Back to the future [NL16 6max] @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: Jenny on the swing of downswing!

Võib-olla oli sample tõesti väike, aga kõik statid lausa karjusid, et tegu on sellise vennaga, et kui talle vastu vahtimist virutada, siis laseb ta jalga või viskab pikali. Vaid juhul kui tal pussnuga (KK) vööl, siis hakkab vastu või kui kätte satuvad tamasseri rauad (AA) laseb su lihtlabaselt maha. Kumbki viimatinimetatud variantidest polnud mulle vastuvõetav.

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Algselt postitas ristijeesus
      Mille jaoks need statid siis on? Ikka selleks, et läbi nende piiluda vastase kaarte ning aidata vastu võtta parim otsus. Oli juhus kui sain oma KK-ga 3beti täis-stäkiga tihepassiivselt sellilt kelle kohta oli mingi 280 kätt ja kelle 3bet seni oli ümmargune 0. Mis range talle annaksid? Mina panin käe maha ja kuna üks pime superlühike tegi calli oma TJs-ga, siis sain ka kinnituse, et otsus oli igati õige.
      ;D

Okei foldisid korra ja vastasel oli AA, aga kui tihti foldid neid kunne muidu? Minul on palju olulisemaid leake mängus kui mõelda, kas foldida KK preflop.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Algselt postitas Pahvak
        aga kui tihti foldid neid kunne muidu?
        Siiani ainus juhtum. Olin tema käes 99,99% kindel ja lükata full stack full stacki vastu sisse ainult selleks, et pärast virutada endale rusikaga vastu pead ja vihaselt sisiseda " tra, ma ju teadsin" tundus ses olukorras rumalusena. Üpriski suure tõenäosusega ma kunne niipea jälle ei foldi :) Ok, sellega loen selle teema lõpetatuks ja vabandan blogiomaniku ees läbustamise pärast.

Comment

• StripPoker
          Grinder
          • Sep 2009
          • 609

No ma vähemalt sain täna selle rõõmu jälle läbi teha 10$ fullstackiga. KK vs AA... I knew he had it.... Kirsiks tordile sai ta igaks juhuks floppi ka veel ühe lisa A :D Täisstandard olukord KK AI minnes ja ma püüan seda enam mitte teha kui just mingi ülagro fish vastas ei ole.

Comment

• Jennifer
            Pokkerihai
            • Dec 2009
            • 1503

pffffffff, olen natuke aega eemal foorumist ja mu blogisse on ilmunud terve uus lehekülg sissekandeid. :o
            Siin käis jutt raha küsimisest vms, mul EI OLE vaja kellegi raha.
            Tegin ennast siia kasutajaks vaid sellepärast, et pokker hakkas rohkem meeldima :) :)

Palun siin päevikus rääkida ainult pokkerit puudutavatel teemadel!

Viskab üle juba see meeste halamine.
            Okei? :-*

Igatahes,

Konto sain korda ning jätsin endale 10 dollarit alles ;D
            Alustan uuesti NL2st ning liigun üles :P :P

Comment

• seep
              Grinder
              • Dec 2009
              • 698

Tõsilugu! Edu siis uue algusega!

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Jenniferi päevik on taas avatud ja eelnevad mürgist pungil, solvavad ja muud moodi valesti mõisteavad kommentaarid on eemaldatud.

Enne tänast me ei uskunud, et siin foorumis on kasutajaid, kes alluvad väga lihtsalt provokatsioonidele ning lähevad massiga kaasa muutudes ebaintelligentsedeks inimesteks, tahaks lausa öelda loomadeks!

Eriti tahaks koputada maheaatomi, lebovenna ja hotcocacola südametele, mis on ühtlasi ka viimane hoiatus. Järgmist hoiatust ei tule ja tähendab eluaegset/ajutist eemaldamist meie foorumist; Te kõik kolm olete väga austatud ja vanad kasutajad aga hetkel juhtisite Te kolmekesi "mässu" ühe inimese vastu ja sellist õigust ei ole mitte kellegil.

