Noname (NL50/NL100)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: noname @ Pacific

ma poleks foldinud, sul kuidagi kuhjunud neid hittimisi ja siis kaotatud saadud kohe. Liiga palju laudu arvan on sinu viga, ei suuda sa ära jagada enam asju, kui liiga palju actionit , peaksid kuskil 1nl minema, siis pole kaotused suured.

Comment

• noname
      Purjus foorumlaste kaitseingel :P
      • Oct 2009
      • 2366

Algselt postitas Pumper
      ma poleks foldinud, sul kuidagi kuhjunud neid hittimisi ja siis kaotatud saadud kohe. Liiga palju laudu arvan on sinu viga, ei suuda sa ära jagada enam asju, kui liiga palju actionit , peaksid kuskil 1nl minema, siis pole kaotused suured.
      8.lauda pole palju,eelnevalt NL2 nt sai lastud 24.lauda korraga,PTrankingus norm graph.
      aga siiski 4.table oleks parem kindlasti.
      sul kuidagi kuhjunud neid hittimisi ja siis kaotatud saadud kohe - ma ei saa aru sellest.

eem tegelt võiks tildi maandamise koht olla olemas küll:)
      Nt mingi NL0.1 ;D
      Ma seal vist istukski siis !

Teen siis nüüd 4.lauaga sessi.NL6,sixmax,viskan siis käed ka siia.Kõik A.la 17BB(1$).
      Eks neid leake ole ka,aga no pidevalt on set vastas,ei leia varsti käsi,mida mängida.

Comment

• noname
        • Oct 2009
        • 2366

Nii.Sess läbi.
        4.table,500 kätt.kasum 0.lähedane,aga miinust polnud.

No no no kuradi türaaaa.

1.Villian täielik fish,78/48 vend,bet size täiesti lamp,lauas top pairiga nõus AI minema,sellepärast ka eriti ei põdenud.
        10k käe kohta siis suurim võidetud pot.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2.no see tõenäosus on ju nuts.mis ma oskan öelda...viga ei ole minus enam:/
        Mõlemal oli 10,see tõenäosus,et 10 10 maha tulevad on ju olematu,aga fishid lihtsalt saavad selle,ja just minu vastu.Paari käe pärast läks vend bustoks middle pairiga lükkas ja regular sai oma setiga 2BI :-\

Selle sessi üks esimesi käsi.no jah hea,et masti kartma hakkas,muidu oleks bistjets.
        3.

4.Tavaline crack.Nõme,et ma pärast ühe venna AI juurde enam kruttida ei saanud,aga no ma oleks temakäest ka ära saanud...
        Aga ma ei näe siin flopil cbeti kohta,kuna villianil on kas poketid käes või AJ+,gut idee oli check-foldida!

No ei tea kas kokku 20k käsi tuleb sellist jama või veel rohkem.

Comment

• noname
          • Oct 2009
          • 2366

aam.tahtsin mainida veel seda,et teinekord pärast kirja kirjutamist avastan,et päevikut loeb mitu inimest.Lahe,aga samas kui kellegil mingi käsi ei meeldi/teeks teistmoodi,siis julgelt palun andke teada.paar rida kirjutamist ei võta palju aega.Ise vigatest õppides võib jube kalliks minna!

julgelt julgelt.Kriitika teretulnud.

Tänan tähelepanu eest!

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

sul kuidagi kuhjunud neid hittimisi ja siis kaotatud saadud kohe - ma ei saa aru sellest.

Sa oled aaanud standard beate järjest, selles suhtes mängid ju normilt vist aga sitt jooks, muud ei ütle, kui väga mööda oleks siis oleks perses, vahel tulevad need augud, eks teised seletavad...

Comment

• noname
              • Oct 2009
              • 2366

HAHAHAHA.

Tegin siis väikse sessi NL2,kus ma läksin rohkem tilti,ükski käsi ei pea ;D

1.

2.

3.Ja kui 750 käe peale saad AA kätte...siis obviously on ka vastas AA

aam.et kui on sitt jooks,siis on see igal saidil.selle eest põgeneda ei saa :P

Comment

• noname
                • Oct 2009
                • 2366

ah perse kõik.

1.Steal.Riveris fold?

2.Steal või asi.alati oleme taga.kas hero liin on õige v leiate foldi ülesse?

3.Täis fish oli,mõtlesin,et kui tahab lits turni näha,näidaku ette,mis tal on.käi ptsi,nice slow play fagg.no ja obvoiusly river ikkagi rikub kõik hea ära ;D

jne

ja muidugi ilus käsi ka:)

ehk siis sain sellelt vennal rahad ilusti tagasi,kes slow playd pani oma AA:)

Ja ei saa mainimatta jätta kõvat jooksu,AK siis 30-st korrast hittisin 3mel,kus ka folditi betile!Ja nii ma maksan...ega fish ei pane oma middle pairi maha 2hele barrelile...pole ime,et punane joon alla kisub :(

Aga alla ei anna ja ükskord peab ju mingi ulme jooks tulema ;D
                hetkel siis 12 500 kätt BreakEvenis lasknud.
                BB/100 on 1 ;D ;D ;D

Aga eks endal ka leake on,päris tore oleks,kui keegi 6maxi mees viitsiks ühissessi teha.
                ok.nüüd paari videot vaatama ja "harima"!

