[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.

hästi turundada?

problem faggot haterz?
    miks te üldse seda teemat külastate?

Comment

• Jäämees
      Vana Tegija
      • Jun 2011
      • 1182

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
      hästi turundada?
      Reverse psychology

Comment

• Poke
        Grinder
        • Mar 2010
        • 995

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
        Minu arust oli küll hea päevik ja ka decent entertainment. Ära nüüd mainstream twitteri gayks hakka.
        nõustun

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Ok2aa, vähem heitimist plz :D, ma saan aru, et sul raske, aga palun, püüa olla.

Twitterit mugavam kasutada ja hallata ja selleni jõuavad PP-välised-inimesed-tuttavad kergemini.

Alaska, kahjuks siit teemast sa ei leia huvitavaid HUSNG käsi. Küll aga võid neid leida siit...
          See, et sinu jaoks pole enamus käsi huvitavad ei koti mind ega teisi. Minu jaoks pole nt ükski HUSNG käsi huvitav, ma ei hala ega pasanda sellest nt Andu päevikus, samuti mind ei koti sinu chk-raised turnis või badbiidid riveris. Kui näitad stabiilselt häid tulemusi, siis WP, liigu limiitidest ülesse :) - ma ei tule seda maha tegema

Ma olen enda päevikusse postitanud päeva/sesside käsi (võidud, kaotused, huvitavad, head ja halvad liinid jne).
          Ma pole kunagi maininud, et see päevik on treening-päevik, kuhu kavatsen postitada KÕIGE HUVITAVAMAID käsi, minu coaching-hind on XXX$ jne.

Kui sa otsid midagi enamat, siis palun külasta DeucesCrackedit, 2+2-te vms. Kui otsid midagi veel enamat, siis maybe on abiks see...

Iseenesest päris naljakas vaadata neid ForeverAloneFoorumlasi, kellele kohe üldse ei meeldi, mida olen saavutanud, kuhu olen jõudnud, millised on minu online ja ka live tulemused läbi-aegade.
          Cmon, aga Teie ise?

Te võiks trollimise (loe: pasandamise) asemel aja maha võtta ja natuke mängule keskenduda, lugege, õppige või külastage mõnda tarka saiti (jutt ei käi täiskasvanute erootikaportaali(de)st!).

Aga juhul, kui kavatsete edasi hädaldada, et 4aastat tagasi biitisite 10bb/100-le ja tänapäeval 0,5bb/100-le siis EDU ja:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Praegu vist kõik.
          Nädala pärast algab Eesti MV.
          Vihje ForeverAloneFoorumlastele: tirige enda naine, sõbranna, ema, õde, armuke või keegi teine @ Event#1-le, Segapaarismängule...

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Eestikatel kavatsen osaleda kõikidel turniiridel (vb Rahvaturniiri jätan vahele).
            Praha UO main event oli huvitav. Alustasin tugevas lauas. Mängujärgne analüüs näitas, et ma tõenäoliselt pole nii raskes lauas mitte kunagi olnud.
            Tegin mõned sideevendid, kuid ei cashinud. Bounty turnalt sain 2 pearaha, kuid rahadesse ei jõudnud.

Aprillis lähen vist kuuks ajaks välismaale. Plaan oli naisega minna Miami beachi, võtta balla-condo pea 3ks nädalaks ja sealt edasi Dominikaanidele, kuid eile jõudis kohale asjaolu, et USAs ei saa netis mängida...:D, seega nüüd tuleb plaanid ümber teha.

Üks plaan: Turks and Caicose saar

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Tubli, et otsustasid lõpuks seda päevikut suretama hakata ja Twitterisse kolida.. Mingi mõttetu porr, mis siin toimus koguaeg.. hatereid paksult täis :) Ja täiesti tõsi ta on, et paljud heiterid on lihtsalt kadedad, sest nühivad eluaeg mikrolimiiti:D

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Ma ei ole veel kuhugi kolinud. Lihtsalt üritan Twitterit rohkem kasutada, väga mugav- kiidan!

