[HU NL50/100] HullApple --> ranka kasvandik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • noname
    Purjus foorumlaste kaitseingel :P
    • Oct 2009
    • 2366

Re: [NL25]HullApple

Hey,

Tundub,nagu Su positsioon sind üldse ei "huvita" ja mängid liiga looselt.

1)Preflop fold IMO.Ma ei tahaks küll sellisel positsioonil mängida.Kui tagant 3bet tuleb siis callid?
    2)Foldiks,CO/BTN betiksin.
    3)Cooler imo.

Comment

• OskarR89
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 81

Algselt postitas noname Vaata postitust
      Hey,

Tundub,nagu Su positsioon sind üldse ei "huvita" ja mängid liiga looselt.

1)Preflop fold IMO.Ma ei tahaks küll sellisel positsioonil mängida.Kui tagant 3bet tuleb siis callid?
      2)Foldiks,CO/BTN betiksin.
      3)Cooler imo.

+1

Comment

• Poku
        Bännitud
        • Mar 2010
        • 295

Tere,

Prooviks siis kommenteerida su käsi. Ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga ehk on mõningaid ideid siit võtta :)

Käsi nr. 1:
        Preflop: vastase statid sellised suht donkey omad... neid ei tea kunagi ette mis teevad, tuleb karta neid.
        Täiesti maitse asi kas callida või foldida. Isiklikult donkey vastu foldiks selle, kuna ainuke asi mida ma tema vastu mängida tahaks sellises limiidis oleks set või parem. Seega kõrge suited connector oleks veel ok.

Flop:
        Kena said Top Paarile pihta, väga kena.
        Vastane teeb väga dibiilse panuse, millel on üldiselt 2 põhjust, kas ta bluffib või tal on suht nuts. See on donkey, ei tea kunagi mis teeb.
        Ma ei tõstaks donkeyt enne kui mul pole absoluutset nutsi, sealt võib MIS IGANES vastu tulla. Ja nagu nägimegi tuli raise vastu. Foldiksin siin. Tal võib olla milline kuningas iganes, AJ, AK, A2, K2, KJ, J2, JJ, 22, KK, QQ, JJ, AA rea tõmbed... me ei tea mis tal on ja me ei taha enda TP keskmise kickeriga doneky vastu suure poti peale mängida. call oleks õige olnud ta esimese panuse peale. Kuna üldiselt neile meeldib slowplayda kui neid on nuts.
        Ja raise peale fold, kuigi ta raise on ka parajalt naljakas, aga noh eeslid ei teagi mis nad teevad.

Turn:
        Said kolmiku.
        Sa nägid juba mis ta eelmisel tänaval tegi ja vabalt tema ranget vaadates võib sealt nüüd see full house või kõrgem K kokku tulla. checki järgi ja proovi võimalikult odavalt saada showdownile.
        Donkey on idioot, kunagi ei tea mis tal on ja ta käitumine on täiesti ettearvamatu. Kui sul on selline nõrk käsi, siis proovi seda mängida võimalikult odavalt, või loobu. Muidugi mängides endal ka oleks mulle Turni (ma poleks sinnamaani tõenäoliselt jõudnudki, arvatavasti poleks floppigi jõudnud), ogaljuhul turnis oleks olnud kange tahtmine edasi mängida ja läheksin ka broke, kuid tema initsatiivil, mitte endal.

Käsi 2:
        Preflop: OK, nice
        Flop: Täiesti kuiv laud, cbet lao siin kohe kindlasti, raise peale fold.
        Turn: Calliksin ka ära
        River: FOLDFOLDFOLD. pot size bet. Sa ei saa seda ära callida nii nõrga käega. Sul on nõrk käsi, proovi sellega odavalt showdownile jõuda.
        Jäta meelde: Väiksed pangad väikestele kätele, suured pangad suurtele kätele.
        See on NL10, siin saab raha palju palju palju lihtsamalt, kui selliseid kahtlaseid kohti mängida.
        See 33 käe statistika ei anna meile MITTE MIDAGI. Liiga väike sample

Käsi 3.
        Preflop: OK
        Flop: Miks sa betid siin? Väga tõmbe rohke board. Saan aru et sul on väga väga palju oute. Et hakkaks kasvatama vaikselt panka, juhul kui hitid, pole üldse paha idee, hiljem võimalus palju kergemini raha kätte saada. Aga kuna sul on niipalju vastaseid veel pangas, siis kas sa mõtlesid ka plaani välja - Juhul kui saad ületõste? Mis veel tähtsam, juhul kui EI hiti??? Kui ei mõelnud, siis vale bet ja checki ning proovi enda out tasuta ülesse leida.

