[NL,PL 200-1000 FR] Kotkas1000

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kotkas1000
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 2305

Re: Kotkas1000 - NL50 nr.4 pöörlevaga kalu kollitamas.

Kuna juuni hakkab läbi saama ja enam arvuti taha mängima ei satu, siis mõtlesin, et teeks kokkuvõtte ära. NL50 olen tulemusega rahul. Eurolauad toidavad ja winrate on stabiilne 9bb/100. Dollarilaudased millegi pärast hakkama ei saa ja viimasel ajal olen neid üldse vältinud. Eks põhjus see, et fishe $ laudades tublisti vähem, keda tühjaks teha. Sellel kuul olen erilise hoolega kirjutanud note mängijate kohta ja on ikka hea küll, kui saad neid kasutada. Varem eriti ei pööranud notedele tähelepanu ja tänu sellele olen kindlasti nii mõnestki dollarist ilma jäänud. Peab mainima, et viimane Estpatricku artikkel notede tegemise kohta on kuld ja mulle isiklikult suureks abiks olnud.
    Jätkuvalt teen vahest igavuse peletamiseks HU nl50 ja ka see toidab suht hästi. väga kehvasid mängijaid on lademetes saadaval ja money extractimine ei ole mingi küsimus nende käest. Peab lihtsalt kannatus olema. HU strateegi on lihtne - positsioonilt paugutan 90% kätest ja ootan sobivat floppi, et raha sisse ajada. Mingit HU metat ei harrasta ja betin ainult for fat value. Sellega hoian oma dollarikontol hinge sees, muidu oleks teine FR laudades vist juba otsa saanud mu sittade oskuste juures :)
    Hea meel on selle üle, et olen hakanud tänu rohkele notede kirjutamisele lahti hammustama väga heade regide mängu (pokerarb, chirak1982, Dr.Game jne) ja suudan nende vastu edukalt mängida.
    Paar korda proovisin ka NL100 laudu, aga seal on mäng nii agro, et ei julge lauas olla. Scare money tunne on peal ja tänu sellele mäng sitt. Kuna ohtrasti ka cashoute teinud see kuu, siis bankroll ei ole just sobivaim NL100 lammutamiseks ja otsustasin, et järgmine kuu veel kindlasti NL50 mängin. Katsun ennast cashoutidega tagasi hoida ja 5000$ banrolli tekitada. Siis võtan ühe tõsise 10bi stop-loss shoti. Usun, et minu mängustiiliga peaks NL100 sobima küll iseenesest, kuna olen ise ka suht agro ja statsid 19/17/4. 3-bet 5, squeeze 6. Lihtsalt peab harjuma, et vastased ei ole just ka papist poisid ja "fold" käik nende poolt muutub aina haruldasemaks . Fishid jäävad muidugi fishideks.

Tänu kõrgele VPIP on ka variatsioon suur ja graafik üpriski suurte kõikumistega, aga usun, et teen suht korralikku mängu juba.

Juuli eesmärk:

-Profit koos boonustega 3500$
    -Lugeda lõpuni juba paar kuud tagasi alustatud Blue system, mis kahjuks poole peal unarusse jäänud.
    -Jätkata u. 9bb/100 lainel.

Juuni graafik:

Comment

• Ahangama
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 615

Hea töö!
      Ei ütleks, et $ fishe vähem, pigem tundub just nl50 euro laudades häid regulare rohkem=))
      gl

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

väga bueno areng sul! edu tegemistes!

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

No ütleme nii, et selle arenguga on nii ja naa. Raamatuid olen lugenud vähe ja üldine strateegia on ikka väga kehva. Aga kuna mängitud käte arv on suht suur, siis pigem on välja kujunenud kogemusel põhinev intuitsioon, mille najal saan laudades hakkama. Standard olukordades muidugi oddse arvutan, aga see on lihtne. Keerulisemates olukordades equityt arvutada mängu kestel ei mõista näiteks. Aga usun, et teen enamusajast siiski OK mängu, kuna olen valinud sellise taktika, et kui ikka kindel ei ole, siis parem foldin, mitte ei aja raha sisse.

