[NL25]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: raunsz'i teekond hallitanud rollerist bemmini

Suht dream flop set-i shovemiseks ju.

Comment

• raunsz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1492

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Suht dream flop set-i shovemiseks ju.
      No täpselt (!) samasuguse boardiga näidati eelmine nädal mu shove peale kahte emandat ja rahakott läks!

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

1. Ära ole nii resulted oriented.
        2. Ära setmine 3bet pottides. Eriti kui veel ka OOP oled.
        3. Kasuta pokerhandi asemel mõnda korraliku converterit: http://poker-tools.flopturnriver.com...onverter-B.php või näiteks http://www.handconverter.com/

Comment

• raunsz
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1492

Nii, täna olin tegemas rekordpäeva NL5-s, aga siis sain mõnusalt suckoute jälle :D ja 6 BI-d läks.:S Proovin rahulikult keskenduda jälle varsti.

EDIT:
          irw, ~ 4h tegin tööd, et saada 30 USD kokku ja kulus 15 min, et päeva kasum bustosse ajada. :D
          Last edited by raunsz; 06.03.10, 23:45.

Comment

• Nylander
            Jube Noob
            • Oct 2009
            • 175

m tegin oma rekordpäeva NL5 s eile, though alles 3 päeva mängisin aga jh suht armutult lasen, 10000 kätt juba NL5 s, proovi weak tight stiili ma jään alati sellega kasumisse, ma kardan et sul sama viga mis mul oli alguses õpi foldimine ära, ma saan aru et KK on ilus asi aga kui tuleb ace high board ja keegi teeb reraise või lead out siis raskelt see tuleb aga viska need kunnid minema,
            Last edited by Nylander; 07.03.10, 07:35.

Comment

• seep
              Grinder
              • Dec 2009
              • 698

eiiii weaktight on fish ja ahigh boardil raise/cbetile foldimine KKga on standard ning see pole weaktight, samas kui vastas on aggrofish siis võib light3bettida ahigh poordil KKga. Setti ei visata kunagi ära microdes, kui board pole just 9cTcJc ja vastas on sul 13/11 vend kes raiseb sind kui sul on bottomset.

Comment

• Nylander
                Jube Noob
                • Oct 2009
                • 175

Algselt postitas seep Vaata postitust
                eiiii weaktight on fish ja ahigh boardil raise/cbetile foldimine KKga on standard ning see pole weaktight, samas kui vastas on aggrofish siis võib light3bettida ahigh poordil KKga. Setti ei visata kunagi ära microdes, kui board pole just 9cTcJc ja vastas on sul 13/11 vend kes raiseb sind kui sul on bottomset.
                WEAKTIGHT micros on profit, aga what do i know vähendades kaotusi tuleb raha, but ok ma olen veel fish kuigi kogemusi juba 54 k kätt ptri järgi

Comment

• seep
                  Grinder
                  • Dec 2009
                  • 698

weaktight ei ole võitev pokker, tugev TAG või osav LAG on võitvad pokkerid tänapäeval ja eriti osav LAG, kuid see on meta juba. overpair= microdes nuts tihtipeale, TPGK on väga hea käsi, TPTK on ka väga nuts. Cbetid A/K high dry boarde, aggrodonki vastu kaitsed oma kätt ka tpmk. Betid oma drawe. Üldiselt bluffe ei tee(cbet on su ainuke bluff). Kui on passiivne vend ja stacke on piisavalt (10x bet vähemalt) siis betid oma drawe ka turnil. See ei saa ju nii raske olla.

EDIT: lisaksin veel, et weaktightid on tugevate TAGide üks kõige lihtsamaid vastaseid, ning 80% ajast saab neilt cbetiga raha kätte flopis.
                  Last edited by seep; 07.03.10, 13:39.

Comment

• raunsz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1492

Tänud arutelu eest!
                    No suited connectoritega tahaks alati floppi ära näha. Vahepeal viskab kohe rea-ja mastitõmbed maha.

Midagi positiivset ka - täna oli sõprusmäng meil jalkas ja lõin 4-0 värava! GOOOAAAL! :D

Comment

• seep
                      Grinder
                      • Dec 2009
                      • 698

SC ürita floppi näha multiway pottides ja hilisematelt positsioonidelt... nendel pole väga mõtet kui sul pole positsiooni, sinust sõidetakse üle kui sa isegi saad mingi drawi kätte.

Comment

• Nylander
                        Jube Noob
                        • Oct 2009
                        • 175

juu ma olen siis vb tigh aggressive pigem, sest see profiil mis sa näitasid ei ole päris mina

Comment

• seep
                          Grinder
                          • Dec 2009
                          • 698

weaktight on selline kes cbetib ainult tabatud floppe, foldib raisedele kui pole vähemalt kahte paari(kasutades mõlemat enda käes olevat kaarti) või ülepaari(sellega ka foldib liiga tihti). Semibluffe ei tee(drawsid ei beti). See ei ole võitev pokker enam pikka aega!

Comment

• Nylander
                            Jube Noob
                            • Oct 2009
                            • 175

Algselt postitas seep Vaata postitust
                            weaktight on selline kes cbetib ainult tabatud floppe, foldib raisedele kui pole vähemalt kahte paari(kasutades mõlemat enda käes olevat kaarti) või ülepaari(sellega ka foldib liiga tihti). Semibluffe ei tee(drawsid ei beti). See ei ole võitev pokker enam pikka aega!
                            indeed see pole mina aga tühja õhku ma ka ei beti, aga TPTK on minu jaoks ka nuts aga TPGK üritan ettevaatlikum olla, ma ei tea miks ma ennast weak tightiks nim aga jh ma olen licalt nitim kui Ranka tabel, väldin broadwayd kui just pole mingi CO+ ja minu seljataga folded

Comment

• HU grinder
                              Vana Tegija
                              • Feb 2010
                              • 1002

seljataga folded? Sul käib mäng hoopis teistpidi..

Comment

• Ämmapets
                                Jube Noob
                                • Oct 2009
                                • 171

No mikros ei tohiks eriti raske olla ülepaaride ja TPTK foldimine, kui tight mängija sind madalal flopil raiseb. Settide vastu bustoks joosta pole ka kõige targem tegu minu arvates. Täna foldisin nt 2 korda QQ ja korra KK sellistes olukordades. Mis mõtet on callida, kui villain, kelle agg on 0.5, flopis paugutama hakkab?

Comment

Working...