[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Huvitav käsi. BTN reg, PF mindi allin. BTN tegi turnil cashoudi, kuna sai 60% equityt.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Huvitav käsi. BTN reg, PF mindi allin. BTN tegi turnil cashoudi, kuna sai 60% equityt.

Ma vahest harva teen ka kui freerollin, aga siiski harva sest see -ev ja mul aastaid aega EVd tiksuda

Suht hea on ala AKQT boardi JXs lihtsalt 50x pott all in lükata

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ei tulnud välja. Ma sittagi siin ei esinda, kuid seda nii väga ei mõelnudki, sest kui tal emandat ei ole, on tal siiski raske maksta. Muidugi seda ainult juhtudel, kui ta ei mõista, et siin kõva 7X ja isegi iga paar on sisuliselt sama, mis emand ehk bluffcatch.

Igatahes, kuna eeldasin, et ta sellest aru ei saa ja on sellist tüüpi mängija, kes võib isegi emanda foldida. Vastane päris haigeks end ei mõelnud, kuid kergelt talt maksmine ei tulnud. Ahjaa. Turnil oleks pidanud bettima $6.

GG Poker - $0.50 NL (6 max)
        Holdem - 6 players

? UTG: $9.79
        ? MP: $50.00
        ? CO: $70.06
        ? BTN: $58.10
        ? SB: $43.80
        ? Hero (BB): $55.72

? Pre Flop: (pot: $0.75) Hero has T J
        UTG calls $0.50, fold, fold, BTN raises to $1.50, SB calls $1.25, Hero raises to $5.50, UTG calls $5.00, BTN calls $4.00, SB calls $4.00

? Flop: ($22.00, 4 players) Q 7 3
        SB checks, Hero checks, UTG checks, BTN checks

? Turn: ($22.00, 4 players) 4
        SB checks, Hero bets $8.00, fold, fold, SB calls $8.00

? River: ($38.00, 2 players) 5
        SB checks, Hero bets $38.00, SB calls $30.30 and is all-in

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

3bet sizing võiks suurem olla

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

OO blja sa nahka teed. Täna oli raske jooks, väga raske, üks raskemaid. Ei teagi täpselt miks. Esiteks, esimest korda pärast suve ajasin pika dressid selga.

Need pole miskid pederastlikud liibuvad riided, vaid ikka old-school dressid ja miski suvaline kapuutsiga, millega tavaliselt mujal müttamas käin. See oli viga. Kapuutsikast küll oleks olnud. Palav hakkas.

Jalad olid kui pakud all. No ei liigu edasi. Viimased päevad veits imelik olnud olla ka, kuid pigem see vist sellest, et süsivesikuid pole söönud mõned päevad. Igatahes jooks lõppes sellega, et lampi miski poiss ja tüdruk kuskilt kaugelt ette keerasid ja ka jooksid.

Suutsin end kooserdades neile järgi ja iseig mööda panna. Siis hakkasid mind jälitama ja mu jooks sai läbi. Olin õnnelik.

Jälitamise all pean silmas seda, et inimese iseloom on imelik. Kui keegi ees jookseb, siis sa ei hakka teda teadlikult jälitama, vaid alateadvust kuidagi proovid talle järgi saada. Sama juhtus ka nendega ja kui tunned, et nad tulevad järgi, siis jälle alateadvuses tõuseb kiirus. Ju seepärast ongi inimeste vaheline sport nii populaarne. Alateadvuslik hasart.

Igatahes minivõistlus kestis kuniks mu jooks sai läbi ja tundsin, et vaatamata raskele lõpule, oli siiski lõpus päris hea jooks.

Tulles süsivesikute juurde. Aitas. Kaal viimased paar kuud seisnud ja see on sellest, et olen hakanud nädalavahetuseti laamendama. Toon näite.