Comment

• Kotkas1000
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 2305

Sain just blufiga hakkama, mis läks mulle väga kalliks maksma. Panen selle spetsiaalselt siia ülesse, et jääks mulle meelde, et ei ole vaja selliseid õudsaid käsi mängida. Muuseas, kas oleks pidanud flopil otsa kütma? Tegu eurolauaga. Ja vastane harilik 12/10 reg.

Ahjaa - olen nüüdsest NL100 reg. Loodan, et kaardijumal on minuga nendel rasketel esimestel päevadel, kuni scared money tundest üle saan. Eile jooksin küll 300$ alla EV, aga õnneks vaatamata sellele suutsin päeva plussis lõpetada.

Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 8 players
            The Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.com

SB: $101.35
            BB: $100.00
            UTG: $40.70
            UTG+1: $101.50
            MP1: $100.00
            MP2: $60.00
            CO: $6.40
            Hero (BTN): $210.40

MP2 posts a big blind ($1.00)

Pre Flop: ($2.50) Hero is BTN with Q A
            2 folds, MP1 raises to $5, 2 folds, Hero calls $5, 2 folds

Flop: ($12.50) 4 K A (2 players)
            MP1 bets $9.00, Hero calls $9

Turn: ($30.50) 5 (2 players)
            MP1 bets $20.00, Hero calls $20

River: ($70.50) J (2 players)
            MP1 checks, Hero bets $176.40, MP1 calls $66 all in

Final Pot: $202.50
            MP1 shows T Q
            Hero shows Q A
            MP1 wins $200.50
            (Rake: $2.00)
            Last edited by Kotkas1000; 02.07.10, 19:30.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Re: Kotkas1000 - NL100 akudega kudekala suristamas

Kuu algus on läinud NL100 väga hästi.

Alguses mingi 1k kätt ka nl50. Kuu eesmärk on koos rb-ga 3500$ ja suund on igatahes praeguse seisuga õige. Esmapilgul tundub NL100 KÕVASTI fishisem, kui NL50. Isegi dollarilaudades jagub fishe ja olen oma $ kontole ka hea lisa saanud. Vahepeal kuivas suht kokku juba ja ainult mõned BI olidki seal järgi. Kaalusin vahepeal $ lauad üldse ära unustada ja keskenduda ainult € laudadele.
              Krt, üha enam käib peast mõte läbi, et saadaks tööasjad pimedasse kohta ja hakkakski ainult pokkerist elatuma, aga kardan, et oma laisa loomu tõttu lähen siis päris loheks käest ära. Praegu ikka peab ennast kell 8 ülesse ajama ja päev otsa ringi toimetama. Selle tõttu ei ole aega ennast eriti arendada raamatute taga ja vaba aeg kulub rohkem mängimisele. Keda huvitab, siis olen elukutselt ehitusel objektijuht igapäevaselt.
              Kuidas HU lauad muidu NL100 on? Kas sama fishised nagu NL50?
              Ahjaa - tekkis selline mõte, et annaks siinsele kekskonnale midagi enda poolt tagasi ka ja seoses sellega olen nõus aitama mõnda mikromeest, kes ei saa hakkama oma limiidil. Kedagi otseselt coachima ei hakka, kuna ei oska ju isegi korralikult mängida, aga mõne ühissessiooni olen nõus tegema küll. Usun, et suudan BE mängija ree peale aidata küll.
              Kusjuures vaatasin siin enda märtsi kuus mängitud käsi (olin märtsis NL25 BE) ja tuleb välja, et istusin 100K käelise downswingi otsas. Analüüsisin kõiki kaotatud suuri potte ja süda läks pahaks vaadates, kuidas kaart jooksis mul. Set vs. kõrgem set, kus olin stackid sisse ajanud, lugesin 100K käe peale kokku näiteks 54 korda . AA PF AI, ja villain sai raha endale, juhtus 18 korda. jne, jne. Nii ei saagi ju rallit sõita ja graafik peabki olema jube swongine.

Ühesõnaga, kui mõni mikromees (kuni NL10 esialgu) tahab abi, siis PM.

Comment

• MrT2inem
                Jube Noob
                • Dec 2009
                • 132

Viimasel ajal päris tihti sinu blogis uudistamas. Päris mõnus on ikka lugeda kui ilusti üks klõbistaja üles poole liigub (Y) Edu tegemistes :)

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

Tänan, et keegi huvi tunneb.