Loodan, et karma on õiglane ning see maksab Teile valusalt kätte. Karmavõlga saab kindlasti parandada südamest tuleva ausa vabandusega aga kahjuks see mineviku tegu ei muuda aga võib pehmendada tuleviku sündmususi, mis on põhjustatud Teie halvast käitumisest.

Peale selle eelnimeatud kolmele kasutajale oli siin veel rodu metslasi, kes läksid karavaniga kaasa ja loodan, et ka need kasutajad mõistavad oma viga ja ebatsiviliseeritud käitumist.

PS! Tartu härrad võiksid vahetada oma avatarid ära.

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Kas meid selle aasta suurima müsteeriumi õige vastusega ka õnnistatakse?

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Algselt postitas Jennifer
                    Konto sain korda ning jätsin endale 10 dollarit alles ;D
                    Alustan uuesti NL2st ning liigun üles :P :P
                    5 buy ini?
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

1.) kahjuks ma ei tõesti ei saanud aru, millest jutt käib? Miks ma ei või lisada enda avatariks jenniferi pilti? Ma ei näe kuskil reeglit selle kohta :)
                      2.) hoiatus?
                      3.) mäsu?

wtf noh :D?

ma ei tõstnud mingisugust mäsu!
                      kahjuks või õnneks selle topicu viimased lehed pakkusid mulle lihtsalt nalja ja sp sai lisatud avatariks jenni pilt. Minule isiklikult pakkus kogu see "jant" nalja.

enne mingisuguseid hoiatusi, eriti veel "life ban" teemat võiks keegi vähem ette kujutada :)

tigrano, mõtle veidi

et siis ma pean vabandama, et lisasin Jenniferi pildi/avatari enda avatariks?
                      ROFL

ilmselgelt pole see kõige viisakam teguviis, aga......aga......see jäi sinna kuni 24h-ks

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

cocale 4ks aastaks b2n ..

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Tigrano postitus tuli nüüd küll üllatusena. Tohin ma küsida VEE TEE EFF? :D

Ok, alustame algusest.
                          Mulle pakkus nalja see, et kui inimesed m2rkasid, et keegi on naissoost,
                          siis nad tiirlesid selle inimese postituste ümber nagu kärbsed sita ümber.
                          Siis kui tuli maheaatomi postitus, hakkas uus teema pihta. Äkitselt oli
                          kärbseid vähem ja kuskilt kivide alt hakkasid välja ilmuma ämblikud
                          jutuga "haha, tglt ma teadsin ammu seda juba, aga ma lihtsalt
                          ei 8elnud midagi".

Alles siis tulin mängu mina. Ja mida ma tegin? Mulle pakkus kogu
                          see idiootsus lihtsalt super entertainmenti ja ma lisasin funile
                          funi juurde. Mingis mässualustamises süüdistada? No tglt
                          see pakub samamoodi nalja mulle, sest see on lihtsalt liiga
                          võssa süüdistus.

Ja mida see hotcocacola üldse tegi? See vend oli vait kui sukk ju?
                          Ainuke asi, mis ta tegi, oli pärast mind sama avatari panemine.

Ja miks kuradi päralt ma enda avatari ära peaks muutma?
                          Kui inimesed kasutavad täiesti random tundmatute inimeste
                          pilte enda avatarina, miks ma seda teha ei võiks?

Must admit, that's some weird shit right there.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas hotcocacola
                            enne mingisuguseid hoiatusi, eriti veel "life ban" teemat võiks keegi vähem ette kujutada :)
                            this

ära ole results-oriented TIGRANO, välja kukkus vb sitasti, aga reaalselt need mehed midagi ei teinud

Comment

• Tylos
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 340

Progressiivselt peaks igale kes siin veel mingi mees-naise ja avatari teema yles v6tab lambist m6nekuulise bani surama.Jen pole siin muud kui asjalikku pokkeriteemat arendanud(kes iganes ta on) ja edaspidi t6esti tasuks samades piirides pysida.K6ik kiimakotid v6iks oma erootikamaailmast v2lja kasvada.

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

kulla tylos, miks see avatari teema nii tähtis on?
                                kyll aga mees-naise teema on natuke jamps

Comment

Working...