[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Ranka - Käkipokkeris fishe kägistamas kapiuksega

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Aga ok lõpetame selle rigged teema, sitast tehtud tatimulle mõttetu loopida ja mängin primas edasi niikaua kuni olen -€1k miinuses. See juba sportlik huvi või nii. Tõestamaks kas on rigged v mitte. Isegi kui asi on vastases siis kohutavate junnide vastu peaks mingit winrate ikka näitama.
    end of prima. kaks korda kaks outer turni ja riverisse, 3-4 riverdatud rida, mitu 4 straight/flush boardi. mulle aitas.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

LIHTSALT EI OSKA, EI OSKA, EI OSKA, EI OSKA, EI OSKA, EI OSKA, EI OSKA.

Esimese fishi vastu ajasin T7dd AQJdd flopis rahad sisse, tal AA. sain pähe $520 pot talle ja siis kohe otsa KJ vs QJ, JXX flopis kui otsutas riverdada ja jälle lisa $400 talle ning kadus oma suure stäkiga.

Siis tuli Starsi teine fish, kelle vastu tegin halba mängu või tegelt ei teagi. Foldisin matchi alguses kaks kätt, mis hiljemate readide põhjal osutusid calliks, kui check-shoves suurelt. Seda tegi tihti aga üldiselt sõitis must üle ja kuniks tuli see käsi:

Poker Stars $1/$2 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1039886
      DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): $345.00
      BB: $483.50

Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN/SB with K K
      Hero raises to $6, BB raises to $14, Hero raises to $44, BB calls $30

Flop: ($88.00) T 2 6 (2 players)
      BB checks, Hero bets $46, BB calls $46

Turn: ($180.00) 4 (2 players)
      BB checks, Hero bets $84, BB raises to $168, Hero raises to $255 all in, BB calls $87

River: ($690.00) 4 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $690.00
      Hero shows K K (two pair, Kings and Fours)
      BB shows A 5 (a flush, Ace high)
      BB wins $689.50
      (Rake: $0.50)

Ei oska HU-d, quitin pokkeri vist eluks ajaks.

HU tulemused alates 1. september (prima excluded):
      100NL
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

200NL

lisasin prima graafiku ka, tegelt peaks olema suht BE, sest 200NL'i ka mänginud:

Pidin need graafikud postitama, et motiveerida end, et ikka oskan nats.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

ps! tean ,et esimese käe betsizing on ******, kohe väga ******. aga pm. olin tiltis, et alati sain 3beti, ku i4bettisin siis foldis ja tahtsin suurt panka võita. sain jälle suhkasmisqwoe rwe3äkr_Fxas dAS*dä'
        4'
        re

we all tilt!

Comment

• anti
          Julm Donk
          • Nov 2008
          • 74

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
          See teema siin tundub veidi opakas. Et mingi asi oleks rigged, tähendab, et see peab olema suunatud kellegi vastu spetsiifiliselt (kas üksiku või kindla grupi). Oluline on siin mõista sõna "spetsiifiliselt". Kui sa tuled Starsist, kus jagatakse kaarte ühe süsteemi järgi, ja liigud Triobetti, kus jagatakse teistmoodi, siis tegemist pole rigged site'iga, vaid lihtsalt teistsuguse süsteemiga. Täpselt samamoodi satuks raskustesse Trio nö kalake, kes tuleks Starsi, kuid see ei tähenda samamoodi omakorda seda, et Stars oleks rigged.

Nüüd on küsimus, et kuidas sina suudad teistsugusele kaartide jagamise süsteemile, mis on kõigile ühesugune, nö kohaneda. Kui sa ei suuda, siis pole süüdi süsteem vaid sina.

Kui sa väidad, et süsteem on rigged, siis sinu loogika järgi on see rigged niimoodi, et kõik oleks võrdselt BE mängijad ja võitjaid pikas perspektiivis poleks. Siinkohal tuleks esitada küsimus: kas ABC pokkerit, millega NIT üldiselt kalalt raha võidab, on lihtsam teha Starsis või Triobetis? Kui vastus on esimene, siis see jällegi ei tähenda, et Triobet oleks rigged, vaid NL võib seal lihtsalt NITi jaoks olla sisuliselt nagu Omaha ehk liiga variatsioonikas (kus 67s või Axs on tugevam kui 66 või AJ), mis aga rikub närve. Seega on lihtsam mujal nusserdada.