Lisan ka all-time graafiku nalja pärast siia:

Lisanduvad boonused samuti mingi 2500$ umbes

Algus oli ikka väga vaevaline. Ei teagi tagant järgi mõeldes, milles asi oli. Igatahes mingist momendist hakkas asi minema. Suure tõuke andis mulle detsembri kuus Ranka, kui viitsis jõulu kingiks minu käed üle vaadata ja kommenteeris mu mängu ning millaski hiljem (aprillis vist) tegime mõned sessid Pastilaaga. Mõlemad tõusud on graafikul kenasti näha :) Suured tänud mõlemale mehele. Püüan kunagi selle miskit moodi tasuda Teile.

Ahsoo, ei maksa muidugi unustada Estpatricku videosid, mis on mu mängu teinud väga lahtiseks. Mu stasid on u. 19/17, 3-bet on 7 ja squeeze ka sinna 6-7 kanti.
                  Last edited by Kotkas1000; 03.07.10, 17:36.

Comment

• inward
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 6275

Very nice tõesti jälgin isegi seda päevikut ja näed, kuidas sa pokkerit reaalselt biidid. Krt selliseid graph'e on isegi pisut kade vaadata :D, aga lisavad ka motivatsiooni, et ehk isegi.

Edu tegemistes.

Comment

• SALSABOY
                      FPP Pro
                      • Jun 2010
                      • 287

400 ja 500 vahel kõva hüpe, mis seal juhtus ?

Ilus graafik muidugi, hea silmale vaadata.

Comment

• Karikakar
                        Vana Tegija
                        • Jul 2009
                        • 1235

Algselt postitas SALSABOY Vaata postitust

Tema selgitavat teksti lugedes ütleks, et need olid need sessid pastilaaga.

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Algselt postitas SALSABOY Vaata postitust

Heater NL50-s juhtus seal. Siin olid paar 400$ sessi jutti.

Comment

• fyte
                            Pokkerihai
                            • Jun 2010
                            • 3378

Väga kenad graafikud indeed, peaks ka ESTpatricku videoid vaatama. :P

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

On ikka kuldseid vennikesi olemas:

Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 788071
                              The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

MP1: $48.00
                              MP2: $100.00
                              CO: $120.70
                              Hero (BTN): $106.55
                              SB: $129.55
                              BB: $259.10
                              UTG: $104.15
                              UTG+1: $106.05

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with Q A
                              1 fold, UTG+1 raises to $2, 3 folds, Hero raises to $8, 2 folds, UTG+1 calls $6

Flop: ($17.50) 9 Q T (2 players)
                              UTG+1 checks, Hero bets $14.00, UTG+1 calls $14

Turn: ($45.50) 2 (2 players)
                              UTG+1 checks, Hero bets $27.00, UTG+1 calls $27

River: ($99.50) 5 (2 players)
                              UTG+1 checks, Hero bets $57.55, UTG+1 calls $57.05 all in

Final Pot: $213.60
                              Hero shows Q A
                              UTG+1 mucks A J
                              Hero wins $211.60
                              (Rake: $2.00)

Kuu kokku säherdune tänase seisuga:

Kokkuvõtvalt mainin, et ei ole mina veel nii fishist limiiti näinud, kui NL100. Vb. nl2 ja 5 on hullemad, aga ei ole neid kunagi mänginud.

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

MP suvaline donk, SB regular 25/19. Mina ei saa aru, mis kuradi komme see on 3-betted pottides pocketpairidega setmineda ja madalate SC-dega floppe piiluda. See ei saa ju kasumlik olla pikas perspektiivis.

Poker Stars $100.00 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 788250
                                The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $100.00
                                UTG+1: $101.00
                                MP: $62.10
                                CO: $40.00
                                Hero (BTN): $106.70
                                SB: $107.45
                                BB: $107.45

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with A A
                                2 folds, MP raises to $3, 1 fold, Hero raises to $10, SB calls $9.50, 1 fold, MP calls $7

Flop: ($31.00) 4 8 2 (3 players)
                                SB checks, MP bets $21.00, Hero raises to $96.70, SB raises to $97.45, MP folds

Turn: ($245.40) 9 (2 players)

River: ($245.40) 4 (2 players)

Final Pot: $245.40
                                Hero shows A A
                                SB shows 4 3
                                SB wins $242.40
                                (Rake: $3.00)

Comment

Working...