendid küll Ranka jutule.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Ma usun, et su põhiline vaenlane on ikkagi tilt ja kui sa oled võidulainel, siis oled omas elemendis ja näitad stabiilset plussi ja võid oma kuupalka läbimängitud käte arvu põhjal arvutada, aga kui tuleb liiga suur arv coolereid ja riverdamisi, siis võivad juhtuda sellised kukkumised, mida sa praegu ei usu juhtuvat. Ma hakkaks koheselt aktiivselt tegelema sellega, mõtleks välja stoplossid ja muud piirid, kui see on sul varem juhtunud, juhtub see veel. 16K käsi b-game ja ainult 300$ miinust on räme vedamine minuarvates. Aga edu, siiamaani on impressive ja loodan, et nii jätkub.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                              Nagu allolevatelt PTR graafikutelt näha, on sellist stiili mängides kõikumised TOHUTUD. Sa vist ei ole veel tähele pannud, et mängin nüüd suurema stackiga. Muide ronfar3 mängib ka väga tihti paljudes 50bb laudades. Mu eesmärk ei ole regularidega omavahel madistada ja e-peenist mõõta, minu kasum tuleb aktiivsest tableselectimisest ja fishide vastu mängimisest. Ja eriti tore on tsiteerida postitust ajast, kui ma ei teadnud pokkerist suurt midagi. Sa vaatad asja oma mätta otsast ja ei adu, et fishide vastu 50bb laudades 10/8 stiili mängida on natuke teine maailm, kui midstakes LAGi lasta. Viimasel juhul on 100k käelised swingid natuke tõenäolisemad, esimesel juhul ei pruugi neid kunagi tulla. Eks vaata ise.

Mida need graafikud tõestama peaksid? Ma võiks ka vabalt postitada mid-stakes legendide graafikuid, mis on täpselt samasugused sirgelt tõusvad aga see ei tähenda, et mu graafik selline on.

Teiseks sa postitasid time-line graafikud, kus käte arvust ei räägita midagi.

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

kuda tervis kärab :D?

Comment

Working...