Kui aga on rigged kõigi vastu ehk hakkab käru keerama kohe, kui võit on nt üle 3BB üle 10 000 käe (pluss muud valemid, et 6BB kaotab 4BBle, et mõlemad oleks 5BB), siis on tõesti pahasti, kuid seda tõestada on tõenäoliselt päris keeruline.
          Sa oled endale õige nime valinud

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Oi pärgel, kui halvasti mängin. Esimese fishi vastu kaotasin ebaõnnelikul kombel AK vs JJ, AK vs QJo ning lõpuks AQs vs JJ. Selle matchiga enam-vähem rahul.
            Sama vastane tuli uuesti täna mängima ja luckis jälle 55 vs QJ pf all-ini ära. Ta 3bettis ca. 30% ajast ja siis shippisin 55-ga ning ta callis. Pole hullu. Jälitasin teda veitsa ning ühes lauas teise regi vastu jooksis samuti lucki saate 4BI plussi. Lõpuks sain sita kätte ja kaotas mulle enamus raha tagasi ning jäi lifetime mu pealt $68 plussi.

Fishi graafik ka:

EDIT: fishi nimi lavvi - FTP

Comment

• raunsz
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1492

Re: Ranka - vilets vend, prima mehed pissuvad mulle sisse ju!!!!

leitsi jooks

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

letis ei jõuagi ju joosta

ps! eluvend ,sa lebovenna sugulane?

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

krt, ainuke asi mix ma tahaks trios mängida on see, et seal on turbo lauad...
                  Need olnud aastaid hyper fishised. Kui ma vaid suudaks motti hoida nii, et mängin vaid NL40-100 turbodes...on fine. Tean, et prooviks kindlasti midagi muud ka, aga need ei kannata, kuna Prima näpitustase on liiga kõrgel :(

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Oi, täna retsilt sigadusi teinud. Avan FR laudu ning kõikidel regidelt BB pihta ning nahhui. Meelitan fishe laudadest ära jne. Aga noh, kes passib käed taskus baarinurgas see totse ei saagi :)

Ootan juba PTR kommentaare.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                      krt, ainuke asi mix ma tahaks trios mängida on see, et seal on turbo lauad...
                      Need olnud aastaid hyper fishised. Kui ma vaid suudaks motti hoida nii, et mängin vaid NL40-100 turbodes...on fine. Tean, et prooviks kindlasti midagi muud ka, aga need ei kannata, kuna Prima näpitustase on liiga kõrgel :(
                      Alla 40% keskmise VPIP´ita on on turbode puhul suht võimatu laudu leida. Piisava ajaressurssi olemasolul kaotab igasugune bumhuntimine starsis/ftp-s mõtte.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kõige suurem fish, keda ma eales näinud: http://www.pokertableratings.com/stars-premium/jujbo

-50 PT/BB - 9000 kätt

EDIT: kusjuures enamus prima fishe on sellised. kes limbivad, 3betivad imesummasid, donkavad, check-minraisevad lambist. aga nad 50pt/bb ei kaota.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

Re: Ranka - sigatsen, varastan BB, fishi, sõiman chatis. Raha eest teen kõike!!!!

Aaa btw, üks asi meenus Triobetiga.
                          Imo seal pole kunagi pikemat BE jooksu. Sul on vaid kas tõus või langus (enamjaolt räme doomswitch)

kinnitad :D?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Re: Ranka - sigatsen, varastan BB, fishi, sõiman chatis. Raha eest teen kõike!!!!

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                            Aaa btw, üks asi meenus Triobetiga.
                            Imo seal pole kunagi pikemat BE jooksu. Sul on vaid kas tõus või langus (enamjaolt räme doomswitch)

kinnitad :D?
                            Kokku olen primasse läinud 3x. Kõik korrad hakkasid 10-20BI upswingiga, millele järgnes downswing otse break-evenisse. Esimene kord oli vähemalt pea 120% rakeback, teinekord lasin 30%-iga ja viimane kord ka natuke paksem kui muidu. Üldiselt RB-ga toodabki seal

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Uurisin ja lõhkusin graafikuid laiali, vaatasin winratesid ja väidan nüüd, et prima ei ole rigged järgmiste graafikute põhjal:

100NL

200NL

100NL tiltasin ka päris usinasit, kui 200NL kaotasin.

/end of story

EDIT:
                              Hetkel küll TB-s ei mängi, võtan paarinädalase pausi sealt, tuulutan ajurakkke ning siis uue hooga.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

raudselt burget kutsus korrale

Comment

Working...