[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
-
-
Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.
Vaadates koefe, siis need nrid on vist antud viimase aasta live tulemuste eest (regulaarsed live turnad + deepstackid + välismaal käimised).
Küll, aga ma ei saa nt aru, kuidas on Kairitil 45 ja nt Vallol 85 ? :D. Või et Kairiti 45 vs Mauri 55 - r u serious :D?
Leemeti koef tõenäoliselt sellepärast nii madal, sest ta selle aasta alguses väga heas vormis (hittis vist paar turniiri).
Comment
-
pakun välja, et üks neist, kelle koefitsent muigama paneb, on naine. teise nime julgen välja öelda - leemet prits.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustMõned numbrid on eepiliselt naljakad (nimesid ei maini :D)
Comment
-
Ma ei tea, ma ise arvasin, et minu koef on kõige väiksem ja see on 20-25, või siis jagan Henriga koefi 20-25 vahel.
Kuna endal igav, siis lähen teen sümboolsed panused suurtele numbritele (1-2€ per kärss)
Comment
-
Ma pole suur bettingpro, kuid arvan, et parimatel võiks olla 20-30. Enamusel alates Tõnu Kõivust 45-60. Usun et Madis Eriti 100.0 tundub siiamaani kõige asjalikum koef, sh Vallo 85.
Comment
-
NB! Madis Eriti peale lubas mul maximum 2€ panna! lol (tahtsin 5€ :( )
Comment
-
Tal bankroll management ei luba rohkem.Algselt postitas kjmrc Vaata postitustRaigo, kas kõigi peale saab maximum 2€ panna? Või mis värk sellega on?
Comment
-
Vau, kes need konfid tegi,ei jaga sellest asjast ikka mitte midagi. Või vähemalt tundub nii. Igale konfile mingi 10 taala peale ja las minna. Sisuliselt oled alumistega normaalselt kindlustatud ja ootad, et 100sed vennad kümnekordistaks.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustEMV koefid tulid välja. Mõned numbrid on eepiliselt naljakad (nimesid ei maini :D)
Kui muidugi mingit single bet limiiti pole, et võid 3 panust teha kokku.
Comment
TC
Comment