See nädalavahetuse - sitaks šaslõkki, kaks suitsukala, lavašš-juustuga grillil, kaks suurt kooki, 10 alkovaba õlut, terve suur šokolaad. Kui nädal aega korralikult toitud ja sellised söögiorgia teed, siis kõige enne - kaal ei tõuse! See on nüüd hea näide sellest, et ülekaalu saades tuleb iga päev selliseid koguseid sisse ajada.

Samas ei tule ka tulemusi. Õrn langus on, aga midagi erilist. Olen teinud peas arvestused, et kui korralikult toitud on keskmine kaalulangus kuu lõikes päevas 120grammi ja üks patune nädalavahetus on sellest 25%.

Teisiõnu. Kui korralikutl toitudes kuus kaotad 4KG, siis ühe patuse nädalavahetusega 3KG, kahega 2KG, kolme 1KG ja kui iga nädalavahetus hullad, siis kaalukaotust ka ei ole. Ei ole ka tõusu.

Siit on siis ülimalt hea näide sellest, et kaalulangetus ei ole mitte mingi enese piinamine ja piitsutamine, vaid lihtsalt argipäeviti endaga toimetamine. See on ka hea enesedistspliini, töötulemustele s.h. pokkerile, erk vaimule ja kehale. Iga hästi oldud nädalavahetus lisab ainult tulemustele tooni juurde.

Lisaks. Sellised mõnusalt söögiorgiad ja just hea toiduga, no see on ikka paras kaif. Droogid mullle kunagi mingit head enesetunnet andnud, küll aga joomine on meeldinud. Kuid üks toidupauk, see on ikka palju kõvem kaif, kui üks peatäis napsu. Ikka väga mõnusa tunde annab. Muidugi ka sellega kaasneb "pohmell", aga mitte midagi hullu.

Aga nüüd pessu ja seitsmest toodzereid koguma.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Mis suitsukala oli ? Kaks suitsuangerjat sisse paneks,küll siis kaal tõuseks ka

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ma olen nädal õllesi, red bulle viinaga,kebabe ja koka koolat lasknud. (alkohol oli eelmine reede/laupäev)

Kohe panen ühe söögi ja pesen selle shokolaadi koogiga alla, kaal break even 70.6kg
                See nädal ei ole trenni ainult jõudnud ja täitsa tõbine olen.

Bolt on päris kallis though, mitu rimi kotti oleks saanud.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Mis suitsukala oli ? Kaks suitsuangerjat sisse paneks,küll siis kaal tõuseks ka
                  Seabass (huntahven) nagu alati. Suitsuangerjast küll ei hooli. Minu jaoks ülehinnatud kala. Parimad ikka räim ja seabass.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Kes pime, siis Toodz läheb täna Optibetti grindima: https://www.twitch.tv/toodz

Kell 19 hakkab šõu pihta.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Ma olen nädal õllesi, red bulle viinaga,kebabe ja koka koolat lasknud. (alkohol oli eelmine reede/laupäev)

Kohe panen ühe söögi ja pesen selle shokolaadi koogiga alla, kaal break even 70.6kg
                      See nädal ei ole trenni ainult jõudnud ja täitsa tõbine olen.

Bolt on päris kallis though, mitu rimi kotti oleks saanud.
                      Mõtle. Söönlusikast kaalub 122kg ehk ca. 50kg rohkem. Sisuliselt kannaks iga päev seljas ühte 50kg naist, ja nii päev otsa.

Võib-olla natuke eluvõõras võrdlus, et päris ei adu, et kui kanda 50kg naist seljas, siis elulähedasem võrdlus oleks see, et näiteks Söönlusikast peaks iga päev seljas kandma 50 000 sajadollarist ehk kokku iga päev kaasas vedama 5 miljonit dollarit.

Päris karm koorem kanda.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Mõtle. Söönlusikast kaalub 122kg ehk ca. 50kg rohkem. Sisuliselt kannaks iga päev seljas ühte 50kg naist, ja nii päev otsa.

