tundub, et sulle meeldib 3 barreldada kõvasti, NON-showdown winnings on ilusti uprising aga nagu näha siis on tyype kes sind riverini ka callivad ja showdown winnings väga pees ikka... või siis sulle korralikult riverdatud vms?
tundub, et sulle meeldib 3 barreldada kõvasti, NON-showdown winnings on ilusti uprising aga nagu näha siis on tyype kes sind riverini ka callivad ja showdown winnings väga pees ikka... või siis sulle korralikult riverdatud vms?
barreldan ikka palju, kohad, kus näen nõrkust ei jäta kasutamata
- $22 $6K Gtd Speed Rebuy (#1996677) mängin ilma rebuyde, double BI'nita ja addonita. testin luckboxi :D
- $9 $2K Gtd (#1996690)
- $22 $1.5K Gtd Speed (#1996698)
- 25 PP Super Weekday 25 Point Qualifier (#1996712)
1-25: Entry to Super Weekday Special
- $3 $250K Gtd Sunday Qualifier Rebuy 4 Seats Gtd (#1996641) - siin lasen viimased 8usd bustosse
1-4: Entry to $250K Guaranteed Sunday
Väike $ seisab partys kasutan turkade all ära täna siis, äkki hitib kuskilt midagi :D. Kui keegi soovib railida siis sn on MrKala1978. PS! Pole eriline skilliga turnamängija see on kõik rohkem for entertainment :D.
Esimeselt turniirilt väljas (10PP Monthly Million Special Qualifierilt), mina sb QQ, LP limp, blindid juba 100/200 stack 2.7k~ pole ühtegi kätt veel mänginud, sb'st lükkan sisse bb lükkab ka sisse (pole samuti ühtegi kät mänginud) ja limpija callib, BB'l AQo, limpijal K6s flop 7K7, 2 players out GG.
Edit: Järgmisena hakkab $250K Gtd Sunday Qualifier 4 min pärast ja 14min pärast HU. 1h 10min pärast jooksevad juba kõik turkad.
kõige suurema buyiniga turnalt väljas 16nda käega kui blindid on kiiresti tõusnud 100/200 ja mul buttonil AAbitsad, MP raise on ees ma shoven obv oma 2.7k stack pole ühtegi kätt mänginud ta snapib QQ'ga turni kukub Q player out.
1 turnnir jäänud HU, olen 2k vs 4k stackiga. langesin 250k satikalt jälle vahvalt
sbs AA, minuni folditud shoven BBle kellel minust poole väiksem stack snapib AQo flop KKQ turn x river Q. kaotasin u pool stacki ning next hand buttonil A5s, utg limp on ees shoven ta callib T9o flop 9 ja out.
Pole ammu siia midagi kirjutanud, vahepeal liikusin limiidis alla (nl20) ja oli väga pikk enamvähem breakeven stretch. nüüd olen jõudnud taas nl40sse ja vaikselt tõstan jalga tagasi nl50sse.
Comment