Turn:
        Said nuts masti, kena, ja kena panustamis suurus

River: Kena panus, ei saanud siin midagi muud tehagi, paardunud laual alati võimalus full houseks. Sellevastu ei saa, seda kätt ei saa kuskil foldida.

Nende 3e käe põhjal:
        Õpi paremini positsiooni mängima ja ära mine spekulatiivsete kätega spekulatiivsete vastaste vastu.
        Ära tekita endale raskeid postflop otsuseid. NL10 on kindla ja for value mängimis koht. Mitte postflopi meeletu skilli koht, kus peab vastast üle mängima. Seda ei suuda liiga tihti sa teha, kuna vastased ei saa aru sellest.
        Sa võid isegi täiesti kindlalt teada mis vastasel on, aga tihtipeale on sellest teadmisest ülivähe kasu NL10nes, sest sul pole õrna aimugi kas ta on võimeline seda foldima.

Loodan et on abi:)
        Last edited by Poku; 17.03.10, 01:42.

Comment

• Hullapple
          Õpihimuline Mängur
          • Aug 2009
          • 364

Algselt postitas Poku Vaata postitust
          Tere,

Prooviks siis kommenteerida su käsi. Ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga ehk on mõningaid ideid siit võtta :)

Käsi nr. 1:
          Preflop: vastase statid sellised suht donkey omad... neid ei tea kunagi ette mis teevad, tuleb karta neid.
          Täiesti maitse asi kas callida või foldida. Isiklikult donkey vastu foldiks selle, kuna ainuke asi mida ma tema vastu mängida tahaks sellises limiidis oleks set või parem. Seega kõrge suited connector oleks veel ok.

Flop:
          Kena said Top Paarile pihta, väga kena.
          Vastane teeb väga dibiilse panuse, millel on üldiselt 2 põhjust, kas ta bluffib või tal on suht nuts. See on donkey, ei tea kunagi mis teeb.
          Ma ei tõstaks donkeyt enne kui mul pole absoluutset nutsi, sealt võib MIS IGANES vastu tulla. Ja nagu nägimegi tuli raise vastu. Foldiksin siin. Tal võib olla milline kuningas iganes, AJ, AK, A2, K2, KJ, J2, JJ, 22, KK, QQ, JJ, AA rea tõmbed... me ei tea mis tal on ja me ei taha enda TP keskmise kickeriga doneky vastu suure poti peale mängida. call oleks õige olnud ta esimese panuse peale. Kuna üldiselt neile meeldib slowplayda kui neid on nuts.
          Ja raise peale fold, kuigi ta raise on ka parajalt naljakas, aga noh eeslid ei teagi mis nad teevad.

Turn:
          Said kolmiku.
          Sa nägid juba mis ta eelmisel tänaval tegi ja vabalt tema ranget vaadates võib sealt nüüd see full house või kõrgem K kokku tulla. checki järgi ja proovi võimalikult odavalt saada showdownile.
          Donkey on idioot, kunagi ei tea mis tal on ja ta käitumine on täiesti ettearvamatu. Kui sul on selline nõrk käsi, siis proovi seda mängida võimalikult odavalt, või loobu. Muidugi mängides endal ka oleks mulle Turni (ma poleks sinnamaani tõenäoliselt jõudnudki, arvatavasti poleks floppigi jõudnud), ogaljuhul turnis oleks olnud kange tahtmine edasi mängida ja läheksin ka broke, kuid tema initsatiivil, mitte endal.

Käsi 2:
          Preflop: OK, nice
          Flop: Täiesti kuiv laud, cbet lao siin kohe kindlasti, raise peale fold.
          Turn: Calliksin ka ära
          River: FOLDFOLDFOLD. pot size bet. Sa ei saa seda ära callida nii nõrga käega. Sul on nõrk käsi, proovi sellega odavalt showdownile jõuda.
          Jäta meelde: Väiksed pangad väikestele kätele, suured pangad suurtele kätele.
          See on NL10, siin saab raha palju palju palju lihtsamalt, kui selliseid kahtlaseid kohti mängida.
          See 33 käe statistika ei anna meile MITTE MIDAGI. Liiga väike sample

Käsi 3.
          Preflop: OK
          Flop: Miks sa betid siin? Väga tõmbe rohke board. Saan aru et sul on väga väga palju oute. Et hakkaks kasvatama vaikselt panka, juhul kui hitid, pole üldse paha idee, hiljem võimalus palju kergemini raha kätte saada. Aga kuna sul on niipalju vastaseid veel pangas, siis kas sa mõtlesid ka plaani välja - Juhul kui saad ületõste? Mis veel tähtsam, juhul kui EI hiti??? Kui ei mõelnud, siis vale bet ja checki ning proovi enda out tasuta ülesse leida.