Võib-olla natuke eluvõõras võrdlus, et päris ei adu, et kui kanda 50kg naist seljas, siis elulähedasem võrdlus oleks see, et näiteks Söönlusikast peaks iga päev seljas kandma 50 000 sajadollarist ehk kokku iga päev kaasas vedama 5 miljonit dollarit.

Päris karm koorem kanda.
                        Imelik mõelda jah, ma ei jaksaks 1 lõua tõmmetki teha nii, +25kg ehk 95kg veel teeks äkki. (Kunagi tegin +35kg x4 isegi vist)

Mul üks sõber kaalub 125kg aga enamjaolt lihas, maadeldes annab ikka teda liigutada, samas mõne 65 kilosega trennis tunne nagu krõpsu pakki viskaks eemale.

Imelik üldse mõelda sellisest kaalu vahest, 120kg nagu 2 inimest

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                          Imelik mõelda jah, ma ei jaksaks 1 lõua tõmmetki teha nii, +25kg ehk 95kg veel teeks äkki. (Kunagi tegin +35kg x4 isegi vist)

Mul üks sõber kaalub 125kg aga enamjaolt lihas, maadeldes annab ikka teda liigutada, samas mõne 65 kilosega trennis tunne nagu krõpsu pakki viskaks eemale.

Imelik üldse mõelda sellisest kaalu vahest, 120kg nagu 2 inimest
                          Ma jõuan natuke rippuda, a tõsta ma ennast ei jõua millimeetritki

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Päris karm koorem kanda.
                            122.9 kauge mälestus-vast näitab 19.0 juba , mul üks naissoost tuttav just edvistas et ala mõne päevaga 5kg läinud(ka mahedas ülekaalus) . Aga igakord kui ta alustab selle kaaluteemaga,võtab maru ekstreemselt ette- ala kaotabki kuu-kahega meeletult kaalu....ja siis ongi võhm väljas sellest ekstreemsusest,sest see puhtatõuline kaalulangetus,mitte elustiili muutus(see extreemsus pole realistlik elustiil).... ja lõpptulem alati üks ja sama-võtab 1.5kordselt tagasi selle mis kaotas silma järgi

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma jõuan natuke rippuda, a tõsta ma ennast ei jõua millimeetritki
                              Sama oli kevadel. Nüüd just eile proovisin. Kaks teen ära ? ja kolmas tuleks ka. Jõuluks jõuad järgi.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

122.9 kauge mälestus-vast näitab 19.0 juba , mul üks naissoost tuttav just edvistas et ala mõne päevaga 5kg läinud(ka mahedas ülekaalus) . Aga igakord kui ta alustab selle kaaluteemaga,võtab maru ekstreemselt ette- ala kaotabki kuu-kahega meeletult kaalu....ja siis ongi võhm väljas sellest ekstreemsusest,sest see puhtatõuline kaalulangetus,mitte elustiili muutus(see extreemsus pole realistlik elustiil).... ja lõpptulem alati üks ja sama-võtab 1.5kordselt tagasi selle mis kaotas silma järgi
                                Jup. Seda ma rääkisingi siin tänases postis, et tegelikult ei ole see mingi sprint, vaid pikk maraton, kus võbi väga vabalt nädalavahetusel ka leelotada.

Isegi, kui kuu aega väga kaunilt toitud ja kuu keskmiselt neljast NV-st kolmel teed sohki, on tulemus olemas. Lihtsalt maraton läheb pikemaks.

Ja minu arvates, mida pikemaks maraton läheb, seda parem, sest siis sellest saab elustiil, mitte su näites toodud "paarikuune" sprint.

Väga hästi siin kehtib - tasa sõuad, kaugele jõuad ja päris lolliks ei tasu minna. Oma võileiva ja säiltiuskarbiga ei maksa pulma ega sünnale minna :)

Comment

Working...