Comment

• jarlop
                  FPP Pro
                  • Sep 2009
                  • 241

negatiivset kriitikat siin vist ei kannata... õige coca... sõima kõigil neil hateritel vms iganes näod täis, jama on see et neid tuleb siis ainult juurde. :D Kusjuures need asjad teevad teemat ainult huvitavamaks
                  Last edited by jarlop; 20.02.12, 03:08.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                    Eestikatel kavatsen osaleda kõikidel turniiridel (vb Rahvaturniiri jätan vahele).
                    Praha UO main event oli huvitav. Alustasin tugevas lauas. Mängujärgne analüüs näitas, et ma tõenäoliselt pole nii raskes lauas mitte kunagi olnud.
                    Tegin mõned sideevendid, kuid ei cashinud. Bounty turnalt sain 2 pearaha, kuid rahadesse ei jõudnud.

Aprillis lähen vist kuuks ajaks välismaale. Plaan oli naisega minna Miami beachi, võtta balla-condo pea 3ks nädalaks ja sealt edasi Dominikaanidele, kuid eile jõudis kohale asjaolu, et USAs ei saa netis mängida...:D, seega nüüd tuleb plaanid ümber teha.

Üks plaan: Turks and Caicose saar
                    dont, bermuuda kolmnurk seal ( vähemalt kuskil seal :( ) Kõik suckomentarid imeb enda sisse.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Algselt postitas jarlop Vaata postitust
                      negatiivset kriitikat siin vist ei kannata... õige coca... sõima kõigil neil hateritel vms iganes näod täis, jama on see et neid tuleb siis ainult juurde. :D Kusjuures need asjad teevad teemat ainult huvitavamaks
                      standard lol

Comment

• pokkerisheriff
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 824

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                        Vihje ForeverAloneFoorumlastele: tirige enda naine, sõbranna, ema, õde, armuke või keegi teine @ Event#1-le, Segapaarismängule...
                        natuke nagu väike vastuolu siin sul? kui keegi on ForeverAlone, siis kuidas saab tal olla naine või sõbranna (kui pead silmas sõrannat selles mõttes, et kallima eest on)? siis korrektselt öeldes on ta pigem mingi StuckWithWife või midagi.

muidu üldplaanis su jutuga nõus, endale ka ei meeldi mingid mõttetud haterid ja alati on veider tunne lugeda, kuidas nad avalikult kadetsevad teiste edu üle.

Comment

• N1x0n
                          Jube Noob
                          • Jun 2011
                          • 155

see haterlus on Eestluse eripära niiet ei maksa mingit suurt numbrit sellest teha :D

Pigem tuleb komplimendina võtta ,et kõik on nii kuramuse kadedad .

Hoian pöidlaid pihus ,et edu jätkuks ja see teema siin välja ei sureks !!!!

Comment

• Mr_Kenny
                            Vana Tegija
                            • Jun 2011
                            • 1357

Asi ei ole rahas imo Eestis ju mitmeid mängijaid kes teenivad rohkem kui koka. Asi on koka attitudes ja olemuses miks nii paljud heitivad teda.

Comment

• KraindOnMaind
                              FPP Pro
                              • Jun 2009
                              • 228

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                              natuke nagu väike vastuolu siin sul? kui keegi on ForeverAlone, siis kuidas saab tal olla naine või sõbranna (kui pead silmas sõrannat selles mõttes, et kallima eest on)? siis korrektselt öeldes on ta pigem mingi StuckWithWife või midagi.

muidu üldplaanis su jutuga nõus, endale ka ei meeldi mingid mõttetud haterid ja alati on veider tunne lugeda, kuidas nad avalikult kadetsevad teiste edu üle.
                              double standards much?

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
                                Asi ei ole rahas imo Eestis ju mitmeid mängijaid kes teenivad rohkem kui koka. Asi on koka attitudes ja olemuses miks nii paljud heitivad teda.
                                jaaa...siin võib peituda tõde

Comment

Working...