[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.
Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Enne elukutseliseks pokkerimängijaks saamist mängisin jalkat vist ca 10-11 aastat (ei mäletagi täpselt. Esimene vutitrenn oli 1996 kevadel).
Klubiks oli SK-10, mis oli tollel ajal Tartu parim sats. Olen 1x noortemeister, sh on mul mitmed hõbedad-pronkse.
Kui meie tiim sai vanemaks (enamus olid 88-89 sündinud), siis alustasime liigajalgpalli. Tõusime 5ndast 4ndasse, siis 3ndasse. Tasapisi jäime 3ndasse pidama.
Miks lahkusin: valisin pokkerikarjääri ja mõni asi viskas jalkaga üle (a'la talvel käisid kõik trennis, kuid hiliskevadel ja suvel kadusid enamus mängumehed tööle/välismaale [raha tegema]. Selle tõttu viimased aastad käisime liigamängudel mikrosatsiga 11-13 meest).
Alustasin samast tiimist nagu Eino ja Sander Puri, Taijo Teniste ja Jürgen Kuresoo. Nemad läxid 9nda klassi lõpus Tallinnasse, FC Levadiasse. Aga pole midagi öelda, nad olid omalajal tõelised superstaarid. (Kõigiga saan siiamaani väga hästi läbi, kahjuks näen neid päris harva).
Kõik tänased 87-89 sündinud Eesti vutistaarid on enamjaolt mulle tuttavad. Nt Kaimar Saag. Nooruspõlves oli ta Viljandi tippründaja, kellel oli tohutu kopsumaht vms :D, vend ainult rapsis. Ja tänapäeval on ta seal, kus ta peakski olema, Eesti koondise ründaja.
Moznikov ja Zenjov olid Pärnu Savi poolkaitsjad/ründajad- väga kiired ja teravad.
Esimestel aastatel olin väravavaht, hiljem keskkaitse (libero) ja keskpoolkaitja. Endale meeldis kõige rohkem libero olla, sest mulle meeldis juhendada teisi. Kui vorm oli hea, siis tahtsin olla ründav keskpoolik/ründaja.
edit: Viimased 2 (vb 3) hooaega olin SK10 kapten ja penaltide lööja (treeneri arvates olin väga kindla jalaga).(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
-

Nüüd poelettidel.
Minust pikk lugu seal ja 2011 kokkuvõte. Eriti naljakaks teeb selle ajakirja hoopis alumine lause:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Fkcing Lex Veldhuis. Näen unes ka seda nime
Comment
-
zeejustin on justin bonomo jah
tasub osta seda ajakirja? cardplayer on küll viimne **** seega väga ei usu nendesse
Comment
-
kutt oskab sind lihtsalt närvi ajada. mängib sellist mängu, mis sulle ebamugav on.
Comment
-
ma ei oska öelda veel 100%. Lugesin esialgu enda stroy läbi.Algselt postitas rollkopter Vaata postitustzeejustin on justin bonomo jah
tasub osta seda ajakirja? cardplayer on küll viimne **** seega väga ei usu nendesse
Võid ju Selveri ajakirjaleti juurde minna ja seal seda sirvida. :D
Comment
-
suht jah
btw ranka, kohe kirjutan mida unes nägin....:D
cliff:
- pokkermängijad
- sina vs mina
- obv mina jäin peale
Comment
-
Ma täpselt enam ei mäleta, kuid tegu oli mingi maadlus, MMA vms teemaga. Tegemist oli turniiriga, kuis ühest paarist pääses võitja edasi. Tean, et vastane tuli alistada väga jõhkral viisil (luumurrud, tapmine jne :D)
Anyways, sa said vist poolfinaalist edasi. Murdsid hookuspookuse jala ära vms :D.
Finaalis kohtusime meie. Areen oli mingi väga kõrge teletorni tipp, millel polnud piirdeid.
Kõlas Start ja sa kargasid ühe koha peal:"OO JEEE, COCA... TULE SIIA..." samal ajal lõin sul jalad alt ja viskasin sind üle ääre alla :D
Kohtunik ütles:"Nii ei või teha!"
Mina:"Misasja"
Kohtunik:" Nalja tegin :D, muidugi võib!"
Järgmisel hetkel helises mu äratus ja pidin ärkama. Da fuck.. ma ytlen :D
EPIC
Last edited by hotcocacola; 12.01.12, 16:16.
Comment
-
-
[YOUTUBE]kf-dbQL6HKQ[/YOUTUBE]
Kommentaariumis:
1 Euro (EUR) = 10,758.19 Belarussian Ruble (BYR)Last edited by hotcocacola; 12.01.12, 16:47.
Comment
-
lol +EV on terve päeva raha lugeda 3 ostu :DAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitust[YOUTUBE]kf-dbQL6HKQ[/YOUTUBE]
Kommentaariumis:
1 Euro (EUR) = 10,758.19 Belarussian Ruble (BYR)
Comment
TC
Comment