Proovisin ka üheseid DONe veits. 6tk tegin. Suht hea raha teenimisvõimalus, sest tase on päris nõrk ja passiivne.
Kahel korral tõmmati 3 outer ning 1x 2 outer (nendes langesin kõigis. :D) , muidu oli okei!
:O Ma arvasin, et see on lihtne, muidugi sai kõik vead üle vaadatud... aga 6BI miinuses 5.4$ omades. Hetkel liigun tagasi alla. Ütleks veel nii palju, et tegin sessid koguaeg 5 turniiri max korraga. Suht otsene allamäge sõit... although luck adjusted on 26$+ peal... hmm... Enivei, Liigun alla tagasi, hakkan vaikselt uuesti üles grindima. Isegi kui oli mingi väga bad run, siis tuleb üle saada sellest! Seni tilti pole veel kogenud õnneks DoNides, kuigi natuke masendav see situatsioon on. Aga no grindima alla uuesti! Wish me luck, so i'd be back on the saddle after few sessions!
:O Ma arvasin, et see on lihtne, muidugi sai kõik vead üle vaadatud... aga 6BI miinuses 5.4$ omades. Hetkel liigun tagasi alla. Ütleks veel nii palju, et tegin sessid koguaeg 5 turniiri max korraga. Suht otsene allamäge sõit... although luck adjusted on 26$+ peal... hmm... Enivei, Liigun alla tagasi, hakkan vaikselt uuesti üles grindima. Isegi kui oli mingi väga bad run, siis tuleb üle saada sellest! Seni tilti pole veel kogenud õnneks DoNides, kuigi natuke masendav see situatsioon on. Aga no grindima alla uuesti! Wish me luck, so i'd be back on the saddle after few sessions!
Jamasti:( Kindlasti note-i ära regularid 5,4$ don-ides kui neid teed hiljem. Loodan ,et saab lugeda paar sessi hiljem ,et jätkad uuesti 5stes. Edu mees!
25 tükki 1.15$ omasid tehtud, ROI 18.3%. Teen 100 tükki kokku ära, siis proovin jälle kätt 5.4stes... Kui vaadata buy-inidega graafikut, siis see ei paistagi nii inetu 2x suurem swing kui tavaliselt, aga kui vaadata $ pealt, siis süda läheb pahaks.:D
Kas keegi targem ütleks, kui suure sample peale võib Don-ide kohta öelda, et oled võitev?
Ja kui suured swingid võivad tekkida?
Tegin ka 1.10 mõnikümmend mängu, tüütas ära, kuna kasum pisike.
Siis proovisin 5.40.
Esimesed 25 mängu võitsin 13/12, ehk väike miinus
siis 6/4
6/4
10/3
7/3 ja arvasin, et olen tegija.
Viimane sess sita jooksuga 4/6 ja jahutas maha veidi.
200 mängu annab aimu mis suunas sa liigud - võitev või kaotav(aga võib ka hiiter olla), 1000 mängu annab 6+-% ROI täpsusega su oskuse, 2000 mängu 4%+-, 5000 mängu +-2% ja 10k mängu põhimõtteliselt ütleb ära, mis ROIga sa suudad mängida. Ja kuni 9BI swingid on tavalised(nii palju kui ma highstakes mängijate kirjutisi olen lugenud) eriti algul.
Ja kui sa postitad, mitu mängu võitsid/kaotasid siis tee seda nii: võitsin nt 15/25st. DoNid on küll väike kasum, aga need on stabiilne kasum... kui suudad 40 lauda juba 1.15$ regular DoNe teha, võidad kuskil 70% mängudest(mis on võimalik), siis kasumiks saad juba 10$, mis $/hr rate puhul on 7-8$/hr(parem kui NL2,NL5,NL10 sõduritel).
Endal hetkel on veel teha 50 mängu, enne kui proovin uuesti 5.4$ DoNe, ei taha kiirustada... teen 50 mängu ära, loen veel miskit, uurin oma mängu. 2. korraga peab lihtsalt hakkama biitima kohe! 2 mängu pärast on jälle 100 mängu täis ka... nüüdsiis juba 400s mäng tuleb 2 mängu pärast. Täna ei jõua kahjuks mängida, sünnipäevale minek...
Comment