IMO limpimine ei ole good .. kui just mingeid agro fishe lauas poile kes min 3betivad palju .. siis mulle meeldib EP limp-raiseda neid fishe kes ei foldi nagunii .. kuid niisama imo limp ei ole good .. annad teistele vastastele ka igast pasaga way too good oddsid .. aga see on ainult minu arvamus
Njah, hommikul unise peaga mängitud ja postitatud käsi. Fishi oleks võinud tegelikult raiseda küll, kuna olen tema limpimisrangest ees ja showdownvalue on olemas. Limp ei oleks ka vale vist, lisaks on mul tema üle positsioon.
Tagantjärgi vaadates oleksin pidanud selle regi vastu, kes SB raises, igal juhul flopis foldima. Ma ei beadi mitte midagi peale 33. 2 paariga ei usu, et ta bustoks oleks tahtnud minna.
Saabusin eile emajõe kalatripilt alles tagasi. Täna esimest korda laudadesse üle pika aja. Videot tahaksin teha öisel ajal, siis kui pere magab ja kodus rahulik. Pakun, et see juhtub alles reedel. Aga ma teen selle ära, luban!
Saabusin eile emajõe kalatripilt alles tagasi. Täna esimest korda laudadesse üle pika aja. Videot tahaksin teha öisel ajal, siis kui pere magab ja kodus rahulik. Pakun, et see juhtub alles reedel. Aga ma teen selle ära, luban!
Assa, kuidas oli ? kala said ?. Endalgi kindel plaan kambaga järgm. nädal mootorpaat rentida ja kalaretkele minna just Emajõele :)
Sattusin sellise sita otsa. Pooled buy-inid kirjutan sita joosku kaela, pooled iseenda kaela. Krt, ma arvasin, et olen arenenud üksjagu ja suudan endale teadvustada pokkeri eripärasid. Aga võta näpust - paar flippi ei tulnud kohale, paar korda imeti riveriks 2-outer kokku ja kõik - katus sõitis ära. Röögin, peksan klaviatuuri, hiirt. Laps vaatas väga imelikult juba. Ja sellele järgnevad juba totaalsed debiilsused - 4-bet bluff AI. Endal käes rääbis. Fish vastas, muidugi ta callib mind maha. Regid said juba ka aru, et olen titlis ja hakkasid pommitama mind. See omakorda ainult süvendas tilti.
Krt, jooks oli ka selline, et hoia mütsi kinni. Ma ei viitsi halama hakata, aga ühtegi floppi ei hittinud, kui sain pre monsteri kätte, siis sellega õnnestus ainult blinde saada. Kui hittisin oma AK-ga TPTK, siis fish muidugi näitas 2 paari jne. jne. Ühesõnaga, kuna kuu alguses oli ka päris kopsakas cashout, siis olen sunnitud uuesti NL50 taanduma mõneks ajaks. Katsun seal uuesti mõned BI juurde tekitada ja 600 boonuse lahti mängida, siis uuesti NL100 shot. Kui mingit imet ei juhtu, siis ma arvan, et ma ei ole mentaalselt valmis sellel nädalavahetusel seda videot tegema. Tahaksin enesekindluse tagasi saada ja rolli vähekenegi suurendada. Kui NL100 uuesti jooksma saan, siis teen video. Kui huvi on, võin muidugi selle video ka NL50 teha. Statsid enam-vähem samad mul seal.
Kalal läks niimoodi nagu tavaliselt - 3 püüdja peale 3 päeva jooskul 3 mõõdus haugi ja kogu lugu. Tonkasid tahtsid ainult särjepojad. Kajalood näitas, et jõgi oli surnud. Eks sellise kuumaga see kala kuskil sügavas vahib ja väga ei söö. Haugid kõik pede ja pedja jõelt. Iseenesest oli ilm palav ja sääski ülipalju, aga kõik muu kompenseeris selle. Viina seekord väga ei võtnudki, kuna siis poleks kalapüügist suurt midagi välja tulnud.
Comment