Comment

• Ananass
                  Räme Fish
                  • Jan 2010
                  • 16

1. käsi - riveril suht kindel fold, kui ei ole just riidi, et riveril bluffib missed drawga. Peale selle ei biidi sa mitte midagi ja see tundub suht obvious valuebet
                  2. käsi - hero liin on vääääga kole. Flopil kindel cbet ja sealt vaataks edasi. Ta oleks vast flopi callind ja turnis juurde kütnud - siis oleks ka foldi leidnud. as played, riveril fold. - Kas ta paneks seal 3 barrelit KT'ga? dõunt think sõu.
                  3. käe kohta ei oska midagi kommenteerida :-[
                  Edu edaspidises, küll see breakeven möödub

Comment

• noname
                    • Oct 2009
                    • 2366

Algselt postitas Ananass
                    1. käsi - riveril suht kindel fold, kui ei ole just riidi, et riveril bluffib missed drawga. Peale selle ei biidi sa mitte midagi ja see tundub suht obvious valuebet
                    2. käsi - hero liin on vääääga kole. Flopil kindel cbet ja sealt vaataks edasi. Ta oleks vast flopi callind ja turnis juurde kütnud - siis oleks ka foldi leidnud. as played, riveril fold. - Kas ta paneks seal 3 barrelit KT'ga? dõunt think sõu.
                    3. käe kohta ei oska midagi kommenteerida :-[
                    Edu edaspidises, küll see breakeven möödub
                    1.käes ma ei osanud AK oodata:)
                    2.jah.aimasin K9,aga ei uskunud...aga nüüd usun ;D.

Comment

• noname
                      • Oct 2009
                      • 2366

Tere.

1.Vastane 40/5 fishike,ehk x8 on tal ranges.Kas siin Call oleks õige ja kui riveril ei hiti,siis check fold.

Comment

• noname
                        • Oct 2009
                        • 2366

aGDSHdjfhmfgnx

Nii fucking fishised lauad,tra aga hitivad koguaeg.näited sessist.

1.Donk raisk.Vend callis iga Ax any beti preflopis,hittides A,maha ei pannud kunagi,no tra ja nüüd siis see ka veel.Viimane käsi.
                        Flopi bet veits madal millegipärast,nägin numbreid valesti või :-\ aga see poleks tulemust muutnud!

Vennal varastamine 30.peal,selles konkreetses lauas varastas iga kord.tra.noh.Sooviks Hero Move kohta abi/infi.
                        2.

kena cooler ju.
                        3.

Ja nii all the time.lihtsalt turn ja river keeravad seti nii metsa.
                        4.

Lahe trips.Aga no pm vend any top pairiga möllas eelnevalt lauas...ja muidugi ilus käsi limpimiseks villiani poolt eks:)
                        5.

6.Stiilinäide fishidest:

Mnjah.perse jälle miinus sessid hakkavad pihta,eile suutsin veel paar + sessi saada(loe:mõni käsi pidas kah.wow).aga täna mnjah.
                        Aga tegelikult KK ja KJ ülemängitud käed?Ma poleks KJ nii hullanud,kui oleks mingi normaalne vend sealt stealinud,aga iga käsi stealis ja no nüüd siis ilus AK käes:/
                        Nõuandeid?

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Selliseid käsi pole mõtet postitada, kus AA saab riverisse second paari kui te juba all in olete ja see kus QQ oli sul käes ja flopis AKx, need ju nii loogilised ja arusaadavad, seal pole midagi seletada, vaatan et sa otsid vist kõik kaotatud käed üles ja siis postitad nad siia, su mentaliteet on nii negatiivne ja seda blogi loen ma samuti ja vaatan oh on ikka õnnetuid inimesi ja siis lähen õnnelikult mängima ja imestan et näe mul juhtub ka ja ma polegi ainus ning saan sellisest negatiivsuse pahmast nagu sinu blogi ( mis lausa kiirgab seda ) superhea mängimise oleku.

Comment

• noname
                            • Oct 2009
                            • 2366

Algselt postitas Pumper
                            vaatan et sa otsid vist kõik kaotatud käed üles ja siis postitad nad siia.
                            ei otsi.üldiselt sessi suuremad kaotatud käed otsin ülesse:).
                            Viimastes postitustes siis just need käed,kus oleks pidanud mängima hoopis teistmoodi.
                            nt kas sa oleksid viimases postituses break läinud tripsiga või kuidas oleksid Sina seda kätt mänginud?
                            KK,kas Hero paneb ikkagi niimodi nuppe,kui flush maas?v nt KQs käsi pole ju cooler,oleks võinud foldi ülesse leida?Jne.
                            No eks ikka ole neid "võite" kaa ja ma ei hakka pigem AA preflop AI käsi siia postitama,kui see pole nagu mingi elu cooler(naq nt KKvsQ10vsA10,kus flop oli 10 10 ;D).

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Esimene käsi KK-ga, minu meelest oleks pidanud juba turnis ettevaatlikum olema, riveri overbet on täiesti donki move!
                              Õpi sette foldima.

Comment

• Pumper
                                Klubi Liige
                                • Mar 2009
                                • 2359

Trips TTT ilusti folditud. KQ võib callida, kuna väike pot ja vastane ei tundu mingi kõvem sõna olevat - callid oma reatõmbega ilusti tänavad maha, ei hiti fold, hitid call või reraise, antud juhul Q hittimisega on call õige, ainus koht kus näen poti võitmise kohta on flopi reraise.
                                KKK trips oleks pidanud poti võimalikult väikse hoidma just alates turnist kui mast maha tuli ja flopis oleks pidanud pot size beti panema kui draw-d on maas.

Pane need käed, kus sa ise tead, et oled midagi valesti teinud või leiad, et keegi oleks ehk veel paremini teinud.

Comment

Working...