Back to the future [NL16 6max] @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: [NL10]Jenny õpib ABC pokkerit!

Algselt postitas Jennifer Vaata postitust
    Siis ma olen õnneks asjast korralikult aru saanud :D
    Ma vist limbin järelikult liiga palju kaasa kätega, millega ei tohiks.
    Nt ees on paar limperit ja ma olen keskmisel pos. ning mul on KQs, siis ma limbin ka kaasa.
    Siuksed asjad tuleks endal vist ära keelata.
    Praegu on NL10s mul VPIP 13 ja PFR 10.
    Ning mõned positsioonid on ka ikka täiega metsas.
    Nt. Buttonil on mul NL10s VPIP 19 ja PFR 13.
    Siukest asja ei tohiks üldse olla :S:S
    jep.. imho peaks ükskõik mis positsioonil olema VPIP ja PFRi vahe maksimaalselt 1-3%..

ja nagu ma ütlesin, mina broadwayga ei limpiks, raisides sa sisuliselt tõmbad vastaste ranget koomale ja postflopis on sul võimalik mõista, kas oled ees või taga.. limpides on vastaste range väga lai ja laua kaartidest ei tule sulle infot kindlasti mitte.

Comment

• Poku
      Bännitud
      • Mar 2010
      • 295

Siis ma olen õnneks asjast korralikult aru saanud :D
      Ma vist limbin järelikult liiga palju kaasa kätega, millega ei tohiks.
      Nt ees on paar limperit ja ma olen keskmisel pos. ning mul on KQs, siis ma limbin ka kaasa.
      Siuksed asjad tuleks endal vist ära keelata.
      Praegu on NL10s mul VPIP 13 ja PFR 10.
      Ning mõned positsioonid on ka ikka täiega metsas.
      Nt. Buttonil on mul NL10s VPIP 19 ja PFR 13.
      Siukest asja ei tohiks üldse olla :S:S
      Tere,

Sinupuhul oleks limp ehk isegi õige, kui ees on paar limpijat, sa lähed sellega konkreetselt vähemalt 2 paari või paremat ostma.
      Mulle on mulje jäänud, et Rage on väga aggresiivne mängija, sellepärast tema tõstab seal, mis mulle endale ka tegelikult meeldib.
      13/10 statid on ma arvan et samas natukene liiga nitised NL10 jaoks, natukene võiks kõrgem olla.
      Aga kui ees on üks limpija, siis tõsta ikka KQs, 2+ limpija korral vaata vastaseid, stäkkide suuruseid jms rohkem ja otsusta selle järgi. TAG mängija puhul pole ka vale seal limpida järgi.

Loodan et on kasu.

Buttonilt muidugi agresiivsust juurde, laienda enda ranget tunduvalt.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        openlimp on KEELATUD:-)
        tegelt ka.. mitte üheski olukorras cashgames ei ole openlimp põhjendatav..
        .
        Nüüd läheb jutt sinna, millest me keegi midagi ei tea, aga High Stakes Pokeris pole väga haruldane, et openlimbitakse ja 5 matsi limbib järgi.

Mingist hetkest ei käi ilmselt mäng enam õpiku järgi, eriti siis, kui lauas on märksa kangemad mehed kui õpikukirjutajad ise ongi.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
          Mingist hetkest ei käi ilmselt mäng enam õpiku järgi, eriti siis, kui lauas on märksa kangemad mehed kui õpikukirjutajad ise ongi.
          olgu ma olen siis täpsem.. micro ja low limit nolimit online mängudes ei ole openlimp kuidagigi põhjendatud.

Comment

• Konso
            Grinder
            • Nov 2009
            • 936

NL 2 näiteks on sul lauas kolm venda stattidega 80/50, 70/40, ja 75/30, siis mina AAga UTG alt 100 % limbiks :D et hiljem nuppe panna

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas Konso Vaata postitust
              NL 2 näiteks on sul lauas kolm venda stattidega 80/50, 70/40, ja 75/30, siis mina AAga UTG alt 100 % limbiks :D et hiljem nuppe panna
              wtf? miks??? kui sul on VPIP 80% vennad lauas.. siis sa paned hoopis veel suuremalt, sest nad callivad enivei ja sul on lihtsam nuppe panna.

Comment

• Poku
                Bännitud
                • Mar 2010
                • 295

wtf? miks??? kui sul on VPIP 80% vennad lauas.. siis sa paned hoopis veel suuremalt, sest nad callivad enivei ja sul on lihtsam nuppe panna.
                All-Inn kohe ja vaatad kuidas ATo KTs jms "nuts" ära callib sind :D

Tegelt kui ma kunagi NL2 mängisin, oli see minujaoks suur probleem, ei teadnudki kumb nüüd kasulikum on, kas suurelt raiseda või AI kohe panna, vahpeal toitis üks, siis teine, aga ega see õige pole muidugi.