Turn:
          Said nuts masti, kena, ja kena panustamis suurus

River: Kena panus, ei saanud siin midagi muud tehagi, paardunud laual alati võimalus full houseks. Sellevastu ei saa, seda kätt ei saa kuskil foldida.

Nende 3e käe põhjal:
          Õpi paremini positsiooni mängima ja ära mine spekulatiivsete kätega spekulatiivsete vastaste vastu.
          Ära tekita endale raskeid postflop otsuseid. NL10 on kindla ja for value mängimis koht. Mitte postflopi meeletu skilli koht, kus peab vastast üle mängima. Seda ei suuda liiga tihti sa teha, kuna vastased ei saa aru sellest.
          Sa võid isegi täiesti kindlalt teada mis vastasel on, aga tihtipeale on sellest teadmisest ülivähe kasu NL10nes, sest sul pole õrna aimugi kas ta on võimeline seda foldima.

Loodan et on abi:)
          Tänan sind meeldiva lugemise eest. Abiks kindlasti.

Comment

• Konso
            Grinder
            • Nov 2009
            • 936

Tao POKU viimane lõik endale pealuu sisse ja on abi :D

See on üle pika aja üks asjalikumaid postitusi mis ma näinud olen, tubli töö

Comment

• Hullapple
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2009
              • 364

Järjekordne NL10 sess on aia taga.800 käega -3,7BI.

Suurimad kaotatud käed:
              1)vastane 59/6, 83 käe kohta
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2)Vastane56/0, 28 käe kohta

3)tundmatu

4)Vastane 33/0, 66 käe kohta

5)vastane tundmatu

Kommentaarid ja kriitika oodatud.

Varsti hakkab tunduma nii et kui ei hiti siis ei cbeti, sest selle sessi statistika näitas järgmist: Flopcbet% 71,9 ja flopcbet success 39,1%. Täiesti kohutav. pidevalt sain calli kus turnis olin sunnitud foldima voi sain vastu minraise ja jällegi tuli loobuda.

Viimase 13k käega olen kaotanud 443$. Hetkel tunnen et skill ja mindset on sellised millega ei beati mitte kedagi ega ka mitte midagi.
              Last edited by Hullapple; 18.03.10, 02:44.

Comment

• Poku
                Bännitud
                • Mar 2010
                • 295

Mnjaaa koledad ja rasked käed tõesti.
                800 käega nii joosta -46/100 on ikka suht mindseti p... keeraja.
                Vaatan homme su käed üle selge peaga ja proovin natuke analüüsida, aga kahtlustan et jooksid väga halva runi otsa.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

1. preflop paneks 1,5 vähemalt. kuna mastidraw on ka korralik, TPKG siis calliksin samuti

2. pole parata

3. pole parata

4. pole parata, kuigi võib ka sellise kaardi checkida siin passiivse dongi vastu

5. arvestades poti ja alles jäänud stacke, kasuta pokerstove ja vaata mis saad. kas oleks +EV lüke äkki AI?. väike fold equity on äkki ka veel...kahtlane koht igatahes. Jama ka selles, et sul ei pruugi eriti isegi masti oute olla enam...

Miskit hullu nende käte põhjal küll ei tundu olevat. Samas võib raha kaduda ka paljudes väikestes potides. Vaatame!

EDIT: esimeses käes muidugi call! 3beti suurust jäin liialt uurima ilmselt...
                  Last edited by pastilaa; 18.03.10, 17:31.

Comment

• Hullapple
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2009
                    • 364

NL10 800 käeline sess selja taga ja -2,1BI.
                    Praeguseks hetkeks on selge et ma ei biidi isegi NL10 enam, sest 7k käega -7,3BI on ikka omaette saavutus.

Kui sessi alguses on koik korras suudan teha koralikku mängu siis pärast paari nõmedust hakkab vaikselt tilt sisse tulema. Siis tiltan yhe BI maha ja lõpetan sessi vinges tildis. SWEEEET

Kuu tagasi voi nii pidasingi enda tugevamaks kyljeks ehk seda et ma ei läinud tilti. Mõnikord lõpetasin 4000 käelise sessi näiteks 0 peal ja teadsin et kui poleks seal KK kohtunad AA-ga paar korda, ja veel vastane mõnes korras riverisse välja imenud siis oleksinud olnud mõned BI plussis. Kenasti suutsin ohjeldada ka miinus sesse, läksin kyll kurvalt arvuti tagant minema aga ei olnud tiltis.
                    Nyyd aga on asjad juba nii pikalt alla mäge läinud iga väiksemgi asi ajab kohe pasa keema. Viimastel päevadel olen vähem mänginud ja rohkem keskendunud õppimisele, sellest pole ka suurt tolku olnud. Loll pea on ihu nuhtlus.

