[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hoss23
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 2551

Re: [PLO50-200 HU] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Miljoni õnnitlused!!!!!!

Comment

• -andres-
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4546

Amazing photographs brought to you by Andres.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

lol
        debiilikud
        rohvel

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

haha sickness

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

LOL, hea pilt :D

VPPsid tuleb PLOHUd mängides vähe. 6maxi genedes tuleb rohkem.
            VPP-ratei ma ei tea, eriti ei jälgi ega vaata neid numbreid - irrelevent stuff :D

Oskan öelda, et plo200 6maxis on 10 000 kätt ca 1000$ raket.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
              LOL, hea pilt :D

VPPsid tuleb PLOHUd mängides vähe. 6maxi genedes tuleb rohkem.
              VPP-ratei ma ei tea, eriti ei jälgi ega vaata neid numbreid - irrelevent stuff :D

Oskan öelda, et plo200 6maxis on 10 000 kätt ca 1000$ raket.
              Aga palju reiki 20 000 käe peale?

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Kasuta excelit

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga

ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!!

Comment

• anatoli grinder
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2010
                    • 337

edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga edaspidi tegelen vaid plohuga

ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!! ei mingit 6maxi ega fullringi, ainult bummhunt!!!
                    Palju ööga auku läks?

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Kuuled, äkki räägid oma tuleviku plaanidest ja millega tegeled? PLO 6-maxi mängid? Siis kas PLO HUs plaanid tulevikus ka regidega mängida, või ainult bummida või juba mängid. Jah, ootaks tuleviku plaane ja tegemistest juttu.

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

Tulevik:

*Novembri lõpus toimub Tallinnas Baltic Winter Festival, kus mängin kõiki evente (1k€ highroller on veel lahtine).

*3ndal detsembril liigun Prahasse, kus toimub Prague Poker Festival (EPT, Eureka, GSOP, WPT jne).
                        Seal mängin kindlasti Eurekat.
                        Lisaks plaanin EPT Main Eventi mängida (tuttav steigib täies ulatuses!!) ning ülejäänud turniirid tulevad käigupealt (oleneb, kuidas EPT ME-l läheb).

*Onlines tahan keskenduda PLOHU mängule, ei mingit 6maxi. Eelmine sügis näitasin väga edukat headsup mängu midstakesis, seega ma tean, et olen võimeline seda ka praegu tegema.
                        Kahjuks või õnneks lõppeb kõik sellega, et jään 6max PLOd mängima, kus mind long termis crushitakse (ma ei pea variatsioonile vastu, teen palju vigu, spewyn ning olen veits scared money [kardan kaotada], kuigi olen plo200 jaoks rolled up).

*Regidega PLOd toksida ei viitsi ega taha- vb tulevikus, eks näis. Arvatavasti mind crushitakse.
                        Eesmärk on siiski raha teenida, seega ma pigem mängin nõrgemate mängijatega.

*Tean seda, et eesmärk on netiroll ülesse lüüa (HUd mängides), ca 160bi @ plo600 ja plo400 jaoks. Seal jalad uuesti alla saada ning tulevikus keskenduda LIVE mängudele (EPT regziks tahan saada). Ma pole EPT ega GSOPi hitist ühtegi senti online-bankrolli kandnud.

*Tean ka seda, et vajan PLO 6maxi coachingut.

*Suvel lähen koos naisega 90% tõenäosusega ca kaheks nädalaks Las Vegasesse (lähiajal üritan piletid ära bookida, kui näen mõnda superpakkumist).

*Vegases tahan keskenduda Venetiani Deepstack Extravaganza festivalile, sealsetele 400-600$ turniiridele (vb mõnele 1100$sele kah). Mlle meeldisid need kõige rohkem. Kõik turnad on kahepäevased ning esimese päeva lõpus jõutakse rahadesse.

*Üritan end päriselus kokku võtta, vähem raha kulutada ja vähem mõttetuid kulutusi teha, sest balla laifile tuleb tasapisi kriips peale tõmmata.
                        St ka seda, et 2013 ma ei kavatse nii palju reisida vaid hoian raha Las Vegase jaoks.
                        Viimasel ajal olen kordades vähem kulutama hakanud ning mul on selle üle väga hea meel. Eriti rahul olen ma korteri ostuga, sest kui tulevikus peaks midagi totaalselt perse minema, siis on mul vähemalt korter, kus elada :)

Praegune kuu on +3k$, mis iseenesest hea, sest viimastel kuudel pole profitit näidanud. Aasta cashgamei profit on ca 8000$, mida on OBV väga vähe. Sinna lisanduvad boonused & rakeback.

Kui arvestada LIVE turniire, LIVE cashgamei aka LIVE pokkerit, siis on aasta miinuses :)

sry for typos, pikk post grindi kõrvalt
                        Last edited by hotcocacola; 23.11.12, 07:30.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

special vastus rankale:

Kaugemale tulevikku ma ei oska vaadata. Iseenesest tahaks kooli ära lõpetada, autokooli minna ning investeerida mõned summad aktsiaturgu.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Ööga suutsin endale hankida nohu, köha ja kurguvalu. Forfucksakes.....ma olen tavaliselt pooltõbine ca kord kahe-kolme aasta jooksul.
                            Nüüd tuleb enda vanaema specialravimit kasutada: rämedalt palju vedelikku tarbida ning haigus välja urineerida :D

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

special vastus rankale:

Kaugemale tulevikku ma ei oska vaadata. Iseenesest tahaks kooli ära lõpetada, autokooli minna ning investeerida mõned summad aktsiaturgu.
                              Ikka veel autokoolis käimata?
                              Sa võid ju e-koolituse võtta, siis ei pea minuteada vähemalt passimas käima seal.
                              Siuke pill perseall ja ei saa sõita, sad sad sad sad tears sad sad tears tears sad sad

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                                Ikka veel autokoolis käimata?
                                Sa võid ju e-koolituse võtta, siis ei pea minuteada vähemalt passimas käima seal.
                                Siuke pill perseall ja ei saa sõita, sad sad sad sad tears sad sad tears tears sad sad
                                Tean :(
                                Aga ma lihtsalt ei viitsi. Olen isiksuselt väga-väga laisk :(

Comment

Working...