Ikka suur tõste ja proovid võimalikult vara rahad sisse saada.

Comment

• Ämmapets
                  Jube Noob
                  • Oct 2009
                  • 171

Seda jah, aga olen NL10s kokku mänginud ca 23K kätt ning biidin seda 0.39bb/100.
                  Täielik ameerika mägi. :/
                  Lohutan sind sellega, et mul on nt 31k kätt ja -1,01 bb/100 Ameerika mägi indeed. Tegin ükspäev oma suurematele kaotatud kätele põhjaliku analüüsi, vaatasin läbi ja leidsin palju vigu, mida üritan edaspidi vältida. Eks siis järgneva 30k käe pealt oli näha, kas sellest kasu ka oli.

Comment

• Poku
                    Bännitud
                    • Mar 2010
                    • 295

Jah, seni kuni on + poole peale bb/100 seni ära põe, sul on hästi üleminek läinud. Vahepeal võid võtta shotti madalamasse limiiti tagasi sess-2, et kindlustunnet saada ja uuesti be lasta NL10, siis jälle korraks alla kindlustunnet koguma jne, küll tulema hakkab.

Poku lasi kunagi limiiti vahetades 80k kätt -3.5/100, kusjuures näitajad ja asjad olid enamvähem korras. otseloomulikult oli sees ka halba mängu ja tilti ja loobumismõtteid, kuid alla ei andnud ja järgmise 80k jooksul vedasin et nulli tagasi ja peale seda on ülikõva kogemus seljataga ja ainult tõusvas joones läinud + 2limiiti ülesse läinud probleemideta :)
                    Ehk siis ära karda ja usu endasse ja õgi neid vastaseid

Comment

• Jennifer
                      Pokkerihai
                      • Dec 2009
                      • 1503

Kui mul hetkel on NL10s Vpip 12 lähedal
                      siis mis käed ma peaks oma arsenali juurde võtma, et mitte olla nii nit?

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Kui mul hetkel on NL10s Vpip 12 lähedal
                        siis mis käed ma peaks oma arsenali juurde võtma, et mitte olla nii nit?
                        imo normaalne stat.. kunagi oli arutelu, et kõvematest regularidest misiganes limiidis on suurima winratega 12/9/4 tüübid..

Comment

• Jennifer
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1503

Okei siis :)
                          Ma arvasin just, et see on liiga nit :D

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Okei siis :)
                            Ma arvasin just, et see on liiga nit :D
                            naah.. ma vahepeal lasin 10/8 stiilis ka.. toitis.. dispersiooni tõmbas koomale.. graafik oli ühtlasem..

Comment

• Poku
                              Bännitud
                              • Mar 2010
                              • 295

naah.. ma vahepeal lasin 10/8 stiilis ka.. toitis.. dispersiooni tõmbas koomale.. graafik oli ühtlasem..
                              Kui mul väga sitt run või olen mitu bad beati järjest saanud siis tõmban kah mõneks ajaks kuskil 10/8 10/9 stiili peale, et saada enesekindlust ja eneseusku tagasi. See on selline väga hea ja stabiilselt toitev stiil.

Ma proovisin 10min otsida, aga ei leia hetkel ülesse kohta kus oli näha et mingi haige multitabler NL50 või NL100 oli see, kes näitas oma volüümi juures suht haiget winratet veel.. 3/100 või 4/100 @ ~20 tabledes omas 10/9 statte.
                              Ok 20+ tabledes ei saagi sa loosem eriti vist olla, aga see pole tähtis, tähtis on winrate mis ta nende stattidega saavutas.
                              Et kõik on kinni stiilis. Mis stiil kellegile mugav ja võitev on. Me ei mängi siin mõisa peale, et kellel paremad statid on, me püüame siiski raha võita, olenemata mis statid selleks on. Tähtis on raha võitmine. Mängi nii nagu sa end mugavalt tunned, mitte ära hakka vägisis üht või teist statti taga ajama.

Sul võivad olla väga kohutavad statid, aga sa võid võita kõvasti raha, samamoodi on võimalik tehislikult oma statid "korda" ajada, kuid oled siiski kaotav mängija. Muidugi stattidest on hea enda vigu ülesse otsida ja proovida erinevaid võtteid. Kuid lihtsalt sellepärast preflop rohkem avada, et statid peaks kõrgemad olema, on natukene vale.

Edu laudades

Comment

• Jennifer
                                Pokkerihai
                                • Dec 2009
                                • 1503

Hetkel on mul igatahes 12/10 statid ning mängin 6 lauaga, kuid ma ei saa küll õelda, et mu võidud oleksid stabiilsed. Pigem on mu graafik selline ameerika mägi, et jube.
                                Igapäevaga kaotan pigem tilk-tilk haaval raha, kui võidan :S

Comment

Working...