Back to the future [NL16 6max] @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • seep
    Grinder
    • Dec 2009
    • 698

Re: Jenny on the block

Ranka, ma veel näitan sulle, et 50k käe pealt ma olen SB ja BB +is

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas seep
      50k on väike sample..
      aga kui sul tõesti blidid plussis on siis miks sa kõrgemale ei roni??

Comment

• seep
        Grinder
        • Dec 2009
        • 698

BR ei luba, ma keelan endal põhimõtteliselt kõrgemale tõusmast.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas seep
          50,000 kätt on 6maxis 8333 kätt positsiooni kohta ning full ringis veelgi vähem. Sellise sample juures võib ka kaotav mängija võitja olla.

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

See graafik ei näita veel midagi. Bad biidid ja coolerid ja downswing on ka NL2-s olemas. Aga jah mingi aeg peaks see jama ju lõppema.

Comment

• adam_q
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1453

Algselt postitas seep
              Muhklionu, ma lihtsalt naudin, sinu kui niti kõrval istumist.:D

Adam_q, filmitakse ekraani, kuidas mängid, et teised saaksid jälgida, mis otsuseid teed, ning eriti hea ja mõnus on jälgida, kui on ka mikker. Muideks, isegi kui sa ei näita seda videot kellegile, siis see aitab mängule räigelt kaasa, eriti kui mikker on. Sest siis sa selgitad oma otsuseid, ning sa mõtled käsi rohkem läbi!
              igav

Comment

• EestiMats
                Grinder
                • Jul 2009
                • 625

Minagi alustasin kord NL2-st , 10$ panin sisse ja värki, panen siia enda graafiku ja statsid.
                Võrdlesin ka sinu statse enda omadega. Minu arust 3bet callimise 50% on liiga suur. Siis arvatavasti hitid toppaari ja lähed vastase ülepaari vastu broke ja värki .
                SB-lt ilmselgelt callid/completed BB liiga palju , ma ei usu et 20/6 SB-lt mängida on väga kasumlik.
                Võibolla ka CBetid missed floppidega liigselt ja hea käega ehk liialt passiivne?
                Pole kõikide kommentaare läbi lugenud, seega võibolla keegi juba seda öelnud, seljuhul rahu !
                Loodan, et on abi.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

3bete liigselt callida on jah suur viga. Raha põletamine. Jennyfer kui vaja saan kasvõi lives paar ühissessi teha. Keegi peab ju aitama.

Comment

• forell
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2009
                    • 350

lmao
                    võta 2 punast veini ja vaju minujuurde, ma võin ka õpetada

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Re: Jenny on the TILTTILTTILT

Algselt postitas Jennifer
                      Statid:

Positsioonid:
                      limbid liiga palju... ehk VPIP ja PFR vahe võiks olla 2-3% maksimaalselt.. positsioonimäng on ka peetis.. SB pealt ei limbi kaasa, ei calli raisesid suvaliste kätega.. kõige halvem positsioon ju... EP ja MP pealt oled ka liiga loose.. esimestelt positsioonidelt mängi ainult pocketeid ja AK või AQs..

ära mängi nõrkasid ässasid varasematelt positsioonidelt.. ära limbi suited ässadega kaasa... flushi hitimise tõenäosus 0,84% + flushi ahvid kardavad, sulle ei maksta seda välja.. limbitud poti kasvatamine suuremaks on raske..

aggr factor on veidi liiga väike.. kardetavasti preflopis callimiste tõttu... kui sul ees on hunnik limpereid ja sul on positsioonis (CO või BTN) miski broadway.. JQ, KJ vms.. siis parem on raisida kui limpida.. vähem vastaseid ja ei ole vastaseid oma ulmelisi 47 kahte paari hitimas..

K-A high flopis pane cbet ka kahe vastase vastu.. väga tihti folditakse.. 3bet võiks veidi suurem olla.. ära slowplay oma monstereid.. hakka aga poti kasvatama.. monsteriks siis set või top two vms... ülepaarid ja TPTK'd ei ole monsterid.. nende puhul tavaline value võtmine abiks kuniks sind reraisetakse.. siis revaluate oma käsi..

Comment

• Keiss
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1592

Algselt postitas forell
                        lmao
                        võta 2 punast veini ja vaju minujuurde, ma võin ka õpetada
                        LOL!!!

Eks ikka oma rikutuse tasemel

Comment

• muhkLionu
                          Grinder
                          • Jan 2009
                          • 522

Algselt postitas Keiss
                          3bete liigselt callida on jah suur viga. Raha põletamine. Jennyfer kui vaja saan kasvõi lives paar ühissessi teha. Keegi peab ju aitama.
                          Vaatasin , et mul 3bet-i call on 63% sellel levelil. Ilmselt tuleb osata valida, keda callida :)

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Sa oled ju nii nit, et raised ainult käega millega teised teevad 3beti :)

Comment

• muhkLionu
                              Grinder
                              • Jan 2009
                              • 522

Minu ülaltoodud graafiku puhul: VPIP: 15, PFR: 9, 3Bet 3,2% on küll tight, aga mitte üleliia nit. Või on?

Comment

• EestiMats
                                Grinder
                                • Jul 2009
                                • 625

Algselt postitas Rage
                                limbid liiga palju... ehk VPIP ja PFR vahe võiks olla 2-3% maksimaalselt.. positsioonimäng on ka peetis.. SB pealt ei limbi kaasa, ei calli raisesid suvaliste kätega.. kõige halvem positsioon ju... EP ja MP pealt oled ka liiga loose.. esimestelt positsioonidelt mängi ainult pocketeid ja AK või AQs..

ära mängi nõrkasid ässasid varasematelt positsioonidelt.. ära limbi suited ässadega kaasa... flushi hitimise tõenäosus 0,84% + flushi ahvid kardavad, sulle ei maksta seda välja.. limbitud poti kasvatamine suuremaks on raske..

aggr factor on veidi liiga väike.. kardetavasti preflopis callimiste tõttu... kui sul ees on hunnik limpereid ja sul on positsioonis (CO või BTN) miski broadway.. JQ, KJ vms.. siis parem on raisida kui limpida.. vähem vastaseid ja ei ole vastaseid oma ulmelisi 47 kahte paari hitimas..

K-A high flopis pane cbet ka kahe vastase vastu.. väga tihti folditakse.. 3bet võiks veidi suurem olla.. ära slowplay oma monstereid.. hakka aga poti kasvatama.. monsteriks siis set või top two vms... ülepaarid ja TPTK'd ei ole monsterid.. nende puhul tavaline value võtmine abiks kuniks sind reraisetakse.. siis revaluate oma käsi..
                                Ma seda cbeti 2 vastase vastu nii julgelt ei soovitaks.
                                Oletame , et meie betime pre mingi 88-ga ntx. 2 vanti callivad.
                                AKx / AQx - sellisel flopil nad callivad riverini ära Ax-ga , mingi gutshot , second pair = kõik on nende jaoks üübernuts ja ma eeldan , et mingi 3 barrelit lasta pole kasumlik , lootes , et mingi standard fish viskab ära oma rääbise.
                                Pole mõtet sellist mängu arendama hakata seal , hitid, siis betid suhteliselt suurelt igal tänaval, scare cardi puhul võib check/callida , olenevalt riidist .

Comment

Working...