Suurimad kaotatud käed siis:

1)Vastane 50/6, 26 käe kohta, Standard

2)Vastane tundmatu, no ma ei tahtnud uskuda, tõesti ei tahtnud. Tiirutasin kõvasti ymber fold nupu aga ei suutnud siiski.

3)Vastane tundmatu, no ma ei tea, mis sa ikka teed siin. nh

4)Vastase sample väike aga selel põhjal oli calling stationist passiivitar. 1,80$ oleks siis võib olla saanud säästa.

5)Vastane 39/26, 3bet16%, AF 3,0. 90 kätt

Kommentaarid ja kriitika oodatud.
                    Last edited by Hullapple; 19.03.10, 19:30.

Comment

• Jennifer
                      Pokkerihai
                      • Dec 2009
                      • 1503

Käsi1:
                      Standart. Oleks sarnaselt teinud.
                      Käsi2:
                      Oleksin pf juba foldinud. Liiga jama käsi, et vastasele survet avaldada.
                      Käsi3:
                      Oleks sarnaselt toiminud.
                      Käsi4:
                      Oleks natukene vähem flopis bettinud, aga üldjuhul sarnaselt toiminud.
                      Käsi5:
                      Ei saa aru. Sa oled mis seal?

Comment

• Hullapple
                        Õpihimuline Mängur
                        • Aug 2009
                        • 364

Algselt postitas Jennifer Vaata postitust

Käsi5:
                        Ei saa aru. Sa oled mis seal?
                        Jep, nii on raske :)
                        Parandasin ära!

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Miks sa teises käes SB peal ümber fold nupu tundmatu vastase vastu pre ei tiirutanud? Rääkisin sulle ka ju, et su SB range on selgelt liiga lai. Avad sealt rohkem kui buttonilt! Homme väike reis mul, aga pühapäeva õhtul äkki teeme sessi ära. Midagi väga hullu ei paista nende käte järgi.

Comment

• raunsz
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1492

2. käsi. See ongi see n-ö nõrgem full house, millest ma teema tegin. Kardan selliseid väga. :D Oma ässadega ja kümnetega tõin liiga illustreeritud näite, siin nüüd ehtne näide, ka madalamate kaartidega.
                            Oleks ka pf-s foldinud. :/
                            4. käsi. Läksid blinde varastama ilmselt? Ja tuli kohe kole kaart. Tavaliselt kui nad juba korra ei foldi, siis ma enam ei betiks.

////ma pole üldse õigem inimene siin seletama, sest donk. aga no minu arvamus see ////// :D

Comment

• Hullapple
                              Õpihimuline Mängur
                              • Aug 2009
                              • 364

pea 1800 käeline sess tõi siis seekord väikese plussi, 1,9BI.
                              Sessi ei alanud ega lõppenud hästi.
                              Graafik siis:

Lisan siia ka suurimad kaotatud käed mille kohta ootan kommentaare ja kriitikat:

1)Vastane 69/15 3bet9,5 (56Kätt). See on siis viimane kõsi põhimõtteliselt, graafikult ka näha viimast kukkumist. Otsustasin teda mitte 4bettida kuna teadsin et flopis agro ja hakkab paugutama.

2)Vastane 63/0. Callisin ta ära kuna turni aggro faktor oli tal kõige suurem 3,5.

3)Vastane 44/7,85 käe kohta.

4)Vastane standard donk, aga see ei õigusta mu tegu, täiesti mõtlematu tegu. Eks lootsin tal olevat AQ, AJ, KQ, vms. aga sellest oleks võinu aru saada et tal seda pole kuna avang oli standardist suurem. Siin võib ainult iseendale vastu peapekki anda.

5)57/3, 125 käe kohta. Mis sa ikka teed.

6)Vastane oli super aggro donk 35/30 AF5. Võtsin ta vastu passiivse poole, lootes et ta end ise lõhki paugutab, aga ei, kaevasin sellega endale hoopis augu mille ka veel lõpus väga rumalalt kinni maksin. Jällegi puhas tähelepanematus minu poolt.
                              Last edited by Hullapple; 21.03.10, 02:28.

Comment

• Hullapple
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2009
                                • 364

Järjekordne sess läbi, 2700 kätt ja +3,7bi. Peale vaadates võiks ju öelda et OK, aga ei ole, ma ei ole rahul, kohati nii enda mänguga kui ka starsi turni või riveri kaartidega.

Suurimad kaotatud käed siis:
                                1)Vastane 24/11/1,8. 344 kätt

2)Vastane 61/22/AF19,0/3bet9,1. 46 kätt

3)Vastane sama mis eelmises käes.

4)Vastane37/10/1,2. 47 kätt

5)Vastane tundmatu donk, stacki järgi vaadates.

6)Vastane 41/24/1,2. 102kätt

Kõik õpetussõnad oodatud.

Comment

Working...